Asus Cerberus Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Asus Cerberus Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    Hızlı ve kaliteli

    Fiyat eşlerine göre alınabilecek en iyisi bu, cuma kargoya verildi cumartesi geldi teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Kaliteli ürün

    Öncelikle logitech g230 ile bu ürün arasında çok kararsız kalıp sonrasında ani bi kararla aldığım ürün. Ürün kaliteli ses veriyor. Bu ürünü film, müzik, oyun konusunda oldukça başarılı buldum. Logitech g230 u deneme fırsatım olmadı ama bu ürünü aldığım için pişman değilim gayet güzel. Tek olumsuz tarafı 3-4 saat gibi uzun kullanımda bende hafif terleme yaratıyor. Oyunun stresinden mi yoksa vücut yapımla alakalı mı bilemedim ama tek olumsuz tarafı bu. Bunun dışında kalite için almanızı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.01.2017
    Güzel

    Beyaz rengini aldım,Bassları kulak titreten cinsten bence gayet başarılı, tek eksi tarafı kulakları biraz fazla sıcak tutuyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2016
    Dört Yıldız

    F/P ürünü görünüm olarak iyi ses olarak onboard ses kartından alabileceğim en iyi sesi veriyor mikrofonu dış sesleri engelliyor kablo kalitesi de güzel 5-6 saatin üzerinde takmadığınız sürece rahatsızlıkta vermiyor ürünün fiyatı değişkenlik gösteriyor 250 altında bulursanız alabilirsiniz ayrıca kafanıza göre sağdan soldan ayarlama derdide yok kısaca kafaya cuk diye oturuyor :)

  • NI1 aracılığıyla, 26.10.2016
    Paketleme kötüydü.

    Asus Cerberus kulaklık oldukça iyi fakat Paketleme özensiz ve açılmış kutuydu etiket yerlerinden belliydi. Sanırım teşhir üründü gönderdikleri ama ses ve mikrofonu gayet başarılı.Bir tek ricam ürünlerinizin hangisi teşir olup olmadıklarını yazarsanız kişilere daha doğru bilgilendirmiş olursunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 11.10.2016
    Mükemmel

    ürün çok iyi bassları ses kalitesi çok çok beğendim oyun, müzik, film her alanda başarılı bir kulaklık tek sıkıntısı ben beyaz rengini aldım kafa bandının rengi attı mavileşmeye başladı ama çokta problem değil

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2016
    Ürün 10 numara

    Ürünü ilk aldığımızda çalışmadığını zannettik. Ancak bilgisayardan ayarlamalarını yapınca ürünün performansını beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2016
    Fiyatını hakediyor

    2 aydır kullanıyorum. gayet.sağlam.bir.klavye. uzun yıllar.işini görür. parasını kesinlikle hakediyor. makrolar.için bişey diyemem. pek.işime yaramıyor.çünkü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2016
    mükemmel

    ürün çok güzel tam bir gaming klavye verdiğin paranın sonuna kadar değer

  • NI1 aracılığıyla, 10.07.2016
    Tek kelimeyle harika

    Ürün mükemmel.Kulaklarınızı tamamen sarıyor. Mükemmel bir ses kalitesi var.Oyuncu arkadaşlara öneririm.Tek bir eksisi 2-3 saatten sonra biraz baskı yapıyor kulaklara.Sıcak bir yerdeyseniz kulaklarınız terleyebiliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2016
    Teşekkürler

    Çok kaliteli bir kulaklık. Ses çıkışı muazzam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2016
    Tek Kelimeyle Harika

    Arkadaşlar asus gerçekten bi harika klavyesiyle monitör unu kullanıyorum (VG248QE) Cidden ikisi de harika teşekkürler Asus ve teşekkürler Hepsiburada :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2016
    Güzel

    Ürün güzel fakat mekanik değil zarlı bir klavye yani performans açısından mekanik klavyeye çok benziyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2016
    Harika

    Kulaklık görünüm olarak çok şık dayanıklı ses kalitesi özelliklede bassları mükemmel yalnız 4 saatten fazla kullanımda kulak içlerinde ağrı yapabiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2016
    tavsiye ederim

    klavyeyi ışıksız kullanmak çok zor. harfler ve karakterler çok zor görünüyor.o yüzden minimumda dahi olsa ışıklar açık kullanmalısınız.çok sesli bir klavye değil ama nede olsa mekanik kalvye o yüzden azda olsa sesi var.tuş hassasiyeti güzel.çok kalabalık bir klavye değil.makro özelliği var fakat özel tuşları yok.F1-2-3 gibi tuşlara atayabiliyorsunuz.iki ışık seçeneği olması da güzel. fiyatına göre güzel bir oyuncu klavyesi. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2016
    Fiyat Kalite dengesi bu üründe var.

    ürün sade ve şık, optical mouse (lazer değil) isteyen, performans açısından düzgün ve fareye çok fazla para ödemek istemeyen oyunculara öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2016
    Tavsiye Ürün

    Kesinlikle harika bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 30.03.2016
    Teşekkürler

    Asus kalitesi ve Adeks güvencesiyle aldığım mouse söylenildiği gibi geldi ve çok güzel paketlenmişti. Adeksi öneririm iyi alışverişler.

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2016

    Ürün güzel yan taraflardaki plastik veya kauçuk (ne olduğunu tam anlayamadım) eli rahat hissettiriyor. Sensörü şuana kadar çok iyi herhangi bir sorunla karşılaşmadım, tıkları çok güzel. Işıklandırması hoş, şekli güzel ele oturuyor. Tek eksiği makrosu olmaması onun da pek önemi yok bence o yüzden aldım makrosuz alabileceğiniz en kaliteli mouse diyebilirim malzeme kalitesi mükemmel tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2016
    Gaming Klavye

    Ürün gayet güzel tuş hassasiyeti 12 adet makrolanabilir tuş olanağı hem tuş hem arka aydınlatmalı fiyatta özelliklerine göre iyi durumda.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus Cerberus Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus Cerberus Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat