JBL E25BT Kırmızı Wireless Kulaklık Yorumları

JBL E25BT Kırmızı Wireless Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2019
    İki Yıldız

    Ürünün yaka asma aparatı 2 kere kırıldı ve parayla tahsis ettim ve şarjı yazılandan daha kısa sürede bitmektedir. Ses kalitesi normal baslar çok iyi değil. Mesafe olarak iyi çekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2018
    Genel olarak Beğenmedim

    Daha önce E110BT almıştım. E25BT'i çok büyük beklenti ile aldım ama hayal kırıklığı olduğu. Kablo boyu kısa geldi. Plastikleri kalitesiz duruyor. Umarım pili tatmin eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2018
    Kulak biçiminize dikkat edip almanızda fayda var

    Ürün çok güzel herkese tavsiye edebileceğim bir ürün. Kargoda ve üründe herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Lakin kulağımda durmuyor kulaklıklar. Küçük veya büyük silikonu taksanız da bir çözüm yolu değil maalesef ki. Eğer bu tip kulaklıklar kulağınızda düşmeden durabiliyorsa hiç bir soru işareti olmasın kafanızda. Gayet kaliteli malzemeden yapmışlar kulakta çok hoş duruyor, kablosu da ip tarzı bir malzemeden yapılmış ve ses kalitesi çok güzel. Eğer cihazınız iPhone ise pil göstergesinin yanında, kulaklığın da pilini gösteriyor. En çok hoşuma giden şeylerden biride bu ama AppStore'da ki JBL uygulamasını desteklemiyor haberiniz olsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün boynunuzda olup olmadığını unutuyorsunuz;) Sesi iyi ve bass ı var ideal bi kulaklık tavsiye ederim????

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2018
    Dört Yıldız

    Gayet başarılı ürün ama telefon konuşmasındases biraz boğuk gidiyor karşı tarafa

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Gerçekten süper

    Ürün boynunuzda olup olmadığını unutuyorsunuz;) Sesi iyi ve bass ı var ideal bi kulaklık tavsiye ederim????

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2018
    Ses mükemmel

    Yüksek kaliteli net sesi var. Pili 2 saatte bitiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2017
    Spor için ideal

    Müzik dinlerken gerçek anlamda kaliteli bir deneyim yasiyorsuyaşıyorsunuz. Ve spor yapanlar için ideal diyebilirim ama aramalar sırasında hem karşı tarafın sesi boğuk geliyor hemde kendi sesim karşı tarafa sanki 100 metre öteden konuşuyor muşum gibi gidiyor benim gibi spor sırasında kullanmak için alıyorsanız öneririm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
JBL E25BT Kırmızı Wireless Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. JBL E25BT Kırmızı Wireless Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat