Sony MDR-EX110AP Kulakiçi Kulaklık Yorumları

Sony MDR-EX110AP Kulakiçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(16 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2019
    Fiyatın karşılığı değil

    Yalıtımı iyi. Kullanmaya başladım ama ciddi hayal kırıklığına uğradım. Tizlerde yetersiz olduğu yazılmış ama bence baslarda da başarısız. Tabi bunlar fiyatına göre, 50 lira civarı verilir max bu kulaklığa. Çok takılan biri değilim tizlere baslara normal bir kalite olsun bana yeter ama hoparlörden bile daha güzel ses geliyor başka ürünlere yönelin derim.

  • NI1 aracılığıyla, 06.09.2018
    Performans beklentimin altında

    Yorumları okuyup aldım. Verilen paranın karşılığını aldığımı düşünmüyorum. Daha önce kullanmakta olduğum 60 TL'lik Sony kulaklıktan çok da bir farkı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2018
    Ürünü asla tavsiye etmiyorum.

    Ses kalitesi hiç iyi değil. Aşırı boğuk berraklıktan eser yok. Ne mid var ne tiz nede bass. Tasarım iyi fakat ses anlamında hiç bir iyi beklentiniz olmasın. Kardeşim için satın aldım fiyaskodan ibaret. Creative ep630i öneririm bu fiyat skalasında on kat daha kaliteli bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2018
    Harika

    Hızlı teslimat ve Güvenilir satıcı. Ürünü de çok güzel sarmışlar. Teşekkürler :)

  • NI1 aracılığıyla, 24.02.2018
    3 ayda cop oldu

    3 ay kullandim jak kismindan ariza yapmis grantinin dedigine gore, bu tarz arizalar garantiye de girmiyormus, 3 yil omru var diyor ama 3 ayda cop oldu.

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2018
    orta kalite

    fiyatına göre normal seviyede. çok iyi de diyemem kötü de

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2017
    Sorunsuz

    Ürün ve paket sağlam, satıcı gayet ilgili.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2017
    F/P ürünü

    parasına göre iyi bir kulaklık. özellikle yorum yapmak için 5 gün kullandım. basları iyi ancak tizlerde benim istediğim kadar değil. kulaklık ilk kullanımdan itibaren optimize oluyor. arada da baya fark oluştu. ayrıca kulağa tam oturuyor ve yalıtımı da iyi. kulaklık kablosu biraz ince geldi. çok dolayınca kablo kırışıyor. dundan dolayı dikkatli kullanmak gerek. aynı ücrette xiomi kulaklıkları var ama onlar da genellikle birebir orjinal olmuyor. o ücretteki(60-85 TL) spot ürünlerden iyi bana kalırsa öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2017
    Teşekkürler. iyi bir alışveriş oldu.

    Teşekkürler. iyi bir alışveriş oldu. İstediğim gibi bir ürün ayrıca mükemmel paketleme ve hızlı bir nakliye. Satıcıya da ayrıca teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 25.12.2017
    Kalite ve uygun fiyat bir arada

    Fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2017
    Mükemmel

    Ürün beklediğim gibiydi ve herhangi bir sorun yoktu.

  • NI1 aracılığıyla, 15.12.2017
    fiyat/performans

    ürün fiyatına göre güzel iş çıkarıyor

  • NI1 aracılığıyla, 05.05.2017
    ASLAN

    paket çok özenli ve sağlamdı kulaklık da gayet kaliteli ses özellikleri çok iyi kablo uzunluğunu da gayet iyi yapmışlar teşekkür ediyorum

  • NI1 aracılığıyla, 17.04.2017
    Başarısız bir kulaklık

    Öncelikle mağazadan gayet memnun kaldığımı belirteyim. Kulaklığa gelecek olursak.... Ben bu kulaklığı satın almadan önce uzun bir araştırma yaptım. Pek çok sitede yorumlara baktım ve oldukça fazla olumlu yorum vardı. Dolayısıyla, piyasada 70-100 TL civarında değişen fiyatlar ile satışa sunulan bu kulaklığın daha kaliteli olmasını beklerdim ancak pazardan 7 liraya aldığım kulaklıktan daha kötü bir ses kalitesine sahip. Özellikle de BASS severlerin bu kulaklıktan uzak durmasını öneriyorum. Çünkü bu tamamen tiz bir kulaklık ve sesi biraz yükselttiğinizde kulağınızı tırmalıyor. Ne kadar equlaizer ayarı yapsanız da, bassı hissetmek zor çünkü tizzler hep ön planda oluyor. Piyasada bu kulaklığın değeri 75-100 TL arası değişiyor ancak bence 10 lira eder. Bu arada mazağaya teşekkürler. Ürün orjinal, paketleme oldukça güzel ve aynı gün kargolandı.

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2017
    Şahane

    Ürünü hem MP3 çalarda hem de telefonda denedim, gayet iyi ses veriyor. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 18.12.2016
    kaliteli ürün uygun fiyat

    daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün. fiyatı çok uygun mağaza ise mesajlara anında cevap verdi ve ürünü aynı gün kargo yaptı. çok teşekkür ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR-EX110AP Kulakiçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR-EX110AP Kulakiçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat