Xiaomi Mi A2 32 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

Xiaomi Mi A2 32 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(90 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    Android 9(Pie) güncellendikten sonra bir çok uygulamalar sorunlu çalıştı.Xiaomi pil problemini düzelteyim derken telefonun sistemini mahvetti.Telefonu aldığınızda android 9 pie güncellemeyin.android 8.1 sürümünde telefon gayet sorunsuz ve hızlı çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cihaz siparişin ertesi günü sorunsuz elime ulaştı,uzun süredir takip ettiğim cihazdı, her özelliği ile harika(SD kart olmaması eksiklik olarak görülebilir)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünün hızı, sarjı ve kamerası gayet iyi, 3.5mm jack kulaklık girişi olmaması ve yanında kulaklık gönderilmemesi eksileri

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir İthalatçı bir Türkiye garantili aldım.

    Eski bir İphone kullanıcısı olarak bu telefona iyiki geçmişim 6 aydır sorunsuz kullanıyorum bir tane de kardeşime aldom. Kamera olsun performans olsun gayet güzel. Sorunsuz alışveriş teşekkürler Xiaomi teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Daha öncede Xiaomi nin başka bir modelini kullanıyordum o kadar memnundum ki başka marka almayı düşünemedim.yaklasik.bir haftadır kullanıyorum ekran çözünürlüğü harika.kameralari çok pahalı telefonları bile geçer.en büyük oyunları indirdim ısınma kasma donma yok.kutusundan şeffaf kılıf ve kullaklik çevirici çıkıyor.kulaklik çıkmıyor.ses çıkışı önceki Xiaomi modellerine göre daha iyi.sarji normal seviyede gidiyor.cok araştırdım bu fiyata alınacak en ideal telefon bu gönül rahatlığıyla alınacak bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans olarak çok güzel

    telefon çok güzel ve çok hızlı herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon. Dizaynı çok güzel hızlı kullanımı basit. Kamerası muhteşem hele ki gece çekimlerinde. İçerisindeki silikon kılıf ta gayet kaliteli ve şık. Kargo 3 günde elime ulaştı eksiksiz ve sorunsuzdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    gercekten yorumlara güvenerekten aldim pişman olmadim cok güzel bir telefon herkese tavsjye ederim kargo zamanlamasi gayet iyiydi 2 gun sonra geldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    tesekkurler hepsiburada??

    telefon u almada kararsizdim buradaki yorumlari okuyarak telefonu almaya karar verdim. telefon beklediğim gibi çıktı iyi ki almışım satıcı firmaya da gönderim hızından dolayı teşekkür ediyorum cumartesi siparişi verdim pazartesi elime ulaştı

  • HepsiB. aracılığıyla
    xioami mi a2

    süper bir cihaz kesinlikle tavsiye ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    1 aydır kullanıyorum. Zamanı geçirdiğim için iade edemiyorum. Telefon süper denecek bişey yok. Lakin batarya hususunda günü zor çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aldım

    Güzel ürün bu fiyata özelliklerde iyi kısaca bu fiyata bu performans Iphone X bekleyen almasın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika ürün hızlı kargo

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat sınıfında emsallerinden üstün

    yaklaşık 1 hafta oldu kullanıyorum. pili 1 gün oyun oynamıyorsaniz rahatlıkla yetiyor. kamerası gerçekten başarılı gece porte modu üst segment telefonlardan daha iyi , ön kamerası herkesin beklentisini karşılar. arayüz biraz basit. genel hatlarıyla iyi başarılı bir telefon araştırarak aldım tavsiye ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürün premium hissi veriyor perfonmansıda bi okadar müthiş bu fiyata en iyi f/p

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Çok güzel bir cihaz tam anlamıyla fiyat performans ürünü Galaxy S7 den bu cihaza geçtim çok memnunum arayüz de gayet akıcı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok başarılı çok teşekkür ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    ürünün kamerası mükemmel ve üstüne pubg de yüksek ayarlarda oynatıyor olması mükemmel birşey pil mah i az gibi ama sarj gayet iyi gidiyor ayrıca pil türü li- po dur açıklamada yanlış yazılmıştır

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.02.2022

    Olumlu yönleri: Gayet güzel telefon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Sıfırdan farksız

    Olumlu yönleri: Telefon elime çok hızlı bir şekilde ulaştı. Gayet sağlam ve temiz paketlenmişti. Kutu tasarımı ve kalitesi harika. Telefon hakkında bazı endişelerim vardı ama telefonu gördükten sonra bunların hepsi uçup gitti. Teşhir ürünü olmasına rağmen, telefonun sıfırdan farkı yok. Bayıldım ayrıca hediye için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi A2 32 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi A2 32 GB 5.99 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat