Xiaomi Pocophone F1 64 GB 6.18 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Pocophone F1 64 GB 6.18 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(139 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    MUAZZAM

    Telefonu hiç düşünmeden alabilirsiniz gerçekten çok tatmin edici her yönü ile, bu fiyata bu telefon kaçmaz

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu telefon gerçekten harika. Beklentilerimi karşıladı. Olumsuz yönleri telefonun arkası plastik ama çok pürüzsüz ele hoş geliyor. Kamerasinda optik görüntü sabitleyici yok fakat gayet kaliteli çekiyor. İthalatçı garantisi olması biraz sıkıntı o yüzden iyi bakmak lazım. Fakat ben 2 kere sert düşürmeme rağmen hiç bişey olmadı. Bunların haricinde olumsuz tarafını bulamadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alan memnun satıcıya teşekkür ederim

    cihazın hızı performansı çok iyi pili 1 günü rahat çıkartır kamerası gündüz çekimleri çok iyi gece çekimleri normal ön kamera çok iyi yüz tanıma geceleri de tanıyor çok iyi kötü yanı plastik malzeme ve ekran daynıklılık seviyesinin düşük olması. alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ürünün şuan için tek sıkıntısı güncelleme eksikleri onuda kendi forum çercevesinde tüm xiaomi kullanıcılarının sikayet ve yorum belirtilerinde ilettikleri sıkıntıları 2 ay yada 3 ay arayla toplu güncellemelerle gidermeye çalışıyorlar. açıkcası söylendiği gibi fiyatına göre 5yıldız. cihazın ses sarj yada dokunmatik ekran kayması problemi gibi sorunu yok. donma yada geç yükleme ile zaten birşey demiyorum ihtimal çok güç :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu telefona bu para verilmez...

    açıkçası hak etmiyor, malzeme kalitesi kötü, işlemci yüksek diye o kadar da değil, kaldiki ithalat garantili

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xiaomi bambaska diğerleri eline su dökemez.

    telefon İphone x ile eşdeger arkadaslar. Pahali bu marka diyenlere bakmayın. Xiaomi alip performanstan pismanlık duyan bir kisi görmedim. Bu telefonun kamerasında yapay zeka var bilginiz olsun. Kamera cok iyi bilginize.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli telefon

    Merhabalar ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Hız konusunda kesinlikle piyasanın en iyisi. Şarj normal kullanımda 2 gün gidiyor. Kamerası gayet başarılı. Daha iyi kamera olabilirdi fakat bence normal kullanım için yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sakın almayın

    Bu telefonun ilk başta bende çok güzel olduğunu sanıp almıştım ama ne yazıkki öyle değil telefon 720p video izletemiyor ve çekemiyor çünkü telefonun parçası eksik yani neflix'ten video izleyemiyorsunuz. Onun dışında telefon tamamen plastik, yani malzeme kalitesi çok kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    oldukça hızlı ve akıcı bir telefon ve müthiş batarya gücü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iyi

    üründe hiçbir sıkıntı yok 5 ayı geçti kullanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üst segmentte en iyi F/P telefonlarından biri

    Öncelikle telefon genel anlamda F/P olarak çok iyi. Artıları: + Hızı. SDM845, 6GB RAM ve UFS 2.1 (çok önemli bir bileşen) ile hiç dar boğaz, takılma vs yok. + Pili. Orta-yoğun kullanımda 1,5-2 gün, normal kullanımda 3 güne kadar gidiyor. + Şarj süresi. Kutusundan çıkan QC3.0 destekli adaptör ile 1.5 saatte %90'ın üzerinde şarj oluyor. + Ekran parlaklığı ve renk tonları gayet iyi. Bir AMOLED değil tabi ama IPS panellerin ortalamasının üzerinde. + Kameraları gayet başarılı. Piyasadaki en iyi kamera olmamasına rağmen günlük kullanımda üzmez. + Stereo hoparlör. Hoparlörlerden bir tanesi diğerine göre daha az ses çıkarıyor ancak yine de çok başarılı. + IR sensörlü yüz tanıma. Kameradan değil de ayrı bir sensörden yüz tanıması ise doğruluk, kandırılmama ve tam karanlıkta bile hızlı açılma gibi konularda kameradan okuyan rakiplerine göre daha iyi sonuç vermesini sağlıyor. + Arayüzü. Gerçi bu kısım göreceli ama alıştığım MIUI arayüzüne ek olarak Poco arayüz özelleştirmesi çok işlevsel olmuş. En azından ben beğendim. + Xiaomi cihazların kutusundan basit de olsa bir kılıf çıkması her zaman beğenimi kazanan bir incelik. + Güncelleme. 2018 bitmeden Android Pie (9) güncellemesi aldı. Telefonun gelecek güncellemeleri için umut veren bir güzellik. Eksileri: - Cihaz birazcık kalın. Ancak 4000mA pil ile bu kalınlık normal. - Ekranın kenar yumuşatmaları çok fazla bence. En azından opsiyonel olarak o yumuşatma seviyesi ayarlanabilseydi çok iyi olurdu. - UFS 2.1 olması çok iyi ama kullandığı depolama biriminin parçalı okuma yazma hızları, eşleniği olan bazı cihazların altında kalıyor (mesela Honor Play). Ancak bu, günlük kullanımda çok hissedilebilir bir fark değil. - Android 9 ve MIUI 10.1 güncellemesi ile birlikte çentiği gizleyebilme opsiyonu kayboldu. Belki ileriki güncellemelerle tekrar aktif hâle gelir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata daha iyi cihazlar bulunabilirmis

    güler geçerim,bulsunda görelim,FIYATININ EN IYISI

  • HepsiB. aracılığıyla
    Performans Mükemmel, Dış Tasarım Korkunç!

    Telefon olduğu gibi plastik, Telefonu düşürdüğünüz takdirde ezilme ve çizmelere karşı direnci 0 kocaman sıfır! Performans olarak harika ondan yana sıkıntı yok fakat aldığınız telefonun tamamen kaplamasının plastik olduğunu unutmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    TEK KELİMEYLE

    MÜKEMMEL NE BEKLEMİYORSA VEREN BİR TELEFON KAÇIRMAMAK LAZIM DÜŞÜNEN VARSA DİREK ALSIN

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans canavarı

    telefonu yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, kendimce artı ve eksilerini yazayım + telefon çok hızlı, 845 işlemci ve 6gb ram gayet güzel çalışıyor + daha önce mi5 kullanıyordum ve konuşma sırasında ses kalitesi çok kötüydü, bu telefonda oldukça başarılı bir ses alışverişi var + süper bir batarya performansı var + eğer titretmemeyi başarırsanız gayet güzel fotoğraflar çekebiliyor. + sterio hoparlörler fena değil, çok da bir şey beklememek lazım + ekran amoled değil ama son derece başarılı + parmak izi ve yüz tanıma özelliği çok hızlı zayıf tarafları - kulaklık çıkışı zayıf - telefon büyük, benzer özelliklerde 5,5 inc bir telefon harika olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    sağlam makine

    ürün tam istediğim gibi yaklaşık 1 senedir kullanıyorum donma takılma gibi şeyler asla yok pili on numara parasını hakkını veriyor teşekkürler ixomi teşekkürler hepsinburada

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mi6 İle Aynı

    mi6 ile aynı özellikle sadece tasarım farklı bi çentik ekran için 1000tl fazla vermeyin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Hızlı teslimat güzel paketleme teşekkürler telefon da gayet çok qüzel ??

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok güzel bir telefon .iyi ki almışım diyorum.teslimatta sorun yaşamadım...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Pocophone F1 64 GB 6.18 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Pocophone F1 64 GB 6.18 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat