Chopard Wish EDP 75 ml Kadın Parfüm Yorumları

Chopard Wish EDP 75 ml Kadın Parfüm yorum ve tavsiyeleri

(168 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    gerçek koku gerçek parfüm

    hepsi burada ekibine sonsuz teşekkürler . çünkü gerçek kokusuyla dolum olmayan parfümler sattığınız için ve her parfüm aldığımda evet bu koku gerçek diyebildiğim için emeğinize yüreğinize sağlık......

  • HepsiB. aracılığıyla
    BEĞENDİM

    Fiyatı cazip geldiği için aldığım ve şimdiye kadar bildiğim ama kullanmadığım bir parfümdü.Pişman olmadım,gerçekten güzel ve kalıcı bir koku.Tavsiye ederim:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatı oldukça makul

    Hiçbir yerli site de bu kadar uygun fiyata orjinal ürün bulamazsınız. 75 ml nin fiyatı hiç bu kadar düşük olmamıştı . Kokuya gelince , bileğime ilk sıktığımda çok pudralı ,tütsü ve vanilyalı bir koku geldi . Eskiden çok severdim ancak şimdi hiç etkilenmedim. Yine de kalıcı olduğunu söylemeliyim

  • HepsiB. aracılığıyla
    bana göre değil

    ürün sipariş verdikten iki gün sonra elime ulaştı orjinal ambalajındaydı.bu parfümü yorumlara bakarak aldım kokusunu hiç bilmiyordum.yorumlarda çiçek kokusu denmiş hiç alakası yok şekerli baharatlı bi kokusu var angel vardı bi ara çok popüler ona benziyo kokusu ama ağır değil hafif bi koku.hatta o kadar hafif ki anca ben alıyorum kokusunu etrafımdakiler alamıyor.benim sevdiğim bi koku olmadığı için çok beğenmedim ama aldık bi kere kullanıyorum.şekerli baharatlı kokulardan hoşlananlara tavsiye ederim ağır değil baymıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika!!!

    wish i uzun zamandır kullanıyorum şuana kadar beğenmeyene rastlamadım hem kokusu kalıcı hemde çok etkileyici... wazgeçemediğim koku herkese tavsiye ediyorum ve fiyatıda oldukça uygun teşekkürler hepsi burada:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    EŞİNİZİ SEVİNDİRİN

    Fiyatı çok uygun,kokusu yarım gün etkili eşinizi sevindirmek ve cebinizi düşünmek istiyorsanız hemen alın.Zaman ve stok az olduğundan hızlı olmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    farkedilen ve ilgi çekici bir parfüm

    denemeden aldığım bir üründü. hiç kokusunu bilmeden almak büyük risk. İlk başta koku inanılmaz ağır geliyor ama tene sıkıldıktan sonra çok soft bi kokusu oluyor. ama kesinlikle kış kokusu ve esmer tenliler için ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ben Buradayım Diyen Parfüm Arayanlara...

    Bu parfüm ile farkedilmemeniz parfüm kokunuzun ötelerden duyulmaması imkansız. İddialı , yoğun, yanmış şeker,tütsü vanilya kokusu olarak tabir edeyim. Özellikle soğuk kış günlerinde ve akşam tercih edilmeli. Kimileri ağır bulabilir ama kesinlikle bir eski zaman kokusu değildir bilmeyenlere bu şekilde ifade edebilirim. Şu an kullandığım parfüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ETKİN ZARİF ve ÇEKİCİ

    Çok araştırdım ve buradaki yorumlardan da yola çıkarak hediye olarak bu kokuyu almaya karar verdim, kesinlikle çok etkileyici ve kalıcılığı da iyi bir koku, kaliteli bir koku olduğunu her aşamada kanıtlıyor, şişesi zaten mücevher çok şık, tabii burada şöyle bir durum var herkes de sevmeyebilir buna bişey diyemem ama bence ağır bir koku kesinlikle değil, bu kokuyu ben şu şekilde tanımlayarak bitirmek istiyorum ETKİN, ZARİF ve ÇEKİCİ, kesinlikle pişman olmazsınız

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ve kalıcı bir koku

    Beğenerek aldığım bir koku, eşimin tenine de yakıştı, güzel ve özel bir hediye oldu.Sanırım tekrar alınır.Hepsiburadanın zaman zaman düzenlediği bu indirimle bu ürünlere sahip olmayı kolaylaştırıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fakedilmek isteyenlere

    ben eşime aldım. gerçekten hoş bir kokusu var. kalıcı bir koku. elbiseye sıktığınızda kokusu 3-4 gün gitmiyor. içinizi gıçıklayan bir kokusu mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ne denebilir ki....

    eşim bana hediye olarak almıs kutusunu cok begendigini soyledi. ama kokusunu bilmedigini soyledi. ben de yine husrandır dusuncesiyle alıp actıgımda inanamadım bu kadar kalıcı ve muthiş guzel bir parfum.... asla ve asla degiştirmem vaktiniz varsa lutfen bir parfumeriye gidip deneyin vazgecemeyeceksiniz eminim artik asla degistirmem ....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fırsat kaçmaz.

    Eşimin beğendiği parfümlerden biriydi. Gece 2-4 arası hepsiburadanın yaptığı indirimde denk gelip aldım. fiyatı da çok uyguna geldi. Parfümü bilmeyenler varsa kesinlikle tavsiye ederim çok hoş bir kokusu var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle alınması gereken bir ürün

    Ürün beklentinin üzerinde. çok hoş bir kokusu var. eşime hediye aldım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sipariş

    pek beklediğim gibi çıkmadı açıkcası çok baharatlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    rahatsız etmeyen kalıcı güzel bir koku denemeden aldım ama memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel bir koku

    kalıcı ve güzel bir koku

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı teslim edilmedi

    parfüm kokusu çok kalıcı ilk kullanıldığında biraz ağır ama sonrasında harika bir koku biraz şekerli ve baharatlı kokuları seviyorsanız size göre

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel bir parfüm

    Merhaba hepsiburada üyeleri, Olumsuz yorumlara aldanmayın klavyeyi alan yorum yapıyor. Kesinlikle mükemmel üstü bir parfüm. Bu parfümün kokusu sizde oldukça çekici oluyorsunuz emin olun. Uzun lafın kısası kesinlikle denenip mükemmel sonucu kendiniz tatmalısınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    dilber doğançay

    harika bir kokusu var bu parfümden gercekten cok memnun kaldım teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Chopard Wish EDP 75 ml Kadın Parfüm kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Chopard Wish EDP 75 ml Kadın Parfüm yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat