Joop Homme EDT 125 ml Erkek Parfümü Yorumları

Joop Homme EDT 125 ml Erkek Parfümü yorum ve tavsiyeleri

(2496 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Almadan önce yorumları okuyan arkadaşlar!!!

    Yorum üzeri alış veriş yapan arkadaşlara tavsiyem; kokuyu sevmeyebilirsiniz kişiden kişiye değişir. Ama ürün orijinal, kargoda da bi sorun yok. Parfüm kalıcılığına gelirsek koku kesinlikle kalıcı değil en fazla 2-3 saat. Aldığıma pişmanlık duyduğum kısım sabit fiyatının olmaması çok pahalıya almıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KLASİK-KALICI-DİKKAT ÇEKİCİ BİR DE BU FİYAT

    Koku bence harika ama göreceli bir konu, lakin ; kalıcılık ve farkedilirlik konuları göreceli değil ve gerçekten bu arkadaş standartların çok üzerinde.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün %100 orijinal. önceki yorumlarımda da belirttim. hepsiburada mağazasından özellikle alıyorum. sahte veya çakma ürün satmıyorlar. parfüm biraz ağır. ancak 125ml ye göre çok iyi fiyat.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite + Ucuz Ürün + Hızlı Kargo

    Ürün kalitesini zaten tartışmaya gerek yok.. Uzun süre kalıcılığı olan gayet kaliteli bir ürün korkmadan tavsiye edebilirim.. Bu kampanya bi harika.. Sık sık yapılırsa, tüm parfümlerden birer şişe edinebilirim.. Bir günde gelen kargoya da ilk defa şahit oldum :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürün %100 Orijinal bu çok önemli , son zamanlarda internetten güvenerek ürün alabileceğimiz site çok çok azaldı. Kargonun ise Jet hızıyla gelmesi cabası müşteri memnuniyeti açısından harika. Teşekkürler hepsiburada.com.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel Bi Koku

    Ürün Özenle Paketlenmiş Sorunsuz Ve 2 güne Geldi Teşekkürler. Kokuya Gelince Biraz Ağır Bi Koku Tercih meselesi Ama Bana Göre kalıcılık Ve Kokusu Mükemmel ..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    25 yıl önce kullandım ve aynı koku hiç değişmemiş 25 yıldır piyasada varsa bir nedeni var demektir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA BİR KOKU

    EŞİMİN ÇOK SEVEREK KULLANDIĞI BİR KOKU. BENCE DE MÜKEMMEL BİR KOKU. KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM. KAMPANYA FİYATI ÇOK İYİ . BAŞKA YERDE YOK BU FİYATA .

  • HepsiB. aracılığıyla
    aldanmayın

    bu yorumlara bakmayın,o kadar ağam şaham bir parfüm değil,sadece kalıcı olan ve özel olmayan sıradan bir koku.ben ve çevremdekilerin çoğu beğenmedi

  • HepsiB. aracılığıyla
    3 günde ürün elime ulaştı

    24 saatte teslimat oldu 72 saat ürün orjinal ve güzel ama teslimatta aksamalar var yinede hepsiburada com tercih edilmeli diğer sitelere göre

  • HepsiB. aracılığıyla
    etkileyici

    Merhaba Hepsi Burada ailesi, eşim Joop kullanır ve hayatımda bu kadar güzel ve etkileyici bir erkek parfümü daha görmedim. Ayrıcada piyasada bu fiyata bulmanın imkanı yok. Düzenli kullanan erkekler depolamananız tavsiye edilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    FARK ortada JOOP ...

    ürünü ben 6 senedir kullanmaktayım ve mukemmel bir büyüleyici kokusu var kaş arkadaşıma tavsiye üzerine muptelesi olsular kesinlikle kaçıröayın derim bu fiyata bu ürünü bulamazsınız...kullananlara tavsiye camasırı yıkayın farfümü sıkıpta ve deterjan dahi atsanız kokusu asla cıkmaz....saygılar...

  • HepsiB. aracılığıyla
    joop

    Yaklaşık 15 yıldır joop kullanıyorum. kalıcı olmakla birlikte kişiye seksi bir kişi olduğu hissini veriyor. Kendini seksi ve çekici hisseden erkeklere bu parfümü şiddetle tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU FİYATA KAÇIRILMAZ

    FREE SHOP FİYATININ BİLE COK ALTINDA KALICI KOKUSU GERCEKTEN UZUN SURE ETKİSİNİ VE İLK ANKİ TAZELİĞİNİ KORUYOR TABİKİ DAHA HOŞ KOKULAR VAR AMA BU FİYATA ALINA BİLECEK EN GÜZEN PARFÜM DİYEBİLİRİM....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Koku fazlasıyla ağır bir koku.yazın kullanılması çok zor kış için bile çok ağır bir koku.tavsiye edemem .kokuyu bilmeyenlerin almamasını tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hoş, kalıcı.

    Parfüm biraz ağır ancak çok güzel ve kalıcı şuan indirimde olması ayrı bir avantaj bence kaçırmamalı. Ben hepsiburada.com dan aldım gayet memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Kalıcılığıyla ön plana çıkan, 1 Millionun atası diyebileceğimiz parfüm. Biraz eski moda ama güzeldir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    yıllardan beri vazgeçemedim

    Tenden tene kokusu ve kalıcılığı değişmekle beraber bence gerçekten hoş kokudur...tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama joop un bıraktığı iz her zaman iyidir...yaz için night flight olanını tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başka parfume gerek bile yok.

    Joop tam anlamıyla insanı tatmin edecek bir koku. Hepsiburada dan ilk kez ve çok ucuz bir fiyata satın aldım. Kutusuyla beraber 125ml olarak gönderiliyor açıp tek bir sıkışta üzerinizde 2 3 hatta 5 gün kalabilecek bir koku olduğunu hemen anlıyorsunuz.. Gerçekten erkeklerin kullanması gereken bir koku aroması çok güzel. Tavsiye ederim tereddütte kalanlara

  • HepsiB. aracılığıyla
    alışamadım

    Farklı kaliteli markaları denedim. Hepsine bir süre sonra alışıp kullandığınıza memnun olursunuz. Bu parfüm bana çok tatlı ve ağar gibi geldi kaç ay oldu severek isteyerek sıkmıyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Joop Homme EDT 125 ml Erkek Parfümü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Joop Homme EDT 125 ml Erkek Parfümü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat