Sony WH-CH700N Gri Kulaklık Yorumları

Sony WH-CH700N Gri Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(39 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Ürünü alalı 9 gün oldu (Nethouse satıcısından aldım) şarzını bugün yani 9 günde bitirebildim.Kullandığım kadarıyla ürünü size şöyle anlatayım Adaptif gürültü engellemesi mükemmel değil ama gürültülü sesleri %70 engelleyebiliyor kulaklık zaten kulağı tamamen kapattığı için dışarıdaki sesleri çok az duyuyorsunuz.Ses konusunda tiz ve baslar mükemmel sesi son seviyeye aldığınızda normal hoparlör görevi görüyor.Mikrafonları 2 tane idare eder.Sony'nin uygulamasını indirerek baz ve tizleri ayarlayabiliyorsunuz.Ayrıca ürünün şarzı bittiğinde kutunun içinden çıkan kablo ilekablolu şekilde kullanabiliyorsunuz.Ben gri rengini aldım tasarımını çok beğendim kulağı tamamen kapatıyor.Kulaklığın kenarlarında her iki tarafındada 5'er tane kademeli ayar mekanizması var.Ürünün NFC si var bu sayede bluetoothla uraşmadan dokundurarak hemen telefona bağlayabilyorsunuz.Son olarak şunu söyleyip yorumumu bitireyim bir DJ yada Dublaj işiyle uğraşmyorsanız işiniz sadece müzik dinlemek,film izlemek,oyun oynamaksa tam bir fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sony wh-ch700n

    Cihazı org ta ve tv de kullanmak için aldım. Hem kablolu hem kablosuz kullanim için oldukça başarılı bir ürün.Baslar, pes tiz oldukça performanslı.2 farklı cihaza eşleşme yapabiliyorsunuz.Ben tv ve android cihazımla eşleştirdim.Android ve ios için sony güzel bir uygulama yapmis. Uygulamada ses ayarlarını istediğiniz gibi yapıyorsunuz.Ergonomi olarak oldukça hafif ve yumusak dokusuyla çok rahat, kulağınızı acıtan sıkan bir yeri yok.Kulaklik istenilen ölçüde kafa yapiniza gore ayarlanilabiliyor.Oldukca esnek ve kulağı tam kapsıyor. Dışarıya son ses te biraz ses veriyor.Ama dışardan gelen sesi tamamen engelliyor.Pil kullanım süresi oldukça uzun görünüyor.Kutu içeriğinde 2 erkek ince uclu jack kablosu ve usb sarj kablosu, kitapçıkları bulunuyor.Kisacasi 10 üzerinden 10 puan alan bir kulaklik.Almak isteyenler, bunca araştırmalarımdan sonra tercih ettiğim bu kulaklik beni çok memnun etti sizi de memnun edecektir.Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P harika

    Ürünü indirimdeyken aldım. Dövizi çevirince fiyatı halen daha uygun. Ergonomisi harika. Aptx-HD desteği var. Ses kalitesi de muazzam. Gürültü engelleyiciyi hem uçakta hem de otobüste kullandım. Memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    On üzerinden Dokuz

    Ürünü Almanyadan satın aldım. Dolayısıyla Türkiyeye dönerken noice-canceling özelliğini test etme şansım oldu. Öncelikle belirteyim bu özellik daha çok motor sesi gibi tekrarlayan frekansları engelliyor. Uçak sesinden rahatsız oluyorsanız gürültüyü iyi denilebilecek düzeyde engelliyor. (Sevdiğiniz bir şarkıyı da açarsanız oldukça iyi bir ölçüde uğultu duymazsınız). Benim gibi müzik ile uğraşanlr için, ürünü içinden çıkan 3,5mm ve dışardan aldığim kablo ile Marshall MG15G amfime takıp test ettim. Doğal olarak amfiye bağlanınca kulaklıktan hışırtı duyuyorsunuz ama içinden çıkan kablo, diğerine göre daha az hışırtı iletiyor, ancak amfi testinden başarılı olduğunu söylemeliyim, over-drive modunda ve diğer fonksiyonlarda (middle-treble) sesi oldukça iyi işliyor, stüdyoda hissedebilirsiniz kendinizi.Ses kalitesi oldukça başarılı ayrıca Sony Headphones uygulaması ile ekolayzır ayarlarını değiştirebilir, tarzınıza göre kişiselleştirebilirsiniz. Konfor olarak da bir şeyler söylemem gerekirse kafanıza göre uzunluk ayarını yaptıktan sonra baya rahat. Baş ağrısı veya sıkma yapmıyor. Ayrıca şimdi Google Asistan özelliği de getirildi güncelleme ile, nc tuşu ile Google Asistanı aktive edebiliyorsunuz. Pil ömrü ise muazzam 2 haftada bir şarj ediyorum, nc açık iken 35, kapalı iken 50 saat batarya kullanım süresi var, dilerseniz içinden çıkan 3.5mm kablosunu takarak süresiz kullanabilirsiniz (yanlış hatırlamıyorsam kablo + nc süresi de 50 saatti)Kulaklık hakkında olumsuz yorumum ise pedler özellikle sıcak zamanlarda terletebiliyor ancak abartılacak düzeyde değil. Ayrıca (bilmem sizinkinde olucak mı ben Iphone XR kullanıyorum) arada bir ses yüksekliği değiştirildiğinde ekrana gelen bildirim geliyor. Ama sık sık olmuyor örneğin *bazen* Spotify ve Youtube uygulamalarını açarken çıkıyor. Sonuç olarak izlenimim oldukça başarılı. Uçuşlarda ve arabada motor uğultusunu azaltıyor ve kaliteli ses çıkışına sahip. Duruşu vs her şeyi muazzam. Tavsiye Ediyorum👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İlk sipariş anından başlamak istiyorum bu güne kadar çok memnun kaldığım hepsiburada kargo bu siparişimde sınıfta kaldı ürün kargoya geç verildi ama bu ilk kez oldu belki de bana denk geldi. Üründen çok memnunum saatlerce dinliyorum ve baş ağrısı ve en ufak bir rahatsızlık hissetmiyorum şarj zaten mükemmel konuşmaya gerek duymuyorum sanırım bu ürünü alanların laf etmediği tek şey şarj konusu ürün hafif güzel kullanışlı çok kolay tanıtıyosunuz tv de pc de telefonda her yerde kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Tek olumsuz eleştirim içinden saklama kılıfı çıkmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    efsane

    Bugün teslim aldım ürünü ilk deneyimime göre tek şey söyleyeceğim " pişman olmazsınız "

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ederim.

    Ürünü telefon'da ve sony televizyon'da kullanıyorum. Çok başarılı ve kaliteli. Kurulumu ve kullanımı kolay. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Thanks

  • HepsiB. aracılığıyla
    kaliteli malzeme muhteşem ses

    kulaklık,sesi,özellikleri değiştirme seçemekleri,malzeme kalitesi ile mükemmel ve yeterli,son ses az diyenler olmuş ama ayarları yaptığımda son ses çok çok fazla ve bozulmadan alınabiliyor ama gerek yok alçak sesde de bass lar ve tizler orta sesler çok kuvvetli,anfide,telefonda,film ve müzik ile,iç içe hissediyorsunuz,kesinlikle tavsiye ederim,teşekkürler Nethause,teşekkürler HB

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2020
    Rakiplerinden 2 kat pil ömrü

    daha önce Jbl Tune 750 kullanıyorudm ve bluetooth arızasından kaynaklı servise giti ve iade aldılar Bu sefer media markt değişiklik olsun diye birazda jbl bass yazıf geldiği için Sony Wh-ch700 modelini almaya kara verdim ve aldım sesseviyesi bass kalitesi muazzam iyi ayrıca pil ömrü jbl'de 16 saat Sony'de 35 saat müthiş bir fark var

  • Media Markt aracılığıyla, 09.04.2020
    PERFECT

    Bu fiyatlarda alabileceğimiz en iyi Bluetooth kulaklık diyebilirim.Hiçbir şekilde sesi bozmuyor.Mükemmel bir tiz Harika bir Bass keyfi yaşatıyor.Bataryası içinde şunu söyliyebilirim 1 hafta aktif olarak kullanıyorum ve hala şarjı var.Alalı 1 ay civarı oldu.Niye daha önce almadım diye kendime kızmıyor değilim.Dışarıdan hiçbir şekilde parazit ses gelmiyor.Tamemen dinlediğim müziğe odaklıyım.farklı markalardada ürünler var fakat uçuk kaçık fiyatlar.Düşünmemden alabileceğiniz bir ürün şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.03.2020
    tavsiye ederim

    2 yıldır Philips shb3075 kullaniyordum, bu modele geçmek cok büyük bir sıçrama oldu. indirimlerle 500tlye aldim çok hesaplı yakalayabilirsiniz.malzeme kalitesi dandik değil. tiz ve bas güzel ve kaliteli.ses seviyesi yüksek, bu çok iyi fakat dışarı ses veriyor,benim icin çok sorun değil... mahalle arasindan gecen minibus ve ruzgar sesleri konusma esnasinda karsi tarafi rahatsiz etmedi,mikrofon çağrı için uygun.hicbir gecikme yok,kablolu kulaklik neyse bu da o.kablosuzken daha yuksek ses seviyesi alıyorum.Nc gayet iyi,elektrikli süpürgeye dayanamazken,dibinde umarsizca dans eder oldum.muzik kapaliyken de nc açarak süpürgeyi absorbe edebilirsiniz(annemin işine yariyor)çekme mesafesi guzel eski kulakligimdan cok daha iyi,cihazin uygulamasi var ve ordan baglanti performansi modunu seçince,ses kalitesinden taviz vererek bu mesafeyi arttırabiliyorsunuz(hic denemedim) 5-6saattir kullaniyorum ve hala şarjı %70 görünüyor, geldiginde %70di.nfc ile baglanmak harika,kulaklik kapali ve telefonumda da Bluetooth kapaliyken, telefonu kulakliga dokundurum 3saniye bekliyorum kendiliginden açılıp bağlanıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.03.2020
    sony

    araştırıp sipariş veriyorum umarum yanılmam bu fiyata alınabilecek en iyisi gibi duruyor

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2020
    Fiyat/Özellik oranı yüksek

    Fiyat/Özellik oranı yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2019
    Üç Yıldız

    çok araştırarak aldım ama bass olarak çok tatmin etmedi maalesef. ps4 te ses daha da azalıyor pc de sadece güzel bir ses alabiliyorsunuz yada bluetoothla bağlandığınız aygıtlarda. bass özelliği isteyenler sony extra bass yazan kulaklıklara bakabilirler.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.11.2019
    Fiyat/performans

    Ayni urun arkadasimda var tam bir fiyat performans urunu. Indirime girince hemen aldim.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.11.2019
    nc

    noise cancellation çok iyi olmasa da ses kalitesi gayet iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2019
    ideal ses

    Basarılı bir kulaklık özellikle 35 saat çalışma süresi süper

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2019
    fiyat performans ürünü

    Fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.11.2019
    Ses kalitesi çok iyi

    Fiyatını fazlasıyla hak ediyor. Ses seviyesi kesinlikle alçak değil, kablolu, kablosuz, NC açık veya kapalı fark etmez %60-70 volume üzerinde kullanınca sesin yüksekliği rahatsız etmeye başlıyor. Zaten bu seviyelere çıktığınızda dışarıya da fazlaca ses veriyor, bu açıdan izolasyonu pek iyi sayılmaz. Uçakta kullanma şansım olmadı ama NC performansı o kadar da kötü sayılmaz. 2-3 Bin liralık kulaklıklarla kıyaslamak yersiz. Ses kalitesi ve batarya performansı mükemmel. Sadece kulaklık yastıkları biraz daha dolgun olabilirdi, kulağı çevreliyorlar ama benim kulağım içerdeki plastiğe dokunduğu için 3-4 saatlik kullanımlarda acıtmaya başlıyor. Yine de fiyatına göre çok iyi, çok sık indiriime girdiği için takip etmekte fayda var.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony WH-CH700N Gri Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony WH-CH700N Gri Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat