HP Stream X360 1JL35EA Intel Celeron 4 GB Ram 32 SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

HP Stream X360 1JL35EA Intel Celeron 4 GB Ram 32 SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(46 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    tek kelimeyle berbat.

    kargo çok hızlı getirdi.henuz Office programları kurulmamış olmasına rağmen Chrome dan 10 saniyeden erken internete girilmiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    Memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Aldığım ve kullanmaya başladığım ilk günden beri iyi ki almışım diyorum. Hızı çok çok iyi. Oldukça da şık bir tasarıma sahip. Günlük işlerinizin hepsinde kusursuz, hafifliği de kolay bir taşıma sağlıyor. 1 yıl boyunca 1tb one drive alanına istediğiniz şekilde yedekleme yapabiliyorsunuz. Ekran boyutu 11,6 inch benim kullanımım açısından oldukça yeterli oldu. Ekran kartı, rami ve ssd kapasitesi ihtiyacımı karl-şılayacak yeterlilikte. Fiyat performans ürünü. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kesinlikle Almayın..

    Olumsuz yönleri: ürünlerden biri kırık geldi. üst üste koyup öyle göndermişler. satıcıya 1 puan bile verilmez.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Selamlar arkadaşlar ben geçen aylarda kendim için gitti gidiyor dijital platformu üzerinden HP markasının bir serisi olan stream x360 11-aa002nt isimli dizüstü bilgisayarını satın aldım. Ürün cidden çok iyi arkadaşlar. Tavsiye ederim ben herkese.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben bu ürünü geçen ay gitti gidiyor üzerinden oldukça uygun bir paraya satın aldım. Ürünün ekran kalitesi ve işlemci hızuna da diyecek yok. Resmen harika bu ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Uzun süre dizüstü bilgisayarları araştırdım. İşlerimi evde daha verimli takip edebilmek için yüksek performanslı laptopa ihtiyacım vardı. HP Stream marka dikkatimi çekti. Fiyatından işlemciliğine, görselliğinden boyutuna kadar tüm kriterlerime uygundu. Yorumlarda da herhangi bir olumsuzluk görmedim. Aklıma takılan küçük tereddütler de kullanınca tamamen silindi. Tek kelime ile harika bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürünün hızı ideal yavaş değil. İş görür gayet güzel. Şarjı da uzun süre gidiyor. Film izlemek için yada iş için çok uygun. Ben indirimdeyken aldım. Hafızası da güzel içine telefonumdaki bütün fotoğrafları videoları falan aktarabildim. Ben çok memnun kaldım umarım siz de memnun kalırsınız kesinlikle tavsiye eder ve alın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Çok memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Şimdiye kadarki tüm bilgisayar seçimlerimde HP markasını tercih ettim. Hepsinden oldukça memnun kaldım. Bu bilgisayarı da yeğenime karne hediyesi olarak aldım. Vaadettiği tüm özellikleri fazlası ile karşılıyor. Aynı zamanda en uygun fiyatlı halini Gitti Gidiyor’da gördüm. Satıcıya hızla kargoladığı için teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: çok kaliteli ve beğendiğim bir marka. Aldığım günden beri iyi ki almışım diyorum. Çok hızlı çalışıyor. Şık tasarımıyla tek ilgimi çeken diz üstü bilgisayar oldu. Günlük kullanım için oldukça uygun ağırlığı çok az böylelikle eliniz çantanızda rahatça her yere taşıyabilirsiniz. Hem estetik açıdan hem de taşıması yönünden hafif ve ince olması çok iyi. 1 yıl boyunca 1 tb onedrive depolama alanında pek çok dosya ve belgelerinizi saklamanız mümkün. Ekran boyutu 11.6 inç bu da kaliteli görüntüler çıkarıyor ve oldukça geniş. Görsel olarak ve teknik özellikleri bakımından da çok kullanışlı buldum. Bence fiyatına göre kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Hp'nin bütün bilgisayar modelleri çok güzel. Daha öncede çok fazla modelini kullandım ortaokuldan beri HP'nin bilgisayarlarını kullanıyorum. Hiçbirinde de bir sorun yaşamadım. Tek sorun önceden bilgisayarlar biraz donuyordu artık öyle değil. Bir de ısınma sorunu vardı onu da çözmüşler bence. Ben çok memnun kaldım hızlı ve kaliteli bir bilgisayar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Hızlı kargo ve özenli bir paketleme ile elime ulaştı. Kargolama süreci ile aldığım için hasar açısından endişeliydim ancak gereken özen gösterildiği için tek bir çizik bile olmadan bilgisayar elime ulaştı. Genel özellikleri itibariyle gerçekten güzel ve bu parayı hak eden bir ürün. Görüntü ve ses kalitesi gayet iyi. Oyun için ideal bilgisayarlardan birisi. Okul için kullanım amacı güdülüyorsa tavsiye ederim gayet kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Görüntü olarak hoş. Ekran boyutu olarak küçük olduğunu biliyordum ve öyle satın aldım hoşuma gitti boyutu gayet. Bilginiz olsun ekran küçük bir model sonra bakmadan sipariş verirseniz aaa bu ne böyle küçücük demeyin. Ben oğlum internet üzerinden derslere baksın diye satın aldım ve kullanıyor bir sıkıntı da yaşamadık. Kullanım amacınıza göre değişebilecek güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Çok fazla iş yapamazsınız ama video, müzik, mail gibi şeylerde rahat kullanabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Tasarımı kalitesi ve boyutu tam kararınca bir laptop. Ses ekran görüntüsü sizi idare eder seviyede. Çok yer kaplamıyor pc ve incecik klavyesi bi şeyler yazarken rahat rahat hızlı hızlı yazıyosunuz. Hafızası geldiğinde cok düşük gözüyor ama içinden gereksiz bazı dosyaları sildiğinizde artıyor ama suan windows güncellemesi yüzünden yine düştü gibi ama düzelteceğim. Ya da ek hard disk alırım. bilgisayar cok yer kaplamıyor. istediğiniz yere istediğiniz şekilde kaldırabiliyosunuz.dokunmatiği de gayet hızlı, bilgisayarın kendisi de hızlı gayet. Donanımsal özellikleri de cok iyi tek sorun hafıza o da hallolur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: celeron işlemcili olduğundan bir tık daha uygun bir notebook ama çalışırken sizi sıkmayan bir notebook modeli aynı zamanda . Yansımasız mat ekranlı oluşu hd çözünürlüğü iyileştiriği kanısındayım. Ayrıca win 10 işletim sistemli bir model bence güzel .

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2019
    İki Yıldız

    32 GB kesinlikle yetersiz. Bilgisayarıma hiçbir şey yüklemediğim halde depolama sorunu yaşıyorum. Tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Evde çok zaman geçirmediğim için ve ürün fiyat olarak çok uygun olduğu için aldığım ürün ve şuan gayet memnunum. 4 GB Ram bana yetiyor ama oyun oynayacak olan arkadaşlar almasın oyun kapasitesi pek yeterli değil bu şekilde ürün arayan arkadaşlara öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    .

    Olumsuz yönleri: İşlemcisi çok yavaş. Gerçekten kullanırkn insanı ilallah ettiriyor. Depolama alanı da çok yetersiz. Sistem zaten 25 GB yer kaplıyor geriye 9 Gb gibi bir alan kalıyor ve kesinlikle çok yetersi. Tavsiye etmem ama alacaksanız da 64 Gb lık olanını alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2019
    Uygun fiyat hp kalitesi

    Borsacı ve ogreneciler icin cok ideal 120 gblik sd ile gb sorunu cozuluyor .. isinma sorunu ve donmasorunu kesinlikle yok .. film icin cok ideal sarji 3 gun gidiyor ses gayet guclu cikiyor bu fiyata 2019 bütçesine gore gayet iyi uygun ..

  • Turkcell aracılığıyla, 24.04.2019
    Çok iyi

    Çok iyi bir bilgisayar tavdşye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.03.2019
    ssss

    bunun kadar yavaş işlemci hayatımda görmedim..şu işlemciyi çöpe atın bu ne abi ya

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP Stream X360 1JL35EA Intel Celeron 4 GB Ram 32 SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP Stream X360 1JL35EA Intel Celeron 4 GB Ram 32 SSD 11.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat