AKG Y55 Kırmızı Kulaklık Yorumları

AKG Y55 Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2017
    AKG kalitesi var ama empedansi biraz düşük

    Baslari gayet yeterli ama tizler çok iyi değil. Güzel bir kaynakla beslerseniz tatmin edici ses alirsiniz. AKG kalitesi var zaten. Ama biraz daha para verilip empedansi daha yuksek bir kulaklik alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2017
    Dört Yıldız

    iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2017
    Balans

    Kulaklık referans kulaklık ayarındadır. Bas kovalayanlara göre değildir. Midler normal kullanıcıya fazla gelebilir. Berraklık fiyatına göre harika. Özellikle amatör mix'ler için biçilmiş kaftan

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.11.2017
    Beş Yıldız

    Üründe ve kutusunda hiçbir hasar yoktu, bir günde geldi. KDV indirimi sırasında aldığım için ucuza da gelmiş oldu, memnun kaldım. Kulaklık çok iyi. Hem basları hem tizleri güzel veriyor, boğmuyor. Orta seslerde ise orta işte, önceki 70 liralık kulaklığım ile orta seslerde bir fark göremedim ben. Baslar ve tizler şahane ama.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.11.2017
    Beş Yıldız

    bas ve tiz dengesi oldukça başarılı,mp3 playerim için almıştım memnun kaldım,kalitesine göre fiyatı çok uygun,teşekkürler hepsiburada :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AKG Y55 Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AKG Y55 Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat