Alcatel Pop 4 16 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu Yorumları

Alcatel Pop 4 16 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum ve tavsiyeleri

(128 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Ses duyulmuyor!

    Aldığıma pişman oldum Konuşurken karşı tarafın sesini zor duyuyorsun heleki biraz gürültülü bir ortamsa imkansız Siz siz olun bilindik markalardan şaşmayın derim Yıllardır samsung kullandım keşke gene samsung alsaydım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Bu fiyata bu kadar olur kamera hiç güzel değil konuşurken ses az geliyor bu kadar batarya şarj iyi telefon güzel hoşuma gitti hızlı kargo ve paketleme güzel teşekkürler hepsi burada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hediye

    telefonlar'dan anlayan biri olarak ürünü eşime hediye olarak aldım. cihaz gerçekten benim gözümde Samsung olsun general Mobile olsun htc yani iPhone ve Huawei den sonra bence en iyi marka ve telefon. tasarım olarak güzel herşeyiyle güzel bir cihaz. yorumlara bakipta kafaniza soru işaretleri kalmasın rahat olun. eksikleri ise öncelikle aksesuarları bulmak zor. sar değeri de biraz yüksek. ondan sonra üst menü perdesinde sadece 8 tane kısayol atabiliyorsunuz. sonra ana menüsü de yana kaydırma yok aşağıya doğru kaydırabilirsiniz sadece. bunların dışında cihaz bütün özellikleri ile güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İDARE EDER BÜTÇE DOSTU

    Alcatel pop 4 6 İNC telefonu 3 haftadır kullanıyorum 2 GB rem ve 16 GB hafıza iyi görüntü ses dokunmatik kalitesi iyi kamera 13 mp ama gece ve hareketli çekimleri kötü resimlerde iyi 4.5 g İnterneti çok hızlı 3 g de idare eder derecede kılıf yok ama cam koruyucu başka sitede var aldım tam uydu ekrana sıfır kutusunda elektronik fatura olarak adresime ve e-posta adresime geldi tam bir fiyat performans ürünü diyorlarya işte bütçe dostu başka modeller çok daha yüksek fiyatlı bunu göz önünde bulundurunSELEKT mağazası ve HEPSİBURADA sitesine teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre oldukça iyi

    bu telefonu aldığınızda Hem bir telefon hem de 1 tablet almış oluyorsunuz Üstelik Alcatel marka tavsiye ederim şarjı son sıra gidiyor ısınma yapmıyor Hepsiburada com un Kargo gönderimi hızlı tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    telefon fiyatına göre, en güzel yanı ince olması ve ekran kalitesi.şarj kablosu sanki trafo kablosu gibi kalın ve ucuz.. kulaklık kötü- kalitesiz. gelelim en büyük soruna.. bırakın türkiyeyi çinde bile bu telefona uygun kap- silikon kılıf yok. böyle olduğunu bilsem almazdım. pişman oldum. sadece çinde arkası yapışkanlı kılıflar var alıp onlara takabiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Teşekkürler

    Ürün fiyatına göre çok çok iyi hepsi burda ya teşekkürler zamanında kargoladığı icin. Fakat koruma kılıf Türkiye'de yok yurt dışından getirtmeniz lazım tek sıkıntı bu. Onun dışında 6inç olupta en ince tasarım telefon denilebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına uygun telefon.

    Fiyatına uygun alınabilecek en iyi telefon. Tanıtımda nedense? Android 7.0 (Nougat) yazıyor HAYIR! bunu değiştirmeleri gerekir ama yapmıyorlar nedense, Android 6 geliyor ve asla 7 ye çıkmıyor bu halde kalacak satıcı bunu neden değiştirmiyor bunu da siz okuyanlar karar veriniz! Kaba değil ince ve 8 çekirdek olması nedeniyle performans çok iyi, ısınma yaşamadım üzerinde uygulama olarak gelen temizleme hızlandırma programlarını sık sık çalıştırmak gerekir ayrıca ben Greenfy yükledim mükemmel oldu. Oyun vs. oynamıyorum gündelik herşey için ideal bir telefon çok çok yüksek fiyata başka markaya para vermenize gerek yok. Ayrıca telefon uygulaması üzerinden direk servise ulaşılıyor ve çok ilgililer. Kılıf yok maalesef yurt dışından sipariş ettim silikon spor bir hoş görünen kılıf aldım ucuz! ayrıca cam korumada aldım 4 adedi 15 tl.ye yurt dışından. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi biraz az geliyor. Başka hiçbir problemi yo. Güzel telefon.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.07.2020
    (Ürünü satın aldı)

    inirimdeyken 600e almisdim.Urun f/p ustu.anneme aldim ama benim telle degistircem galiba.malzeme 1.kalite, kulaklığı piyasada iyi kulaklıklarla hemen hemen denk(abartmiyorum).Tek eksi yonu telefonun eni buyuk ele sığmıyor:)

  • Trendyol aracılığıyla, 13.05.2020

    fiyatına göre kullanışlı güzel bi telefon

  • Trendyol aracılığıyla, 10.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    kardeşim ürünü alalı 3 ay oldu fiyatı na göre falan demeyeceğim.çok güzel telefon.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar vasat bir ürün....

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2020

    Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum batarya güzel akıcı telefon memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2020
    Beş Yıldız

    BEDELİNE GÖRE GERÇEKTEN UCUZ.. AMA TABİ İNŞALLAH ÇOK YAKIN ZAMANDA BOZULMAZ..

  • Trendyol aracılığıyla, 06.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre gayet güzel , kargosu hızlı

  • Trendyol aracılığıyla, 06.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    harika ürün tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 27.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    fiyati uygun diye aldim , ekran gercekten buyuk , ram 2gb ama yetmiyor sanırım, android versiyon biraz eski ama fiyata göre her şey güzel , alınabilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Telefon kapalı kutulu ve adıma faturalı geldi. Tavsiye ederim Parasının hakkını veriyor. Gayet kullanışlı güzel ve büyük. Tek sorun kılıf yok, telefonu satan firma kılıfıda satmalı. Ben biraz tadilatla Sony Xperia xa ultra kılıfını uydurdum.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Parasına göre İyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel Pop 4 16 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel Pop 4 16 GB 6.0 İnç 13 MP Akıllı Cep Telefonu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat