Jabra Step 100-97000000-50 Kulaklık Yorumları

Jabra Step 100-97000000-50 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Jabra alan memnun kalır. çok iyi kulaklık.

    Jabra bluetooth kulaklık bu aralar çok görüyorum. Kullananlara sordum çok iyi yorumlar aldım. step modelini kullanıyorum çok iyi kulaklık. kulakta bu kadar rahatına rastlamamıştım. ses kalitesi inanılmaz. bass ve tizz ayrımı çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Öncelikle müzik kalitesine dikkat ederek ten ortalama bas ve tiz ses alırken mid sesleri bir tık önde hissediyorum. Kulaklığı takmak sıkıntılı fakat taktıktan sonra rahatsız edici diyemem. Max 2 metre mesafede çekiyor. evin içinde gezmeniz mümkün değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatından daha güzel.

    Bence gayet güzel. Bas, tiz sesler çok iyi. Telefon görüşmesinde oldukça iyi. Bilgisayar ve telefonla kullandım, her ikisinde de sonuç oldukça başarılı. iphone'da gelen arama sesini kulaklığa direkt vermiyor, cevaplama düğmesine bastıktan sonra görüşülüyor. Mesafe çok fazla değil, araya duvar vs girdi mi 5m civarında kalıyor. Bir de appstore'daki uygulamalarda bu model için destek göremedim.Oturuşu çok rahat, gözlükle kullanırken bile hiç rahatsız etmiyor. Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BU MARKA BU KALİTE ÇOK UCUZ.

    JABRA MARKA DİYE SATIN ALDIM. SES CANAVARI KULAKLIK. HER PARÇASI KALİTELİ. MÜZİK DİNLERKEN DE TELEFONLA KONUŞURKEN DE MENNUNUM. DIŞARDAKİ GÜRÜLTÜDEN HÇ ETKİLENMİYORUM.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Oldukça Başarılı

    Ürünün ses kalitesi, kulaklık tıpalarını iyi ayarlarsanız gerçekten çok iyi. Bassları hissedebiliyorsunuz. Ses şiddeti de yüksek. Telefon görüşmelerinde de sorun yaşamadım. karşı taraf sesimi çok iyi alabildi. İş görüşmelerimde yaklaşık 1 saat görüşüyorum karşı taraf hiç aksaklık yaşamadan konuşmalarımı duyabildi. Nethouse satıcısı hızlı gönderim ve paketleme konusunda çok iyi. ürün aynı gün kargoya verildi ve paketlemesi çok iyiydi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Günlük sporda ve hafif koşuda şüper ben aldım alırken korkarak aldım ama ben yanılmışım ürün güzel bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün güzel ama büyük !

    Ses güzel ama şarki değişimi sırasında ses getirmese iyi genel olarak fena değil kullanılabilir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena Değil

    Ürün güzel ancak Hifi ve yüksek kaliteli ses deneyiminiz var ise aldığınız ses bazı frekanslarda sizi tatmin etmeyebilir. Onun dışında günlük kullanıma uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Orta karar

    fiyatına göre iyi bir kablosuz kulaklık, jbl c100si ayarında ama bu fiyata daha iyileri alınabilir. Kendi kulaklığım sennheiser cx300ii ile karşılaştıracak olursam sesleri arasında fark var fakat yine de tatmin ediyor. Mikrofonunu denemedim ama kulaklığın çekim mesafesi yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    inanılmaz bass sesi var.

    bayan sporcuyum. koşarken müzik dinlemek tek tutkum. kulaklığımı buldum.tutuşu harika. sesler inanılmaz net. pil süresi çok uzun.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.09.2022
    Yeni Jabra'lar kalitesinde değil

    Bir haftadır kullanıyorum. Son dönemde Jabra'nın daha yeni modellerini de satın aldım. Bu maalesef eski dönemlerden kalma kalitesiz bir ürün. Micro USBden şarj ediyor. Kulağa oturmadığı gibi, kancaları da çok küçük ve yumuşak olduğu için kulaklığı sabit tutamıyor. Müzik dinlerken bas sesler fena değil ama tiz çok fazla. Telefon konuşmaları yaparken karşı taraf sesimin boğuk ve çatallı geldiğini, arka plan sesleri yoğun biçimde duyduklarını söylüyor. Pil performansı 1 gün, belki de ürün yeni olmadığı için pil gücünü yitirmiş olabilir. Kısacası "bu fiyata Jabra bulduk kaçırmayalım" demeyi gerektirecek bir durum yok. Ben iki yıldız veririm ancak

  • Amazzon aracılığıyla, 09.03.2022
    Sıfır açılmamış kutu gelmiyor

    Jabra kalitesine hiçbir şey demiyorum. Bazen minimum seste bile yüksek geliyor. İnanılmaz yüksek ses veriyor. Fakat ilk gelen üründe kulak arkası bantlar çıkmadı, satıcı değiştirdi ikinci gelen de şarj yuvası plastik kopuk geldi. Sıfır kulaklık istiyorsanız bu satıcıdan almayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.10.2021
    Kalitesiz malzeme, bass yok, almaya değmez!

    Kulağın etrafını saran plastik malzeme çok ama çok yumuşak ve kulaklık kulakta durmuyor, en ufak bir harekette bile kulaktan düşüyor. Ses oranı yüksek olmasına rağmen oldukça kalitesiz. Bass yok, ekolayzır bile fayda etmedi...

  • Amazzon aracılığıyla, 24.08.2021
    Jabra step

    Bluetooth sorunlu çalışıyor kesilmeler oluyor. Şarj konusunda 4-6 saat tamamen açık konumda çalışıyor. Ses seviyesi gayet iyi. Bu fiyata daha iyisini bekeleyemezsin fiyat performans 10/10

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2021
    Fiyat performans urunu

    Bu fiyata alinabilecek iyi bir kulaklik. Ancak ozellikle sarji azaldiginda konusma kalitesi cok dusuyor. Karsi tarafa cok fazla cizirti gidiyor. Muzik dinlemek icin ideal. Kulaktan dusmuyor. Kulagimda kalabilen ender kulakliklardan. Kaliteli.

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2021
    jebra kalitesi

    ürün 2015 yolunda üretilmiş dolayısı ile biraz kaba ses kalitesi oldukça net bass düzeyi de normal tek yıldızı ürün kaba oldugu için kırdım geri kalan herşey sorunsuz

  • NI1 aracılığıyla, 13.04.2021
    Beğendim

    Ürün güzel ama tek sıkıtısı telefonunuza yakın olması gerekiyor. Biraz uzak mesafede mesela ses ara ara kısa aralıklarla kopuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2020
    Alınabilir,uygun,iyi

    Müzik keyfi sorunsuz. Fakat sesli görüşmede biraz sıkıntı yaşadım. Ses derinden geliyordu. Arkadaşımın telefonuna (iphone8) taktık, onda görüşme sesi gayet iyiydi. Kullanılan malzeme kalitesi çok iyi. Tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2020

    henüz açmadım ama paketleme fena değil

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2020
    Ortalama

    Ürünü alalı 2 hafta oldu aşağı yukarı. Ürün görseldeki ile birebir geldi. Kargoda da bir sıkıntı olmadı. Ancak üründen çok kaliteli ses beklentisi içine girmeyin, ortalama bir ürün. Bluetooth mesafesi max 3m geçince bağlantı kopuyor. Yan odaya gidince kopuyor. Şarjı da dayanmıyor. Hergün şarj etme gibi bir sorunu var çünkü durduğu yerde şarjı boşalıyor. Pişman değilim işimi görüyor ama bilseydim başka ürün alırdım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Jabra Step 100-97000000-50 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Jabra Step 100-97000000-50 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat