Xiaomi Mi A2 Lite 32 GB 5.84 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Xiaomi Mi A2 Lite 32 GB 5.84 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(747 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans 👍

    Ürünü yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum. Gayet iyi. Her ihtiyaca cevap veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Urun güzel ve kaliteli site güvenilir hızlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    mi a2 lite

    ürün çok güzel tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    normal

    fiyatina göre normal bir telefon iphone7 ye eşdeger arafaki fiyat farkina bakarsaniz gayet iyi bir telefob

  • HepsiB. aracılığıyla
    cok guzel

    anneme aldim, boyutu, goruntu kalitesi, ozellikleri cok guzel. Bu fiyat araliginda en iyisi buydu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel bir cihaz

    Hafıza kartı yeri yok diyen arkadaşlar siz telefon kullanmayın 256 gb a kadar arttırılabilir hafıza var sim kart girişlerinden birini hafıza kartını takarak kullanabiliyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı ve kaliteli alışveriş için tesekkurler

  • HepsiB. aracılığıyla
    siparis verdim

    Az önce siparis verdim elime ulaştığında yorumumu yapacagim beklemedeyiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ben beğendim.

    A2 Lite'ı 1 haftadır kullanıyorum. Düşünenler için not etmek istediklerim şunlar. 1) Isınma oldukça düşük. 2) Son derece aktif kullananlar için 1 gün çok rahat yetiyor. 3) Ön kamera "idare eder" "iş görür" sınıfında. Etkileyici birşey beklemeyin. Arka kameralar iyi denilebilecek kalitede. Arkadaki 2. kameranın fonksiyonunu çözemedim. Önünü kapatınca dahi depth effect yapıyor. Bu konuyu araştırıyorum. 4) Kutudan plastik yumuşak kılıf çıkıyor, kulaklık çıkmıyor. 5) Performans yeterli Antutu puanı 60.000 civarıydı sanırım. 6) Parmak izi okuyucu oldukça başarılı ve hızlı. 7) Ekran renk kalitesi ve parlaklığı gayet güzel. 8) Android dışında sadece 2 XIAOMI uygulaması geliyor, gerisi Android One bileşenleri zaten. 9) Rehber ve Galeri google bulutu üzerinden çalışıyor. Bunun için bir uygulama yok. Video kesmek için ayrı bir uygulama kurmak gerekiyor. 10) Batarya tamamen boşken yaklaşık 2 saate şarj oluyor. 11) Saf android (android one) ilk defa kullanıyorum, çok sevdim. 12) Ekranı kir tutmuyor (parmak izi dahi) bu çok güzel fakat kutudan ekran koruyucu film çıkmıyor. Huawei P10 camı iş görür derecede ekranı kapatıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mi A2 Lite - 32 GB - Black

    Sipariş verdikten sonra 24 saat geçmeden ürün elime ulaştı. Kutusunun zarar görmemesi için iyi bir şekilde paketlenmişti. 2 IMEI de kayıtlı ve bir sorun gözükmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    güvenle alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    Telefonu satıcısı hepsiburada olan satıcıdan aldım. Cumartesi günü sipariş verdim Çarşamba günü telefon elime ulaştı. Kargo paketlemesi özenliydi. IMEI kayıtlı bir şekilde geldi. Telefona gelirsek çok hoş bir telefon. Ön ve arka kameralarını yeterli buldum. Telefonu araştırırken kalınlığı beni endişelendiriyordu ama elime alınca hiç de kalın olmadığını gördüm. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bu arada garanti firması Delta.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harkka

    Baska bir yerden aldim. Performansı iyi. Kamera gündüzleri on numara. Karanlık ortamda da idare eder. Batarya harika. Bitmiyor şarjı. Gün boyu yogun kullanmama ragmen aksam sarja %60 da takıyorum. Böyle batarya performansı gormedim. Android one olmasi guzel. 2 yil tüm guncellemeleri alacak. Ekrana zaten diyeceğim yok. P20 lite ile ayni panel. Hafiza karti desteklemiyor diyen olmus. 2 sim kart ve aynı aynda 1 hafiza karti takabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    f/p ürünü

    Gerçi ben daha ucuza satın aldım ama şu anki fiyatıyla bile bence Android telefon kategorisinde satın alınabilecek en mantıklı telefon olduğunu düşünüyorum, burada bir tek saf Android olması sebebiyle itirazlar olabilir ve itiraz edenlerin haklı olduğu noktalar yok değil ama arayüz falan bunlarla çok işi olmayanlar için çok ideal ve hatta ileri seviye bir ürün olduğunu düşünüyorum, telefon çok gösterişli ve kaliteli bir yapıya sahip, elde çok iyi duruyor, 4000 mh pil sebebiyle biraz kalın ve ağır gibi dursa da çok da aman aman öyle rahatsız edici bir şey değil bu durum, hatta birçok insan için daha da iyi gelebilir bu durum, ben şiddetle tavsiye ederim, o kadar telefon inceledim ve yaklaşık dört yıldır xiaomi kullanıyorum bu telefon gerçekten çok şık ve tam bir f /p ürünü, kaçırmayın derim

  • HepsiB. aracılığıyla
    bir kaç eksiği dışında fena değil

    Cihazın tasarımını çok beğendim. tek elle kullanıma uygun, çok büyük değil diye tercih ettim. Donanımı da yeterli. Bu kasada 4000 mah pil olması gerçekten inanılmaz. bir günü rahat çıkarıyor ertesi günün ilk saatlerine kadar gidiyor benim kullanımımda. bana gelen cihazın arka metal kapağı altında çok az boşluk var, biraz sert tutunca esneyip altındaki bataryaya değdiğini hissediyorsunuz ve çıtırdama sesi geliyor, bu beni rahatsız etti. ondroid one arayüzü sade, yalın ve sıkıcı, 2 sene güncelleme alacağız diye katlanıyoruz, ama launcher kurarak onu idare ediyoruz. ayarlar menüsü karışık. fotoğraflar uygulaması çok enerji tüketiyordu kaldırıp başka bir galeri uygulaması kurdum. ön ve arka kamera performansı öyle çok başarılı değil ama gündüz kurtarıyoraz ışıklı ortamlarda kötü. Ekranı güzel. ses çıkışı fena değil. parmak izi okuma hızı düşük, bazen okumuyor da, okuyunca titriyor ama ekranı neredeyse 1 saniye sonra açıyor. Telefonun kasasındaki esneme/çıtırdama ve parmak izi dışında ciddi bir sorunu yok, kamera sizin için çok önemli değilse, oyunları idare edecek performansta oynayayım yeter diyorsanız öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İşimi görüyor, teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    android one olması hoşuma gitmedi kendim redmi 4x kullanıcısı olduğum için daha sade ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    hızlı ve özenli kargo için çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    alalalalalalalaalalalalalalalalalalalalalalalalalalal

    2 senedir Samsung S8 plus kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım 5 bin liraya aldığım telefon dan daha iyi mia2 lite, o kapasitenin üzerinde. İkinci telefon olarak aldım şarjı 2 gün gidiyor, uygulamaları ana ekrana klasör ler halinde düzenledim ve muhteşem oldu iş hayatında yada ikinci telefon olarak kullanılabilir. hatta bilinmiş markaların amiral gemilerine tür bindirir. Düşünmeyin alın olumlu yorumlar bile bu telefonun yanında eksik kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    2.siparişim

    Gayet iyi bir telefon bu fiyata harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi A2 Lite 32 GB 5.84 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi A2 Lite 32 GB 5.84 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat