Denon AHC-260 Kulaklık Yorumları

Denon AHC-260 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2016
    Harika değil ama Fiyat Performans iyi.

    yüksek kaliteli tiz sesler... yeterli baz. Klasik (Türk ve Batı) müzik ve Jazz için iyi (Türkülerde de başarılı). Trance, house ve R&B gibi dallarda yeterli. Malzeme kalitesi orta (gövde kaliteli plastik, kulak yastıkları ise başarısız kauçuk), işçilik ise iyi. Kumandanın tüm işlevleri (+ - ses) ancak iphone da çalışıyor gibi, Samsung da ancak ana düğme çalılıyor. Kordon yatak değil ama yine de kalın ve güçlü, çok kötü düğümlenmiyor. L profilli jak ise zaruri ve güzel bir ayrıntı (altın kaplama). Hepsiburada teslim süresi (kapıya) 3 gün. Genel olarak başarılı. Kulaklık kaybeden/ bozan bir yapınız varsa budur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.02.2016
    Mükemmel

    Çok başarılı bir kulaklık. Tasarımından dolayı kulağa rahat oturuyor. Bas ve tizler çok iyi. Ses şiddeti arttırılsa da ses kalitesi bozulmuyor. Denon Türkiyede az bilinse de dünyadaki elit elektronik firmalarından biri. O nedenle Denon marka ürünleri düşünmeden alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 10.02.2016

    f/p açısından tatmin edici bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.10.2015
    mükemmel

    süper ses süper kalite kulağınızı yormaz ses çok temiz herkese tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Denon AHC-260 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Denon AHC-260 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat