Xiaomi Mi Max 3 64 GB 6.9 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Xiaomi Mi Max 3 64 GB 6.9 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(250 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    mi max 3

    Satıcı Hepsiburada dan aldım hızlı kargo için teşekkür ederim... Telefon hız işletim sistemi ekran parlaklığı zil-mesaj sesleri olarak güzel donma ısınma yok. Ekran i ikiye bölebiliyorsunuz. Şarj oyun hariç 2.5 gün gitti.4 gün yazanlar olmuş biraz zor. Kamera gündüz güzel,gece çok kötü. Üstün kamera performansı bekleyen bu telefonu almasın. Uygulamaları kullanırken reklamlar çıkıyor sürekli beni çok rahatsız etmedi. Cepte taşımak biraz zor oluyor. mi uygulamaları çok güzel kendi virüs programı var. Fiyatına göre güzel bir telefon alacak arkadaşlar ekrandan dolayı mağazada bakıp öyle alsın...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Büyük ekran, mükemmel batarya ömrü ekranına göre küçük kasası

    Merhaba telefonu merak edenler için aklıma gelen özellikleri anlatacağım Öncelikle red mi Note 4 telefon dan sonra bu telefonu Almaya karar verdim ve aldığıma pişman değilim bir kere telefon batarya konusunda mükemmel Ortalama 1 saat ekran suresi %7 şarj yiyor Bu da ortalama 15 saat ekran suresi demek İki üç gün kullanma süresi demek. Telefonun artılarını gelince Global Rom olduğu için bant 20'ye destekliyor bazı Vodafone ve Avea hatlarında bant 20 yi desteklemeyen telefon olduğu zaman 4G düzgün çalışmıyor bu telefonda öyle bir sorun yok. Telefon büyük ekran sever biri olarak bana ve buyuk geldi ama büyük ekran sevenler için birebir. Kasası çok sağlam geldi bana yani kaliteli telefon hissiyati veriyor telefon yeni nesil telefonlarda olmayan 3.5 mm jak kulaklık girişi ile geliyor yani telefona normal kulaklık bağlayabilirsiniz. Ekranı gayet iyi kalite açısından bataryası iyi kasası Sağlam RAM ortalama 2.2 GB boşlukta daha doğru düzgün uygulama yüklemedim sesine Gelince tek hoparlör de Stereo ses vermişler çok çok iyi diyemem ama diğer telefonlardan yani red mi Note 4 den daha iyi kaliteli sesi var çok yüksek ses bekleyenleri yanıltır Ortalama bir ses yüksekliği var NFC yok olumsuz yönlerinden biri de red mi Note 4 de renkli bildirimler varken yani WhatsApp'ta yeşil aramalardan mavi mesajlarda sarı bildirim ayarlayabiliyor Ken bu telefonda tek bildirim rengi var özelleştirme yapamıyorsunuz. Bilmem belki ilerki güncellenelerde telefonun ledi de destekliyorsa renkli bildirimler gelebilir Evet Küçük bir ayrıntı ama bazı insanlar için renkli bildirim önemli ama telefonum bu kadar güzel özelliklerini gölgede bırakmaz bence 5 yıldız veriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Urun harıka .anlatmaya gerek yok.arkadaslar bolge olarak hındıstan secersenız yuz tanıma o ozellıyı gelıyor.hepsı buradaya tskler ennuygun fıyata aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    alacak arkadaşlar için

    arkadaşlar telefon dün elime ulaştı jelatinli kutuda geldi paketlemesi çok sağlıklı değildi telefinla beraber küçük şeyler de sipariş ettim hava kabarcikli plastige sarıp göndermişler telefon kutusunu içinden kayıp düşme ihtimali var ayrıca adamakıllı fatura kesmemişler karton kutunun dış yüzeyinde faturaya benzer birşey buldum 1 yıldızı paketleme için sildim ben delta servis ya da xiaomi türkiye servisi olup olmamasına takıllmıyorum alacak arkadaşlar bunu da düşünsünler telefona gelecek olursak diyecek birşey yok 2000 tl civarındaki telefonlar ile karşılaştırıldığında fiyat performans açısından high level bir cihaz thx all

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhteşem

    Perşembe günü sipariş verdim. Salı günü elime sorunsuz ulaştı. Kargo paketleme iyiydi. Delta garantisi altında geldi. Bunun dışında telefon global versiyon olup, türkçe dil mevcuttu. Ayrıca şarj aleti türkiye uyumlu ayrıca bir çeviriciye gerek kalmıyor. Kutu içeriğinden ne kılıf nede ekran koruyucu çıkmıyor. Ben daha önceden edindiğim için zorluk çekmedim. Telefon hakkında konuşmak gerekirse gerek hızı gerek sesi gerek görüntü kalitesi çok güzel. En iyisi de batarya muhteşem. Telefon yüzde 55 ile geldi. Tüm kurulumları tamamladım. Yüzde 25 lik şarj gitti. 4.5 saat ekran kullanım oranı aldım. Tüm ayarlamaları yaptığınızda kullanışlı bir f/p ürünü sizi bekliyor olacak. 2000 liralık bir tutara değeceğini düşünerek aldım. Memnunum. Kolay gelsin. Hepsi Buradaya teşekkür ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Daha yeni kullanmaya başlıyorum.Yorumu sonra yazarım. Telefon büyük ama insan alışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ekranı kocaman

  • HepsiB. aracılığıyla
    harika

    düşünmeden alın samsung tr garantili alsanız bile garantide fıtık olursunuz o yüzden ithalatçı garantili alın ömürleri aynı

  • HepsiB. aracılığıyla
    mi max 3

    Çok büyük paralar vermeden de kaliteli, performanslı ve uygun telefonlar alınabileceğini kanıtlayan xiaomi ye teşekkürler. mi max 3 ve mi 8 lite aldik gayet memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    tavsiye edilir gayet memnun oldum sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel ötesi

    cihaz buyuk evet orasi doğru,ama cihazi kullanmaya baslayinca o hep aradiginiz mutluluğa kavuşmuş oluyorsunuz.saymak ile bitmeyecek bir suru ozelligi var. sadece büyüklüğü dert edilir,o da size gore degil.cevrenizdekiler mutlaka yaw cok büyük cihaz degilmi diye ikide birde bunu tekrarlayacaklar ve sizin umrunuzda olmayacak.cevrenizdekiler cagresizce sarj aleti ararken gulecek, kucuk ekranda buyuterek sitelere bakmaya calisirkende aciyacaksiniz.ve en sonunda su kelimeyi duyacaksiniz. bir tanede benmi alsam acaba,fiyatida cok uygun :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    telefon güzel ancak, fiyat düşmeli

    bu fiyata çoğu cihaz artık 660 işlemci ve adreno 512 ile geliyor bence fiyat 636 işlemci, adreno 509 için fazla, iki işlemci ve grafik birimi arasında , test sonuçlarına göre %20-25 gibi bir fark var buda ilerideki guncellemelerde önemli bir fark... ayrıca bütçeyi biraz daha arttırıp 835 li cihazda alınabilir, ama onun haricinde büyük ekran sevenler için biçilmiş kaftan.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Xiaomi ile ilk tanışma.

    Fiyatına göre iyi bir telefon memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2019
    Beş Yıldız

    Ürün çok hızlı elime ulaştı, telefon gerçekten büyük ama çok kullanışlı, ozellileri amiral sınıfındaki telefonlardan farkı yok, şarj süresi inanılmaz güzel yoğun kullanımda bile 2 gün yetiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2019
    10 Aylık kullanımım

    Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum.6,99 inç ekranı olsun fotoğraf ve video çekimi olsun ve özellikle 5500 mah pilini yoğun bir şekilde kullanmama rağmen hala 1 günde bitiremiyorum YouTube da video olsun Netflix de en azından 1 saatlik dizi,2 el pubg ve sosyal medya daha yoğun YouTube videolarına rağmen 1 günde pili bitmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.10.2019
    en iyisi

    en büyük ekran, üstelik harika çözünürlük, kamera , şarj hepsi bir harika. ekran ve şarj ile rakip tanımıyor. neden üç dört katı fiyat vereyim ki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2019
    Beş Yıldız

    Çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Beş Yıldız

    mi max 2 kullanan biri olarak arkadaşlara 3 tane mi max 3 aldım, bende mi max 4 ü bekliyorum daha başkası kezmez beni batarya normal birine 3-4 gün yeter :D

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    telefon şahane

    4 aydır kullanıyorum Hepsiburada dan aldım güzel ce geldi kamera sı ,pili,ekranı,hızı,elde tutuşu(benim elim küçük),çok çok güzel hele film dizi seyretmesi çok güzel.bundan iyisi can sağlığı.ekran açık süresi ise, internetten 16.5 saat video seyrettim.normalde iki gün rahat gidiyor.kulaklığa gelen ses ise sesi sonunakadar açamassın çok yüksek ve ekolayzır dan arla basını tizini.stero hoparlör i var dış sesdede.şarzda da yeterince hemen dolduruyor ve diğerleri gibi ateş gibi olmuyor ılık duruyor.cebimde kolaylıkla taşıyabiliyorum.gözü yormuyor geniş ekran bildiğin laptop gibi.yüzlerce temanın içinden kendine özel tema oluşturabilirsin kiminin kilit ekranı kiminin simgesini beğendini uygula.44 tane sensörü var.inşaatta boya işinde yoğun tozta kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    mi Max 3

    güze bir ürün memnunum sıkıntı yok

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Mi Max 3 64 GB 6.9 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Mi Max 3 64 GB 6.9 İnç Çift Hatlı 12 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat