General Mobile GM 9 Pro 64 GB 4 GB RAM 6.01 inç 12 MP-8 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu Yorumları

General Mobile GM 9 Pro 64 GB 4 GB RAM 6.01 inç 12 MP-8 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(1613 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yerinde inceledim

    Bu gün iş gezisi kapsamında fabrikasını gezdik, üretim bantlarında son derece hassas makinalarla anakart dahil üretimin tüm safhasını inceledik. Üretilen her ürün detaylı olarak testlerden geçip paketlemeye gidiyor. İmalat hatası bir ürünün fabrikadan çıkması imkansız gibi. Bu güne kadar yurt dışında fason üretiliyor sanıyordum, tesisi gezince gururlandım, imalat tarafında yaklaşık 500 personelin çalışıyor olması da ayrı bir güzellik. Telefonumu değişeceğim zaman tek seçeneğim olacağını söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam Bir Fiyat Performans Ürünü

    Arkadaşlar telefon 23 ocakta elime geçti. İş telefonu olarak aldığım için elime geçtiği günden itibaren yoğun bir şekilde kullanıyorum. Şarj konusu mükemmel bu kadar yoğun kullanmama rağmen 2. akşam %15 civarları kalıyor. Kesinlikle donma kasma yok. Aynı özelliklerde farklı marka olsa bu fiyata kesinlikle alamazsınız. General bu sefer tüm kötü algıları yıkmış bence. Genel de bu telefon MI A2 ile karşılaştırılıyor fakat bence ondan daha iyi Ona karşılık ekstra olarak kulaklık girişi var Bataryası 800 ah daha yüksek Hafıza kartı girişi var ve nereden alırsanız alın telpa garantisi var. Parmak izi çok hızlı çalışıyor Sadece bir kere takıldığını gördüm. Saf android olması bazıları için kötü olabilir fakat benim için çok iyi bir deneyim Gayet sade basit ve hızlı dezavantajı ise özelleştirilememesi ve kendine ait bir galerisi müzik programı olmaması. Şimdilik bi sorun yaşamadım Umarım yaşatmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    telefona sahip değilim ancak işlemcisi eksik yazılmış 2.2+1.8 olması lazım. snapdragon 660 kullanıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi

    Telefon son derece başarılı. Bataryası 3 güne varan performans sergiliyor. Android 9 güncellemesi aldı. Kamerası sınıfının üzerinde bir performans veriyor. OIS yok ama EIS 'de başarılı sonuçlar almanıza yardımcı oluyor. İşlemcisi gündelik işlemler ve oyunlar için iyi performans sunuyor. Arayüz Android One sayesinde akıcı ve takılmasız. Kutusundan güzel bir kulaklık ve şeffaf silikon kılıf çıkıyor. Mikrofon çevreden gelen sesleri azaltmak üzere ayarlanmış bu nedenle kamera kaydı sırasında ses düşük ancak kaliteli kaydediliyor ancak rüzgar sesi gibi rahatsız edici dış sesleri izole ediyor. Dolby ses desteği ile uygun bir kulaklık ile özellikle film izlerken büyük keyif alıyorsunuz. Oyunlarda ise uygun kulaklık ile çevresel sesleri algılayarak FPS oyunlarda öne geçme imkanı sunuyor ki bu fiyat aralığında bu özellikleri sunan başka cihaz yok. Tebrikler General Mobile.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hızlı kargo, süper performans

    24 saat geçmeden elime ulaştı kargo. Telefon fiyatının çok ötesinde bir performansa sahip. kamerasından endişe etmiştim ama o da harika. Tavsiye ediyorum. teşekkürler Hepsiburada ve teşekkürler general Mobile.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    2 HAFTADIR KULLANIYORUM. GAYET AKICI VE SÜPER

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ah biraz daha ucuz olsa!

    Isınma yok, yağ gibi akan işlemci, ekran ve foto kalitesi üst düzey. Eksikleri var mı; e illaki ama 2000 TL civarında çıkmış olsa piyasayı süpürürdü net! Bu özellikler bu fiyatı hakediyor olabilir ama GM ortasegment markası dir, ortasegment 2000 e tutunmali!

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dxomark hikayesi

    Yorum ve videolardan etkilenip çok iyi fotoğraf çektiğini düşünüp alırsanız benim gibi yanılırsınız. Benim önceliğim fotoğraftı. Aldım.Pişmanım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Telefon iyi güzel de benim için konuşurken sesin karşı tarafa anlaşılır şekilde gitmesi ve aynı şekilde duyabilmem çok önemli. Bu konuda hüsrana uğradım. Son 2 yıldır HTC kullanıyordum. Tavsiye üzerine almıştım ( sesi çok iyi denildigi için) ve gerçekten canavar gibiydi. GM ile 3 kez telefon görüşmesi yaptım ve duymakta zorlandığım için sinir katsayim yükseldi. Bir de sms uygulaması da alışkın olmadığım bir şekilde karşıma çıktı. Gelen-giden kutusu yok, mesajlarin hepsi aynı yerde. Taslak kutusunu da bulamadım henüz. Bu ince detayları yorumlarda görmemiştim. Belki bu yorum telefonu almayı düşünenler açısından yararlı olabilir diye düşünüyorum. Yoksa amacım telefonu kötülemek değil. hızı, ekran ara geçişleri ve gündüz kamerası çok iyi. Eski GM modellerine göre baya geliştirilmiş. 4 yıl önce de GM discovery kullanmıştım. O model bu modele göre çok daha zarif ve hafifti. Ancak telde donmalar oluyordu. Bunu da zamanla göreceğiz bakalım. Şarjı da yaklaşık 2 gün oldu ama hala bitmedi. Bu bakımdan HTC'ye 10 basar. Kargo çabuk geldi. Satıcıya teşekkürler. Alacak olanlar benim gibi oyun oynamıyor, kamerayla pek işi olmuyor ancak sadece konuşurken anlasabilmeye çok önem veriyorlarsa iki kere düşünsünler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her kuruşuna değer.

    Birkaç hafta oldu alalı. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi. Bir Türk firmasının böyle güzel bir telefonu üretebileceğine şüpheli yaklaşanlardan biriydim. Uzun yıllar piyasada bilindik farklı markalar kullandım. Ön yargılarım kırıldı. Artık teknoloji alanında böyle başarılı üretimler gördükçe hep Türk malı kullanacağım. Telefonun kullanımına gelince; ekranı yeterince büyük ve arkadaki parmak izi okuyucu hızlı çalışıyor. Ön ve arka kameraları geniş açıdan güzel ve net bir görüntü sağlıyor. Ama dikkat edin, sarsıntı önleyici özelliğini açtığınızda fotoğrafı biraz yavaş kaydedebilir, kapatırsanız problem yok yani gayet hızlı fotoğraf çekiyor. 1080p ve 4k video çekimlerinde sorun yaşamadım. Ses sisteminde dolby destekli platformlar kullanılmış. Kulaklığı takıp dinlediğinizde ses yalıtımı (noise cancellation) oldukça başarılı. Diğer kullanıcıların telefonun konuşma ile ilgili problemlerinden dem vurduğunu görüyorum. Bu durum VoLTE ile giderilebiliyor. Giderilemese bile rahatsız edici düzeyde değil, genelde karşı taraftan da, bulunduğunuz yerin baz istasyonunun kalitesinden vb. durumlardan kaynaklanabiliyor. Telefon ile çok oynayan biri değilim. Bu şartlarda şarjı bana 2 gün gidiyor. Sıfırdan şarj olma süresi aşağı yukarı 1-2 saat. Bir kafeye gidip çay içtiğiniz sırada bile şarja taktığınızda size birkaç saatlik şarj sağlıyor. En önemlisi de telefonun arayüzündeki geçişler gerçekten hızlı, böylelikle takılma donma gibi sorunlarla karşılaşmıyorsunuz. Bunun sebebi de ek arayüzünün bulunmaması (x markası kendi telefonu için x arayüzü) ama General Mobile sadece Google'a ait salt arayüzünü kullanmakta. Yazılımsal olarak da Google'dan aldığı güncellemeler kesilmiyor. Böylelikle güvende kalıyorsunuz. Android 9.0 yolda. Sonuç olarak alacak herkesin pişman olmasının beklentileri doğrultusunda pek de mümkün olmadığı, gayet kullanışlı fiyat performans açısından da eşi benzeri olmayan bir telefon. Hele ki Türk malı olunca daha da seviniyor gururlanıyoruz. Yaşa be GM!

  • HepsiB. aracılığıyla
    süper telefon

    iPhone xiomi ve huwai kullanmış birisi olarak risk alıp kötü yorumlara rağmen GM 9 aldım iyiki almışım telefon on numara cihaz az paraya çok iş bekleyen herkese tavsiye ediyorum kamera ekran ve şarj olarak 4 Bin liraya satılan telefonların ayarında

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sar değeri çok yüksek

    İşin para kısmını bırakıp sağlık yönünden bakacak olursak; eğer yanlış yazılmamış ise başa uyguladığı sar değeri gerçekten çok yüksek. Çok konuşan ve kulaklık kullanmayan kişiler için uygun değil maalesef.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Alınacak ideal telefon

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    General mobile telefonlarına bu fiyatlar fazla saf androıd olabilir ama bu telefonlar bu fiyat etmez

  • HepsiB. aracılığıyla
    Marka diye tonlarca para vermeyin.

    Öncelikle Telefonun tasarımı kullanımı hızı harika . bu zamana kadar boşuna para vermişiz büyük sandığımız markalara Instagram,face, internet vs 15.000 TL lik telefonlarla yapabildiğiniz her işlemi bu telefonlada yapabiliyorsunuz. Üstelik PubG gibi oyunlarıda hiç kasılmadan ısınmadan oynatıyor. hepsini bir kenara bırakın bu telefon ülkemizde üretiliyor . İçindeki parçalar her markanın yaptığı gibi Çin'den geliyor evet . gönül isterdi ki her parçasını biz yapalım, ama dünyada artık böyle birşey mümkün değil . hiçbir marka %100 yerli değildir. Ben bu fiyata bu kadar iyi bir telefon beklemiyordum. ayrıca Zonguldak daki General Mobile servisi mükemmel bir servis her yerde aynı değildir eminim ama buradaki servis harika . 2 önceki telefonum Gm 5+ idi . sonra iPhone 8 plus kullandım ve son olarak bu telefonu aldım . evet haklısınız iPhone un tek iyi yanı sonradan da para etmesi inanın başka bir özelliği yok . Saf android in tadına vardım birdaha iOS kullanmam .

  • HepsiB. aracılığıyla
    bence abartilı

    yüksek bir fiyat kategorisi bu fiyata daha üstün performanslı telefon alınabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınabilecek en iyi telefon budur

    Telefonun bu özelliklerinde bu fiyat bandında telefon yok bu özelliklerdeki telefonlar zaten 3500 TL üzerinde ki bu telefonun şu anda piyasada alınabilecek en iyi kaliteli telefon olarak gözüküyor. Muadillerinde ekran - batarya - hafıza - kamera karşılaştırması yapıldığında üstün gözükmekte.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet seri bir cihaz tavsiye edilir ;)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    On numara beş yıldız Bir Türk markası böyle bı telefon yapmış düşünmeden alın aldirin

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel cihaz ancak rakipleri de güçlü

    ürün özellikleri tasarımı kağıt üzerinde gayet iyi. fiyatını eleştiremiyorum kurun hali ortada çok daha düşük cihazlar bu fiyatlara geliyor artık. ucuz olanlar da eski kurla zaten gelmiş olanlar. xiaomi mia2 ile kıyaslanarak pahalı deniyor ancak o cihaz bile 2000 lerden başlıyor ve o cihazın pili düşük, kamerası daha kötü, kulaklık girişi yok, kutusundan kulaklık çıkmıyor, sterio hoparlör yok ve servis hizmeti daha kötü olacaktır. bu sebeplerle fiyat farkını da anlayabiliyorum. ancak yine bu fiyata tercih edilebilecek honor play, lg v30 , nokia 8, casper via a3 plus gibi cihazlar var, zorlu bir rekabet olacaktır.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
General Mobile GM 9 Pro 64 GB 4 GB RAM 6.01 inç 12 MP-8 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. General Mobile GM 9 Pro 64 GB 4 GB RAM 6.01 inç 12 MP-8 MP Çift Arka Kameralı Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat