JBL T600BTNC Beyaz Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

JBL T600BTNC Beyaz Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(105 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel paketlenmiş. Sorunsuz teslim aldım. Kulaklıktan ne beklentiniz olduğuna göre beğeniniz değişebilir. Benim için yeterli bir ürün. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ben indirimdeyken bir de 25tllik kupon kullanarak 705tlye aldım, hem kablolu hem kablosuz olma özelliği çok iyi ve pek çok kez düşürmüş olmama rağmen fazlasıyla dayanıklı. özellikle beyaz rengini almak istiyordum ve tam da istediğim gibi harika çıktı. kafayı biraz sıkıyor fakat alışıyorsunuz, ben çok uzun süre kulaklık kullanmaya alıştığım için beni çok rahatsız etmedi ama uzun kullanımda maskenin ipi de eklenince kulağı biraz acıtabiliyor ama ses kalitesine bakılırsa kesinlikle değeceğini düşünüyorum. uzun bir süre kullandıktan sonra bu yorumu yazıyorum ki daha önce çok fazla markanın kulaklığını kullandım ve çoğu yanından dahi geçemez, performansları benziyor dediğim kulaküstü sony kulaklığımı dahi bu kulaklığa alıştıktan sonra kullanamaz oldum. yüksek sesle şarkı dinliyorsanız sesi yeterli ve bassları da epey iyi fakat ben fazla bass ağırlıklı dinlemediğim için bu konuda fazla yorum yapamayacağım. şarjı iyi gidiyor, bir günü rahatça götürebiliyor ve bağlanmada sorun çıkmıyor. şu anki fiyatı (900tl) biraz pahalı gelse de ilk indirimde almanızı öneririm. 🤎 + aradan geçen birkaç ay sonra düzenleme yapıyorum, bağlantı konusunda ufak pürüzler yaşanabiliyor fakat üstte söylediklerim geçerli. eklemek istediğim şey ürün çok çabuk boyanıyor, saçlarım kızıl iken pembeleşti (rengi kulaklığa geçti — boyam da gayet kaliteliydi??) ve geri eski rengine döndüremedim. buna dikkat etmenizi öneririm. ayrıca ben kablosunu bozdum bu yüzden kabloyu dışarıdan takabilmemiz gerçekten harika olmuş, yeni bir kablo alıp kablolu kullanmaya devam edeceğim şarjım bittiği zamanlarda. 😩

  • Trendyol aracılığıyla, 29.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün arızalı çıktı ses sürekli kesiliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 17.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel özellikle Netflix den tabletimden film seyrederken kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    Teams il eKonuşma Sorunu

    Teams ile konuşurken birden ayarar bozulup microfondan ses gitmez ya da kulaklığa ses gelmez oluyor. En temel gereksinimlerini gerçekleştremeyen başarısız bir ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    oyun için aldım küçük bir gecikme var ama sorun değil

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2021
    TV performansı çok kötü

    + Bluetooth ve kablo ile ses iyi. Sesden çok anlamam ama baya basslar keyifli. Anc işe yarıyor tabii parasına göre - Kulakları çok acıtıyor. Sünger kalitesiz. Derinden gelen cızırtı mevcut Malesef TV ye bağladığımda kalite yerlere düşüyor ve ses kesintileri oluyor anlık. Dışarı çok fazla ses veriyor Özet: TV bağlantısı performansı içler acısı. Bu yüzden üzülerek iade edip Sennheiser 300s alacağım

  • Trendyol aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzellllllllll

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2021
    Gürültü engelliyor, sesi az dışa veriyor.

    Sağ kulağımda %80 işitme engeli çıkmıştı. Bu kulaklığı kullanınca aslında sap kulağımın da çok iyi duydupunun farkına vardım. Performans iyi. Gürültü engelleyici iyi çalışıyor. Dışarıya ses verme durumu ise birazcık can sıkıcı. Kütüphanede % 80 kapasitede dinleyebilirsiniz en fazla. Normal bir ortamda ise tam performans etraftaki kişileri rahatsız etmiyor. Beni üzen şey flac formatında beklediğimi alamadım.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hasarsız calisir ve sorunsuz geldi ses kalisesi cok iyi bass vs. ozelliklei cok guzel hem kablolu hem kablosuz kullanilabiliyor ve sarji baya uzun gidiyor

  • Trendyol aracılığıyla, 19.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi çok iyi fakat sıkıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 20.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel, anc özelliği fiyatına göre çok iyi, ses kalitesi de hoşuma gitti. Ne aradığınıza göre değişir tabii ki. Fakat en büyük sıkıntım olan durum, bluetooth özelliğini başka alete ayarlamaya çalışınca düzgün çalışmıyor olmasıydı. Bilgisayardan bluetooth kesinlikle kullanamadım. Kablolu bir şekilde çalıştırdım. Başka bilgisayarlardan da denedim fakat olmadı. Tesadüfen yeni bir laptop alınca çalıştı. Bu sanırım modeliyle alakalı bir durummuş, forum sitelerinde bu şekilde okudum. Mikrofonunu beğenmedim. Onun dışında işimi gördü, çevreden rahatsız olmadan çok güzel bir şekilde bir şeyler dinleyebiliyorum. Açıkçası bilseydim bunu mu alırdım yoksa daha iyisini mi diye düşünmüyor değilim.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    👏👍👍😊😊😊😊👍👍👍👍

  • Amazzon aracılığıyla, 01.07.2021
    Rahatlığa önem veriyorsanız almayın

    Ürünü aldığım gibi iade ettim. Ben bu kadar sıkan ve rahatsız edici bir kulaklık görmedim. KAFASI BÜYÜK OLANLAR ALMASIN :)

  • Trendyol aracılığıyla, 28.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü çok beğendim çok iyidi

  • Amazzon aracılığıyla, 20.06.2021
    Hi-fi

    Ürün oldukça başarılı. Sadece anlamadığım Hi-fi özelliği kabloyu takınca sağdaki sürücüyü çalıştıriyor. Sol sürücü çalışmıyor. Hifi kullanmayacaksaniz gümbür gümbür bir kulaklık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Beyaz aldım sünger kısmındaki plastik yırtıldı küçük küçük. Hiç hoş değil

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    HERŞEY SÜPER

  • Trendyol aracılığıyla, 11.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper Muhteşem

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL T600BTNC Beyaz Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL T600BTNC Beyaz Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat