Sony WH-CH700N Siyah Kulaklık Yorumları

Sony WH-CH700N Siyah Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P harika

    Ürünü indirimdeyken aldım. Dövizi çevirince fiyatı halen daha uygun. Ergonomisi harika. Aptx-HD desteği var. Ses kalitesi de muazzam. Gürültü engelleyiciyi hem uçakta hem de otobüste kullandım. Memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    F/P ÜRÜNÜ

    Öncelikle Hepsiburada sonra Hepsiburada satıcısı olan Nethouse'a bu kadar hızlı ve üstün korunaklı olarak gönderdikleri için teşekkürü bir borç bilirim. Ürün gerçekten çok güzel daha önce arkadaşımın kullandığı SONY WH-1000XM2 kulaklığını kullanmıştım bir süre, beni bu markaya iten o oldu. Tabi onun fiyatı şu anda çok daha yüksek seyrediyor. Onu alamayıp bunu aldım ve o kadar memnun kaldım ki ses kalitesi olarak tamamen aynı diyebilirim özellikle bassları ondan daha bile iyi denebilir. Dijital Noise Cancelling olayı birazcık fark ediyor ona göre ama yine de piyasada bu fiyata alınabilecek en güzel kulaklık diyebilirim. Düşünen varsa kesinlikle almalı. 2 tane eksi yönü var onlardan biri ürün katlanmıyor. İkincisi ise yanından herhangi bir taşıma çantası çıkmıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony WH-CH700N Siyah Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony WH-CH700N Siyah Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat