S-link Sl-7618 Taşınabilir Işıldak Yorumları

S-link Sl-7618 Taşınabilir Işıldak yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    şık ve kaliteli

    klasik LED aydınlatmaların gözü yormasından kurtuluyorsunuz hem florasan hem de el feneri ve mesafesi çok iyi iki kademeli florasan tek kademe el feneri görüntü şık kullanımı ileride daha iyi anlayacağım ilk izlenim süper tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli

    ürün elime az önce ulaştı oldukça kaliteli ve boyut anlamında şık görünüyor henüz çalıştırmadım fakat memnun olacağım izlenimindeyim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2018
    kibar

    kibar gusel deger

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2018
    on numara ürün

    20 saat gibi zamanda geldi bilginize

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2017
    Muhteşem bir ürün...

    Hem el feneri hemde civar aydınlatması için kullanılabilecek çok güzel şık ve fazla yer kaplamayan bir ürün gönül rahatlığıyla alabilirsiniz içiniz rahat olsun Şimdiden güle güle kullanın Teşekkürler hepsiburada.com

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2017
    Yeterli

    Ürün görselde olduğundan daha küçük. (boy: 21-22 cm) Şarj kablosu çok kısa. (30-40 cm kadar) Ürün LED ışıldak olmasına rağmen 1-2 yorumda farklı anlatılması anlaşılır değil. Ürün plastik kalitesi ve ışıtma derecesi yeterli düzeyde. Direk LED ışığa bakmayın, gözü kamaştırıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2017
    Ürün kaliteli

    Ürünü beğendim. Markasından dolayı kaliteli olacağını bekliyordum. İlk izlenimim beklentilerimi karşılayacağı. Işığın kademeli olarak ayarlanması güzel. Neredeyse kusursuz bir cihaz, tek şey hariç; şarj kablosu biraz daha uzun olabilirdi.

  • NI1 aracılığıyla, 14.12.2017
    yeterli olur

    ev kullanımi icin yeterli

  • NI1 aracılığıyla, 29.11.2017
    Ürün kaliteli ve etkili ışık veriyor.

    Ürünü genel olarak beğendim.Şarj kablosu biraz daha uzun olabilirdi.Ayrıca resimde göründüğünden daha küçük.Orta boy bir ışıldak diyebiliriz.Orta boy olması daha kullanışlı bir kullanım sağlıyor.Keşke araçtan şarj özelliği de olabilseydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2017
    Verdiğiniz paraya değecek ürün.

    Ürün gayet kaliteli plastikten üretilmiş ilk elime aldığımda o kaliteyi hissedebiliyorsun. Flörasan ampülü çok iyi insanın gözünü yormuyor. Normal çıplak led kullanılmış olsaydı insanın gözünü çok fazla rahatsız ediyordu. Işık şiddeti yüksek ama göz yormuyor. evde veya dışarıda problemsiz olarak kullanabiliyorsun. Tamamen şarj ettiğinde 12 saat kullanılabiliyormuş. Böyle bir ürün alacak arkadaşlara önerebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 31.03.2017
    Hızlı

    Daha önce de 2 tane almıştım, çok kullanışlı,kaliteli ve uzun süre ışık veriyor. Şimdi 2 tane daha aldım, yaşlı insanların evinde olması güzel. Elektrik kesintisinde mum arama derdi yok.

  • NI1 aracılığıyla, 30.03.2017
    Kaliteli ürün

    Kaliteli bir ürün ve çok fonksiyonlu. Her evde bulunması lazım. Ben 2 tane almıştım, 2 tane daha sipariş verdim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
S-link Sl-7618 Taşınabilir Işıldak kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. S-link Sl-7618 Taşınabilir Işıldak yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat