Beoplay H3 Siyah Kulaklık Yorumları

Beoplay H3 Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(90 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iphone 7 8 10 X

    kulaklık iphone 7 ve üstünde çalışmıyor arkadaşlar bunu dikkate alın

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    alan pişman olmaz harika ses tis bass on numara başka kulaklığa bakmaya gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    Başarılı

    Ürün orjinal paketinde ve iyi şekilde ambalajlanmış olarak geldi. Teşekkürler. Kutudan çok karizma bağcıklı bir taşıma kesesi de çıkıyor. Yorumlar üzerine bir kaç farklı müzikle test ettim genel olarak tatmin edici fakat bazı tiz sorunları mevcut. Şarkıdan şarkıya değişiyor. Kulağıma tam oturdu. Jag girişini kullanmadan önce alkolle silin, yoksa cızırtı yapıyor. Bunun sebebini firma pakete bir not ekleyerek açıklamış; fabrika çıkışı oksitlenmeye karşı koruma sağlasın diye sürelen kimyasalın temizlenmesi gerekmektedir diye. Sorunsuz kullanırım umarım. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel

    Apple kulaklığın kumandası androidde çalışmadığı için bu ürüne geçiş yaptım. Beklentimi karşıladı ama fiyatının ürünü olduğunu unutmayın. Milyonluk bir performansı yok. İçinden çıkan silikon uçlar 4 farklı boyda ama bana uyan biri çıkmadı o yüzden ekstra uç sipariş etmem gerekecek. Almayı düşünüyorsanız kullanmadan önce jack girişini temizlemeyi unutmayın yoksa üzerindeki yağ statik sesi yapıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    İdare Eder

    Daha önceden JBL kullanıyordum bundan daha uygun fiyata almıştım ama ses kalitesi bundan çok daha iyidi B&O’ya yakışmayan kalite

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Pakete koyduğunuz küçük uyarı notu işinize ne kadar özen verdiğinizi gösteriyor, teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ortalama üzeri

    Ortalama bir kulaklığın üzerinde bir ses kalitesi mevcut. İyi bir kaynaktan dinlediğiniz zaman kendini gösteriyor. Bass'ları rahatıkla doyurur, tizleri de müzik çeşitlerine göre yeterli denebilir. Malzeme kalitesi de iyi. Android cihazlarda ses kontrolü yapılabiliyor kumandasından. Bu fiyata alınacak en iyi kulaklıklardan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2019
    Beş Yıldız

    gayet güzel bir kulaklık tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.08.2019
    Beş Yıldız

    fiyat performans açısından son derece iyi. başka markaların fiyat olarak biraz daha üst segmentte olan ürünleri ile karşılaştırdığımda ses kalitesi ve kullanım rahatlığı konusunda gayet başarılı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Harika...

    Bir arkadaşımın tavsiyesi ile aldım. İyiki de almışım. Muhteşem bir ürün. Ses kalitesi muazzam. Paketleme, özen, hızlı kargo için de ayrıca teşekkürler🙏

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2019
    iphone 7

    iphone 7 de çalışmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2019
    Fiyat Performans

    Kulaklık elime bugün ulaştı. Birkaç kez test ettikten sonra kesin kanıya vardım. Bundan önce jbl t290 almıştım, 1 yıl kullandım. Ses kalitesi kesinlikle t290dan daha iyi. Iphone 7 ile kullanmama rağmen fark bariz şekilde ortada. Uyumluluk sıkıntısı ses kısma tuşuna ard arda birkaç kez basınca giderilebiliyor. Tek sorun kulaklığı telefona her taktığınızda bunu yapmak zorunda olmanız. Kulaklığın hi-fi bir kulaklık olmadığı aşikar ancak bilgisayarda denediğimde dolby atmos sayesinde üzerindeki sürücünün gerçek kapasitesine ulaştı. Fiyatına göre bu şekilde bir kullanımda çok yüksek performans veriyor. Telefonla kullanımda ise tam fiyatına göre, ne fazla ne eksik. Puanlama yapacak olursam telefonda tizler 10/7 midler 10/6 baslar 10/7. Daha profesyonel bir cihazla tizler 10/10 midler 10/9 baslar 10/9. Bence fiyatını şimdilik hakediyor. Malzeme kalitesi üst seviye ancak Kablo biraz korkutmuyor değil. Umarım yeterince dayanıklıdır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019
    Çok iyi

    Öncelikle,daha önce creative,philips,urbanears ve en son da jbl t290 kullanan biri olarak bu yorumu yazıyorum.ilk kez son ses düzeyinde müzik dinleyemedim.kulaklığın tasarımı çok iyi.görüntüde tek eksiği jack girişinin dik devam etmesi.bu durum ilerleyen zamanlarda kullandıkça kıvrılmaya bağlı kablo içi kırılmalar olabilme ihtimalini artırıyor.ayrıca tüm ses derinlikleri çok iyi düzeyde.spotifydaki müziklerle kulaklığın uyumu çok iyi.jbl t290 alacaklara özellikle söylüyorum,aralarında dağlar kadar fark var.verin 60 70 tl fazla bunu alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2019
    Beş Yıldız

    Güzel paketlenmişti, kargo elime hızlı ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2019
    Dört Yıldız

    Ses kalitesi gerçekten güzel. Temiz ve net bir ses alıyorsun. Cızırtı yapmıyor. Çok yüksek ses beklemeyin. Yalıtımı çok güzel olduğu için ses seviyesi yeterli oluyor. Ancak, telefonla konuşacaksanız doğru ürün bu değil. İphone'da mikrofon çalışmıyor. Sony Xperia'da da karşı tarafa zayıf bir ses gidiyor. Mikrofon özelliği maalesef başarısız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.07.2019
    Basarili

    Ben fiyatina ve sinifina gore cok basarili buldum. Distan ses almiyor gayet iyi. Silikonlari yumusak ve saglam, kulak acitmiyor. Sadece biraz kulakta basinc yapiyor o da lastikler tam tikadigi icin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Giriş seviyesi Hi-Fi

    Sennheiser Cx300 Precision II kulaklığımı satıp bunu aldım iyi ki yapmışım. Sesler kristal berraklığında ve baslar çok dolgun, ses yüksek değil diyenlere bakmayın bir şarkıyı bile son seste dinlemeye dayanamıyorum, sesi çok fazla ama bunu yaparken seste herhangi bir pürüz olmuyor, en kısık seste de, en yüksek seste de herhangi bir kırılma, pürüz, cızırtı kesinlikle olmuyor. Bütün ses dinamikleri çok doygun özellikle bass dinamiği, çok tatlı ve yerinde bir bass verimi alıyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum, tasarımı ve portatifliği mükemmel, kullanımı çok konforlu. Şu an kullanırken yazıyorum. Alın!

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    Sennheiser in yanına yaklaşamaz

    Uzun süredir Sennheiser kullanıyorum, fiyatı uygun görünce deneyim dedim. Sennheiser sahibi iseniz kesinlikle almayın midler çok yüksek tizler çok düşük Sennheiser in yanına yaklaşamaz. En düşük seviye Sennheiser alın kulaklarınızın pasını silin...

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    Iphone kullananlar

    Kulaklık kaliteli fakat iphone ile uyuşmuyor ritmik olarak sesler kesiliyor (ses arttırma azaltma butonuna bir kaç kez basın )

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    ses duzeyi yetersiz

    kulaklık ses düzeyi yetersiz.Bas sesleri net veriyor ancak tizlerde çatlama arasıra hissediliyor. en büyük sorun son sesi çok az.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beoplay H3 Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beoplay H3 Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat