AKG Y20U Yeşil Kulaklık Yorumları

AKG Y20U Yeşil Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2018
    Genel olarak memnun kaldım

    Rengi ve tasarımı hoşuma gitti (bendeki yeşil). Kablosu kalın ve sağlam bir materyalden yapılmış, dolanma olmuyor, olsa da kolay ayrılıyor. L giriş yapmışlar, takıp çıkarması kolay. Kabloların kulaklığa ve L girişe giren yerleri sağlam gözüküyor. Umarım uzun süre dayanır. Telefon açma kapama butonu kullanışlı ancak ses açma kapama olmaması hayal kırıklığı. Kulaklık materyali sağlam, dışa bakan yüzdeki işaret güzel olmuş. Üstünde gelen padle kullanıyorum, kulağa çok iyi oturuyor ancak uzun süre kaldığı zaman rahatsızlık verebiliyor. Ben kulaklıkları çıkartırken bir vakum etkisi yapıyor, biraz rahatsız ediyor ama sanırım bu etki sayesinde dış ses izolasyonu çok iyi. Ses kalitesinden memnun kaldım, bas-mid-tiz.. hiçbiri ön plana çıkmıyor, güzel bir dengesi var. Bas severler için yetersiz kalabilir. Şık deri bir kılıfı var, biraz daha büyük yapsalar süper olacakmış... İçine koymak biraz uğraştırıyor. Bir de bende kutudan başka pad çıkmadı, ben de görememiş olabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2018
    Beş Yıldız

    10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2018
    fena degil

    telefonda kullanacaksaniz gumbur gumbur ses beklemeyin. bass seviyosaniz baska bir urune bakin. bass sevdiğim icin cok beğenmedim. bir yerde deneme sansiniz varsa deneyip oyle alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.01.2018
    Dört Yıldız

    Ürün ses konusunda beklentilerimi karışıladı memnunum. Fakat kulağın içine oturan padlerin materyalleri biraz sert, taktıktan kısa bir süre sonra beni rahatsız etmeye başladı(orta ve küçük boy padlerin ikisinide denedim). Umarım kullandıkça yumuşar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2018
    Çok iyi

    Ürünü çok beğendim. Kulağa çok iyi oturuyor. Dışardan hiç ses almıyor. Müzik performansı çok iyi. Kendi fiyat aralığında çok başarılı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.12.2017
    Cok guzel

    Ürünü daha öncede kullandım beğendim çok iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 08.11.2017
    Süper

    akg farkı bir başka

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2017
    Harika

    Kullandığım en iyi ses kalitesine sahip kulaklık sesler çok temiz ve berrak almak isteyen varsa düşünmeden alsın

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.08.2017
    f/p urunu

    Daha oncede akg q350 modelini kullanmistim. Buda ayni sekilde acik karakterli kulaklik. Vokal sesleri belirgin acik tizler biraz onde sibilans oluyor dac/amp tarzi urunle beraber kullanirsaniz sibilans duzeliyor. Bazi arkadaslar ses az cikiyor demis bunun nedeni sitede 16ohm oldugu belirtilmis yalniz kutunun uzerinde 38ohm yaziyor. Bu sebeple cep telefonlarinin ses cikislari tam besleyemiyor. Yuksek cikisli muzik calarlar ile daha iyi performans alirsiniz. Ben fiio ile beraber kullandigimdan seste problem yasamadim

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2017
    Tavsiye Ederim

    Kulaklık gurusu değilim lakin alacak olan arkadaşlara fikir vermesi açısında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar denemiş olduğum kulaklıklar arasında bass performansı açısında açık ara en iyisi diyebilirim ama Midler ve tizler için aynı şeyi söylemem çok mümkün değil, bassların biraz arkasında kalıyorlar. Silikon başlıklarını çok beğenmedim, görece sert yapılmışlar bu yüzden çok konforlu değiller. Kablo uzunluğu yeterli seviyede. Paketten çıkan kulaklık taşıma çantası yeterli büyüklükte yapılmamış. Kulaklığın yapısı ve kablo uzunluğu dikkate alınınca, içine biraz tıkıştırmak gerekiyor deyim yerindeyse ama yine de hiç olmamasından çok daha iyidir. Mikrofonun hassasiyeti bugüne kadar kullanmış olduklarım arasında görece en zayıf olanı. Telefonla konuşurken mikrofonu ağzınıza doğru yaklaştırmanız gerekiyor, aksi halde karşı taraf sesinizi çok net alamıyor. Kulaklık jakı çok ergonomik tasarlanmış. Jakın dibinden kablonun hasar görme sorunsalını ortadan kaldırmış olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak tek bir cümle ile değerlendirecek olursam, vereceğeniz parayı hak edecek bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.08.2017
    Fiyat performans

    Öncelikle dış ses yalitimi harika, spor salonun da yüksek seste muzikte kullandiginizda bile sadece kendi muziginizin sesini duyuyorsunuz. Ses kalitesi de oldukca iyi bu fiyata bu performans etkiyeyici

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2017
    Rock ve Metal Dinleyenlere Tavsiye Ederim

    Rock, metal, metalcore / hardcore tarzında dinliyorsanız almanızı tavsiye ederim. Ses yüksekliğinin bir tık daha fazla olmasını isterdim ama pek te sorun değil normal volumede müzik dinliyorsanız. Ayrıca tasarımı da alışılagelmişin dışında çok şık.

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2017
    Kötü kulaklık

    Ürün vasat.Ses çıkışı zayıf tam bir hayal kırıklığı.Telefonla gelen kulaklık bundan 10 kat daha iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 05.06.2017
    Ürün başarılı fakat zamanlama beklendiği gibi değil

    Ürün gayet iyi daha öncesinde note 5 kulaklığı kullanıyordum fakat bu daha iyi. Özellikle kılıfının olması çok güzel. Tek eksi tarafı mağazının ürünü aynı gün kargoya vermemesi bu da sizi bekletiyor doğal olarak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    Çok iyi

    Arkadaşlar daha yeni aldım çok iyi ilk başta kulağınıza tam oturtabilmeniz için alışmanız lazım.Onun haricinde müziği orijinal bir kaynaktan dinlerseniz daha etkili olur.

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2017
    Güzel ürün

    Kutusunu açarken dahi kalitesini hissediyorsunuz. Ses olarak fiyatına göre gayet güzel, tasarımından dolayı spor yaparken kulağınızdan da çıkmıyor, başarılı bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 04.05.2017
    güzel iletişim

    urun güzel biraz pahalı oda genel olarak heryerde ama beklentileri karşılıyor

  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2017
    Kaliteli bir kulaklık

    Ürün içeriği çok güzel hazırlanmış. Kulaklıkla gelen küçük kulaklık kesesi de çok hoştu. Kulaklık ses kalitesi güzel , efsanevi değil ama bence fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2017
    Sağlam Ürün

    Bu kulaklığı 1.5 yıldır kullanıyorum , hafif olması çok avantaj , ayrıca mikrofonu sol kulaklığın iç kısmında anlam veremedim ama öyle olması daha iyi sanki . Kulağa oturması gerçekten çok hoş koşsanız bile düşmez . Birçok kulaklık kullandım AKG nin avantajı Sağlamlık , Hafiflik , Ergonomi , Yalıtım . Rock & Blues tarzları veya bu tarzlara yakın müzik dinliyorsanız alın derim .

  • NI1 aracılığıyla, 01.04.2017
    güzellll

    ürün paketi 10 numara hazırlanmış. bomba atsan birşey olmaz ürüne nerdeyse. kulaklık zaten güzel, tam bir fiyat performans kulaklıgı. önerilir...

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AKG Y20U Yeşil Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AKG Y20U Yeşil Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat