Xiaomi Mi A2 64 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu  Yorumları

Xiaomi Mi A2 64 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(406 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    3 YILDIZ

    İçinden çıkan kılıf hiç kullanışlı değil kamerasi korumuyor orijinal kılıf yanında gelmedi ve saf android alacak arkadaşların dikkatine onun dışın süper bir telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tam bir F/P ürünüdür.Xiaomi ekranda,işlemcide,kamera merceklerinde sayamadım bir çok özelliğinde amiral gemilerinde kullanılan malzemeleri ve özellikleri kullanmıştır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    xiaomi mi a2

    ürün bugün elime geçti. gayet hızlı gönderi oldu. hepsi burada ya ve estekno ya teşekkürler. yorumları okuyup almıştım. jilatinli paket emeği geçenlere teşekkürler. Yalnız kulaklık çıkmadı paket teslim. telefon çok basit kullanımı var. parasina göre çok iyi telefon bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    kulaklık yok

    paketten kulaklık çıkmadı. Neden bilemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargolama

    Cihaz fiyat performans canavarı. Fakat kargolama 2 gün geç yapıldı ( aynı gün kargolama yazıldığı halde )

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı Teslimat, Kaliteli Ürün

    Hızlı teslimat+orjinal ürün, bu alışverişten gayet memnun kaldım. Teşekkürler H.B. :) İncelemeyi daha sonra yapar ve yazarım artık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fİyata alınabilecek en iyi telefon

    Bir haftadan fazladır kullanıyorum. Eğer benim gibi aktif olarak oyun oynuyor, bluetooth, konumu hiç kapatmıyorsanız, bir günü ucu ucuna yetiriyor ki bu bence oldukça yeterli bir süre. Kamerası efsane. Orman içinde ya da bulutlu hava da fotoğraf çekerken ışık huzmelerini yakalayabilmek çok hoş oluyor. Arkadaşın biri çocuğu sabit yakalayamıyorum demiş çocuğa jet takılmış her halde, yol kenarında deneme yaptım 100 ün üzerinde geçen bir arabayı rahatlıkla yakaladı, tabi hafif bir gölgeleme olmuş ama bu fiyata anca bu olur. Arayüz karışık geldi ama çok normal alışıyorsunuz. Tek sıkıntı işletim sistemi çok yer kaplıyor 15 gb nedir Allah aşkına! Ben her şeyinden memnunum, gidip 3-4 bin liraya sadece adı olan markalara kazıklanmayın, dünyanın yarısı bu markayı kullanıyor açın gözünüzü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper

    İyi paketlenmiş ve özenli temiz bir biçimde geldi.Teşekkürler. Güvenilir satıcı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Hepsiexpress ile Telefom Evime 5 saat içinde geldi.. telefon gayet hızlı takılma kasma yok.. kamerasıda gayet iyi sesi ve ekranıda güzel. tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aynı fiyattaki telefonlara göre daha güzel

    Donanımsal özellikleri iyi fakat google uygulamaları bazen uyumsuzluk yapıyor gibi geldi bana

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper.Fiyat.Performans.

    En kısa süre içerisinde alacağım.Çok mantıklı bir tercih.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Teşekkürler. Gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefonu iki gündür kullanıyorum tasarımı güzel. Hafif ve şık duruyor. Kamera performansı başarılı. Gözüme çarpan eksileri menü içeriklerinde bazı başlıklar ingilizce kalmış. Parmak izi okuyucu güzel fakat bazen ekran geç yanıt veriyor bunu hissediyorsunuz. Güncellemeler ile düzeltilebilecek sorunlar var yani.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P Rocks.

    Piyasadaki en iyi fiyat/performans telefonu diye düşünüyorum, diğer yorum sahiplerini anlayabilmiş değilim. Mi Note 3 ten daha iyi bir donanımı var. Özellikle kamera konusunda açık ara önde bir telefon. Fiyat konusuna gelince Bence fiyatıda uygun, hatta YERLİ muadil telefonlara göre İTHAL olmasına karşın daha iyi bir f/p oranı sunuyor.Androidone olması sebebiyle sade güzel bir arayüzü var, sıkılırsan markette bol miktarda seçenek (launcher) mevcut. Daha iyi bir f/p cihazı varsa onuda belirtirseniz güzel olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kesinlikle mükemmel

    Bilindik bir markadan Xiaomi'ye geçtim ve 1 yıldır mix 2 kullanmaktayım. Bu telefon ise (diğer adıyla 6x) fiyatının çok üzerinde bir performans sunuyor. İnceleme fırsatı buldum ve fiyat bandında rakipsiz olduğunu söylemekten imtina etmiyorum. Bir kere ana kamerada sony exmor rs IMX486 sensör kullanılmışki diyafram açıklığı 1.75 değere sahip. Bu da size harika bir fotoğraf deneyimi sunacaktır. Bu bile tek başına yeterli bir özellik. Ayrıca miui en akıcı android arayüzdür. Rakipsizdir. Telefon muhtemelen miui 9 ile gelecek ama kısa süre içerisinde miui 10 a güncellenecektir. Netice itibariyle : Öne çıkan harika kamerası, snapdragon işlemcisi ve malzeme kalitesi ile sınıfında ışıldayan bir cihaz...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Telefon güzel

    Telefon güzel kamera çok aşırı iyi batarya baya zayıf çok hızlı şarj oluyor ama. Telefon 5 numara lakin 6 GÜNDE GELEN KARGOYA 4 PUAN DAHA YOK!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Telefon ,gayet kullanışlı ve güzel fakat ilk defa android one kullanan biri olarak yabancılık çekmediğimi söyleyemem, misal galeri dosyası yok veya ben göremedim google'ın fotoğraflarım özelliğini kullanıyor, android marketten halletim galeri işini, gayet hızlı takılma yok, almadan önce 2 hafta kadar araştırma yaptım , bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bana göre , android sürümlerinin 2 yıl boyunca önce bu telefona gelecek olması da cabası.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum.

    Telefon zaten çok guzel ben zaten uzun bir süre araştırdım ve öyle aldım. Sadece içinden kullanım klavuzu çıkmadı. Onuda hepsiburada'ya söyledik gönderdiler sağolsunlar. Kargosuda cuma gecesi aldım cumartesi günü öğlen geldi tabi 10 lira fark vererek tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İki gündür kullanıyorum , şimdiye kadar beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Tlf guzel ama bu fiyata alinmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi A2 64 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi A2 64 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat