HP 2XN62AA 27 inç Monitör Yorumları

HP 2XN62AA 27 inç Monitör yorum ve tavsiyeleri

(89 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Güzel, hafif, ince bir monitör. Renkler parlak ve canlı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gereksiz pahalı

    full hd monitör için çok yüksek fiyat. zaten 27 inch 1920 çözünürlükte bir ekrandan kaliteli bir görüntü beklemeyin. 23 inch e kadar olsa iyi bir görüntü alabilirsin ama 27 inch monitörün en azından 2k, 4k özellikli olanlarına bakın. tekrar söylüyorum bu fiyata 2k monitör bulabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.09.2022
    HP ve ürünleri ve müşteri ilişkilerinden uzak durun!

    Ürünü işyerim için aldım ve 1 ay sorunsuz kullandım. İşyerim merkezi bir yerde ve Elektirik hattında Regülatör var. Ekran ortalama günde 4 saat açık kalıyor. 1 ay sonra ekran yanması yaşadım. Bu süreçte düşme vs kesinlikle olmadı. Garantiye yolladım ve yaklaşık bir ay sonra Elektrik dalgalanmasından dolayı sorun olduğunu ve garanti kapsamında olmadığını söylediler. Ve şaka gibi ama aldığım fiyattan 750 lira daha fazla tamir ücreti çıkarttılar. Israrla gelip işyeri voltajımı ölçmelerini ve rügulatör kullandığımı söylememe rağmen böyle bir hizmetleri olmadığını söylediler. Yani tam anlamıyla dolandırıcılık

  • Amazzon aracılığıyla, 15.08.2022
    HARİKA

    İyi ki aldım dedirtti bana ve etrafıma da tavsiye ettim. Çok homojen görüntü, çözünürlüğü çok iyi. Boyut olarak yeterli, tasarım sektöründeyim tavsiye ederim. Ayağı da çok kullanışlı, rahat yükselip alçalıyor. Tasarımı da oldukça zarif.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.06.2022
    Kullanisli ve Estetik

    Urun kullanisli ve estetik bir gorunume sahip. Ofisimizdeki tum ekranlari bu modele cevirdik diyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.03.2022
    Kaliteli ve şık

    Fiyatı 1500 liralardayken iki adet almıştım. İnce kenarlar ve şık tasarım ile gündelik kullanım için çok iyi bir ürün. Ancak profesyonel tasarım işleriniz için doğru bir ürün olmayabilir. Onun dışında, monitör tutucuya bağlamak isteyenler için VESA bağlantı noktası mevcut değil.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Bu monitörü film izlemek ve oyun oynamak amacıyla satın aldım. Şunu söyleyebilirim ki ürün inanılmaz ince. Fazla yer kaplamıyor. Mikro kenarlı ekrana sahip. Ayrıca görüntü kalitesi de oldukça iyi bu yüzden film izlemek ve oynamak oldukça keyifli hale geliyor. Satın almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Kalitesinin yanında fiyatı sadece bir ayrıntı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: İşlerimi genellikle bilgisayar üzerinden hallediyorum. Fakat eski bilgisayarımın monitörü çok küçüktü, bu yüzden bunu satın aldım. Ekran kalitesi oldukça iyi. Göz yormuyor. Zaten üründe düşük mavi ışık özelliği var. Bu özellik ekran renklerini daha sıcak tonlara getirerek gözlerin rahat etmesini sağlıyor. Bu yüzden oldukça etkili bir ürün. Satın almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün neredeyse 8 aydır kullanıyor. Mükemmel kaliteli monitör

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Normal bir iş kullanıcısıyım ama işim gereği paralel bir çok dosya, sunum hazırlık vs derken çift ekran ciddi bir verimlilik artışı sağlıyor. Önceki 23" monitorümü HP ile değiştirdim ve resmen çağ atladım. Bu segmentte en iyi fiyat/performans ürünlerinden. Çok uzmanı olmamakla birlikte renkler, netlik, contrast ve mavi ışık ayarı vs gözü yormayan özellikleri ile ekran çok başarılı. Estetik olarak kenarlar yok denecek kadar az, çok çok ince zarif bir monitor. Masada güzel duruyor. HP kutuluma ve paketleme konusunda beni şaşırttı sanki Apple ürünü almış gibi hissediyorsunuz. Satıcı da hızlı kargo ile beklentileri karşıladı, çok teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yazılımcıyım ve sadece kod yazmak için kullanıyorum. Ölü piksel sorunu yaşamadım, çözünürlüğü de gayet iyi tavsiye ederim. Kargo ve paketleme çok iyi yapılmıştı. Siparişimin ertesi günü teslim edildi.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2021
    Faturayı göremiyorum

    Ürünlerimiz geldi fakat fatura elimize ulaşmadı yardımcı olur musunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2021
    60 hz FELAKET

    Bakın arkadaşlar iyi bir monitör arayışı içindeyim, bunu aldım ve aynı gün iade ettim. Neden? Videolar oynarken tu- tu-tuk. Bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Aynı monitörün 21 inçlik olanını kullanıyorum üç yıldır - o da 60 hz ama hiç böyle tutukluk olmadı - olmuyor- çünkü ekran küçük. Yani 27 inç ekranda 60 Hz berbattt. Umarım benim gibi bu işlerden anlamayan arkadaşlara yardımcı olur.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2018 de hepsiburada aracılığıyla 3 de 1 fiyatına aldığım ürün ve geçen 3 yıl... Ne diyebilirim ki gerçekten efsane bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2021
    Harika

    Ürün çok hızlı bir şekilde bana ulaştı, gece sipariş verdim sabah geldi, teşekkürler amazzon, bu arada F/P ürünü ve homeoffice çalışanlar için ideal bir ürün ve harika bir tasarıma sahip, çok ince ve görüntü kalitesi gerçekten güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.09.2021
    İyi sayılır

    Ürünün inceliği ve görüntüsü inanılmaz. Ancak hoparlöründen çıkan ses sanki hoparlör patlamış gibi. Kutudan ilk çıktığından beri böyle. Bir de ekranın köşelerinde siyah kısımlarda tek tük pikseller yanıyor. Aslen karanlık olması gerekirken oradan yandığını farkedebiliyorsunuz. O yüzden takıntı yapacak olursanız bir ihtimal sorunlu ürün gelebilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün ofis ortamında çalışmak için gayet güzel. 2 ekran kullanıyorum çerçeve çok ince olduğu için geçişler arası mesafe az. oyun için pek kullanışlı olmayabilir ama ofis ortamında çalışmak için çok güzel bir ürün. tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 24.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten güzel ürün ve çok hızlı geldi dün aldım bugün geldi şok oldum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    2.sini aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 16.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel tavsiye ederim, kargo da hızlıydı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 2XN62AA 27 inç Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 2XN62AA 27 inç Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat