LG Q Stylus Plus 64 GB 6.2 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah Yorumları

LG Q Stylus Plus 64 GB 6.2 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum ve tavsiyeleri

(57 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyata göre iyi

    Isınma problemi dışında fiyatına göre çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Muhtesem

    Telefon siparos verdığim günün ertesinde elime ulastı.Daha önce ki telefonumda Lg ydi ve onuda hepsiburadan almıstım.Verdiğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor tam bir fiyat performans ürünü Lg nin km taşlarından olacak bir ürün tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Uygun fiyata kalemli bir telefona sahip olmak için iyi bir seçenek. Eski telefonlarımdan çok daha iyi performans ve sağlamlık açısından. Kalemi zarif ve kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Daha önce kullanmadığım bir markaydı tereddütle satın almıştım ama çok memnunum görüntü kalitesi ve işlem hızı güzel, kamerası da başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    pek beğenmedim

    Olumsuz yönleri: Ürün sanki kullanılmış gibiydi. Paketin içerisi toz içerisindeydi. Aslında daha önce araştırdık ve annem için almaya karar verdik. Paketleme de beklediğim kadar iyi değildi. Bu sebeple geri iade edeceğim. Beğenmedim. Yani verdiğim para yazık olmasını istemiyorum. Geri iade edip üzerine biraz daha katar daha iyisini alırım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    "GAYET İYİ"

    Olumlu yönleri: LG telefonlarda gerçekten gayet kaliteli. Şu an da çok yeni telefonlar çıkaramıyor ama eski çıkardıkları gerçekten başarılı. Bu telefonu ben yeni çıktığı zaman almıştım ve uzun bir süre kullanmıştım. Şimdi de kardeşim kullanıyor bu telefonu. Kamerası falan çok çok başarılı. Eğer bu tarz bir akıllı telefon alacaksanız bu fiyat bandında kullanılacak en iyi telefonlardan.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2020
    herşeyiyle harika

    10 numara ekran kalitesi iyi su geçirmez toz darbe yemez..kalem şahane..ne ısınma ne de donma sorunu yaşadım 1 yi once buradan almıştım hala sorunsuz kullanıyorum..kamera karanlikda zayıf gündüz harika..bu fiyata cok çok mükemmel.. oyun oynamıyorum.. bankacılık borsa işleri ve Instagram için foto çekme sosyal ağlarve telefon olarak kullanıyorum sorunsuz harika..oyun performansı fikrim yok

  • Amazzon aracılığıyla, 05.01.2020
    Kotu

    Çok yavas ve asiri isiniyor... Iade

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2019
    Fiyatına göre oldukça iyi bir ürün

    Öncelikle amazzon ürünü dediği tarihte elime ulaştırdı. Bu çok önemliydi. Devamında ben telefonu genel amaçlı olarak kullandığım için aldığım üründen memnunum. (Oyun, kamera ya da yoğun işlem, internet vs. için kullanmıyorum.) Farklı konularda bu üründen çok daha iyi performans sunan telefonlar var, ancak fiyatları da ona göre tabi..

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Dört Yıldız

    Fiyat / Performan oranı başarılı

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2019
    .

    Zamanında kargo teşekkürler. Kamera olarak orta altı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    Tavsiye ederim

    3 hafta oldu telefonu kullanalı ısınma sorunu o kadar abartılacak kadar yok.Takılma yada donma sorunuylada karşılaşmadım.Kamerası yeterli ışıkta çok güzel karanlıkta ise pek iyi değil diyebilirim.Şarjı 1.5 günü rahat çıkarıyor.LG telefon işini bence sağlamlık olarak ve arayüz olarak en iyi yapan firma.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2019
    Gayet güzel ve kullanışlı

    Teşekkür ederim planlanan zamandan önce geldi. Kalemli telefon sevenler için gayet güzel bir telefon samsung'a bi ton para vermeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.11.2019
    Bir Yıldız

    ŞARJI ÇOK ÇABUK BİTİYOR . DAHA %30 LARDA KAPANIYOR MEMNUN KALMADIM.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Telefon fiyatına göre çok kaliteli. Sıradan bir kullanıcının tüm işleri için fazlasıyla yeterli. Su geçirmez, toz koruması ve düşmelere korumalı ki bu özellikler iki fiyatlı telefonlarda bile yok. Oyun oynatır mı derseniz biraz zorlar, sesi de pek iyi değil ama sırf fiyat performans için bile alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.10.2019
    Cok guzel telefon

    Urunu alirken yorumlari okumadan aldim. Siparisi verdikten sonra hele bir yorumlara bakayim dedim. Bazi arkadaslar cok isindigindan sikayet etmisler. Yalan soyleyecek halleri yok. Mutlaka edindikleri tecrubeyi paylasmislardir. Hatta pisman oldum. Keske siparis etmeseydim diye dusundum. Iptal etmeyi bile dusundum. Telefon geldi. Kurar kurmaz Android 8.1.0'a guncelledi. Yaklasik bir haftadir kullaniyorum. Herhangi bir isinma problemi yasamadim. Telefonu iletisim, internette haber okuma, whatsapp, navigasyon, youtube video izleme ve bankacilik islemleri icin kullaniyorum. Oyun oynamiyorum. Hic bir sorun yasamadim. Isinma problemi kesinlikle yok. Eger kullanim tarziniz benimki gibiyse hic dusunmeden alin. Kesinlikle oneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "çok memnun kaldm"

    Olumlu yönleri: Yiğenime karne hediyesi olarak aldık 64 gb hafızası 4 gb ram 6,2 inc ekran boyutuyla iyi bir telefon bunun yanısıra arka kamerası 16 mp ön kamerası 8 mp vallahi şuan kullandıgım telefonu satıp bundan almayı düşünüyorum tavsiyelerim arasındadır (:

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.10.2019
    "Ürün gercekten güzel"

    Olumlu yönleri: Ürün güzel ve teşhir ürün almama rağmen sıfır gibiydi.1 gin içinde ulaştı ayrıca.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.09.2019
    "guzel fiyat performans urunu"

    Olumlu yönleri: samsng c7 kullanıcısı olarak fena degil kamera c7 den iyi... isinma problemi diyenler var internette, uzun sure oyun oynamiyorsaniz isinmiyo alacak olanlara bin 1 300 gibi bütçesi olana tavsiye ederim. kalem fena degil

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.09.2019
    Şahane bir fiyat performans canavarı üstelik su toz korumalı ve askeri standartlı

    Telefon fiyatına göre çok çok güzel. Normal bir kullanıcının bütün işleri için fazlasıyla yeterli. Su geçirmeme, toz koruması ve düşmelere vs karşı askeri standartlar 2-3 kat fiyat olan telefonlarda bile yok. Sırf bu IP68 ve MIL-STD-810G özellikleri için bile alınır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG Q Stylus Plus 64 GB 6.2 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG Q Stylus Plus 64 GB 6.2 İnç 16 MP Akıllı Cep Telefonu Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat