Harman Kardon AE Kulaklık Seti Yorumları

Harman Kardon AE Kulaklık Seti yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Orijinal ürün ve süper ses

    Ürün çok kaliteli ve sesler çok iyi,bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan diyebilirim,en güzel yanı ise telefon modellerine göre kulaklık kumandası üzerindeki + ve - tuşlarının kapaklarını çıkartıp değiştirebiliyorsunuz. kesinlikle bu fiyata bu performans süper.

  • NI1 aracılığıyla, 19.01.2020
    Ses kalitesi iyi teknolojisi eski

    Ürün çok şık ve ses kalitesi de güzel yalnız ağır ve kulakta zor duruyor. Alınabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 04.08.2019
    Kaliteden ödün vermeyenlere

    N11 bir yorum yazmayı neden bu kadar uzatıyor?

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2019
    Uygun fiyatlı Harman

    Ürün poşetli geldi ama köpükle sarılmış ve 5 kat poşetle falan. Güzel. Yazıldığı gibi zarar görecek tipten değil. Sesi güzel gibi. Tam çözemedim ama fiyata göre baya iyi. Çin işi kulaklıkla karıştırmayın. Satıcı Dts teşekkürler ama kargo tırttı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2019
    Güzel kulaklık

    Bu kulaklığı almadan önce araştırmalar yaptım ve almaya karar verdım.Ürünüm bir gün sonra elime ulaştı.Çok temiz ses ve inanılmaz net bass veriyor ayrıca konserdesin gibi hissi veriyor.Eksiklerden bahsedecek olursak birinci ürünüm kutusuz şeffaf ambalajda geldı ikinci böyle kulaklıklar için kılıf olmalı.Onun haricinde harika kulaklık tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 03.11.2018

    Ses kalitesi fena sayılmaz

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2018
    Süperrrr

    Kulaklik sesi güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Harman Kardon AE Kulaklık Seti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Harman Kardon AE Kulaklık Seti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat