Sony MDR XB450APL Mavi Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Sony MDR XB450APL Mavi Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(42 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürün fiyat performans ürünü. Fiyatına göre ses kalitesi güzel. Ürünün kulak padleri güzel ve rahat. Ama kafa bandını pek beğenmedim. Biraz daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat-Performans ürünü

    Öncelikle bu ürünü 5 aydır kullanıyorum ve gerçekten memnun kaldım. Görüntüsü gayet hoş ve tarz duruyor. Bass kalitesi bu fiyata göre gayet başarılı ki tiz kalitesinin de aşağı kalır yanı yok. Benim için tek sıkıntısı kafabandının o kadar rahat olmaması şayet 1.5-2 saat sonra kafada ağrıya sebep oluyor. Bir diğer dezavantajı ufak da olsa sol hoparlörden cızırtı geliyor. 150 lira bandında gayet başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    öneririm

    4 yıl önce aldım hala kullanıyorum hiçbir sorunu yok mükemmel çalışıyor

  • Media Markt aracılığıyla, 02.12.2020
    Bass seviyesi çok iyi

    Avantajlar : Bass seviyesi
    Dezavantajlar : Terletmesi
    Bass beğenenler için çok iyi bir kulaklık. Ama biraz büyük olduğu için yazın terletebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2019
    Bass

    Kulaklık bana 1 günde geldi ve çok beğendim bass ve tizleri seven biriseniz kulaklık size hakkını verecektir tavsiye ederim güzel kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Ürün Mükemmel

    Ürün Bassları Mükemmel Kulaklarımı Biraz Rahatsız Etsede Ses Kalitesi Ve Basları Muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2019
    SONY den bahsediyoruz!

    Ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Bugüne kadar ne kulaklık aldıysam hep SONY aldım ve hiçbirinden pişman da değilim.Gerek bas olsun gerek tiz sesler olsun kesinlikle fiyatına göre çok daha üstün bir sonuç veriyor.Sesi dışarı çok vermiyor çok sessiz bir ortamdaysanız ve son ses açarsanız ancak başkası duyabilir.Yolda veya herhangi bir yerde giderken sesi ful açtığınız zaman imkanı yok dışarıdan ses almazsınız.Fiyatına göre en iyi kulaklık ne jbl ne başka marka SONY den iyisi yok!

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    OCAK AYINDA ALDIM YENİ YAZIYORUM

    Ürün sony kalitesini taşıyor, mükemmel ses seviyesi var, ancak aşırı yüksek ses iteyenleri tatmin etmeyecektir, ben işe giderken serviste kullanıyorum ve pubg mobile için kullanıyorum, detay sesleri fln gerçekten mükemmel kesinlikle tavsiye ederim, malzeme kaliteside çok iyi, sadece her kulaküstü modelde olduğu gibi sıcak havalarda terleme yapıyor, bundan rahatsız olanlar kulak içi tercih etmeli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2019
    Biri SONY mi dedi ?

    öncelikle paketleme konusunda sony kalitesi kendini gösteriyor çok güzel bir paketleme. ARTILARI ürüne gelecek olursak arkadaşlarım kardeşlerim ürün isminin hakkını veriyor baslar güzel tizler fena değil dışarıya çok az miktarda ses veriyor ve dışarıdan ses almıyor ürün mikrofonlu olduğu için hem oyuncu hem telefonu elinden düşürmeyen abilerim kardeşlerim için ideal EKSİLERİ kafa bandı plastik çok çabuk kırılacakmış hissiyatı veriyor bu benim için sorun değil diyorsan daha iyisini bu fiyata bulamassın pedleri fazla kullanımdan sonra (2.5,3 saat) terletiyor bakalım şu anlık sıkıntı yok olursa ben buraya yazacağım yardımcı olduysam ne mutlu bana.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.05.2019
    dört yildiz

    ürün çok hızlı geldi bas mukemmel cok beyendm tavsiye edrm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    EFSANE

    çok iyi mükemmel ses bas

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    ilgili bi marka

    mikrofonu bozulmuştu hiç iki bir etmediler bir üst modeli ile iki hafta içinde değişim yaptılar.yeterki faturayı kaybetmeyin

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    İdeal

    Sony farkı kesinlikle hissediliyor. bir üst modeli olan 550 ile kıyaslama şansım oldu . ondan 100 TL daha ucuz olmasına rağmen ses ve kalite olarak ondan kesinlikle daha önde. o modelde sadece kaf bandında iyileştirilmeler yapılmış, bu kulaklıkta da olsa güze olurmuş ama ses ve bass kalitesi o açığını kapatıyor bence. ben pubg gibi oyunlar oynuyorum , kesinlikle tavsiye ederim . Hem müzik dinlerken hem oyun oynarken sesleri en üst kalitede alıyorsunuz. daha pahalı kulaklıklar da kullandım , sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir ürün . dışarda koşarken filan kafa bandından dolayı sıkıntı yapabilir ama biraz dikkatle onunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ve sıkmıyor oluşu rahatlık açısından daha iyi olmuş bence. Yani bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi f/p ürünü diyebilirim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2019
    SÜPER

    Çok beğendim ses kalitesi güzel temiz bir ses geliyor tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.02.2019
    Üç yıldız

    Kafa bandı kısmı çok kaliteli değil, tutmuyor, bu rahatlık hissi verse de hareketle kafadan düşebiliyor. Ses kalitesi başarılı, kulak padleri yumuşak ve güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2018
    JBL T450 İLE KIYASLAMA VE GENEL YORUM

    Bundan bir önceki kulaklığım JBL T450 Kablolu idi arızalandığı için iade verdiler ben de bunu almaya karar verdim. Öncelikle JBL T450 ile hiçbir kıyaslaması olamaz %100 Sony diyorum. Gerek kablosunun verdiği güven ve kalite. Gerek kulak pedlerindeki rahatlık ve uzun ömürlülük. (Kulak pedleri naylon değil kaliteli malzeme.) Ses kalitesi özellikle TAM ANLAMIYLA MÜKEMMEL. Bass istersen bass tiz istersen tiz diyebilirim (FİYAT BANDININ EN İYİSİ) Bass ayarlamalarını yapıp dinleyince sanki 4000 watt kicker bass sistemi ile uçarmış gibi his veriyor. Bu arada çok sağlam ürün. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2018
    Mükemmel

    Fiyatına ve performansına diyecek hiçbir şey yok. Görüntüsü ve ses kalitesi mükemmel. Jbl t450 ile kiyaslayanlar olmuş. Xb450 nin hem kulak psdleri daha büyük hem de verdiği basslar. Android telefonlarda Poweramp ile harikalar yaratıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2018
    memnun kalınası bir alışveriş oldu

    14 ağustos aksami sipariş verdim ve 16 ağustos sabahı siparişime ulaştım. ürün parasına değecek bir kalitede hiçbir sorun yok ayrica satıcı açısından da gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilcek bir yer

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2018
    Dört Yıldız

    Fiyat-performans gayet güzel..

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2018
    10 AYDIR KULLANİYORUM

    Öncelikle şunu belirteyim ürünü 5 Eylül 2017 den beri yani ortalama 10 aydır kullanıyorum ses kalitesinde herhangi bir düşüş yaşanmadı sadece sıcakta kullanılması çok zor oluyor kulak çabuk terliyor onun dışında bir sıkıntısı yok üzeri iz tutuyor ama elinle dilinde geçiyor kısaca uzun zamandır kullanıyorum ama hâlâ çok iyi ve sağlam verdiğim parayı sonuna kadar hak ediyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR XB450APL Mavi Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR XB450APL Mavi Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat