MSI Optix MPG27CQ 144Hz 1ms 27 inç Siyah Curved Oyuncu Monitör Yorumları

MSI Optix MPG27CQ 144Hz 1ms 27 inç Siyah Curved Oyuncu Monitör yorum ve tavsiyeleri

(97 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI ve Kalite

    Ürünü yaklaşık olarak 8 ay önce aldım ve parasını sonuna kadar hak eden bir ürün. Çözünürlüğü, sağlamlığı, RGB aydınlatması ve 144hz 1ms ve kavisli oluşu mükemmel bir deneyim sunuyor. RGB aydınlatması ayrı bir hava katıyor diyebilirim. Steelseries ile ortak bir şekilde geliştirilen RGB aydınlatmalar tek uygulama üzerinden kontrol edilebiliyor ve istediğiniz şekilde tasarlayabiliyorsunuz. Monitör arkasında 1 adet joystick mevcut ve onunla monitör ayarlarına çok hızlı bir şekilde erişim sağlayabiliyorsunuz. Freesync desteğide mevcut monitörde. Monitörde hareket bulanıklığı gibi birsürü teknoloji mevcut. Monitör ayakları biraz büyük ve geniş denilebilir bunu göz önünde bulundurmalısınız ama isterseniz duvara monte seçeneğide mevcut ki zaten bu büyüklükteki bir monitör için normal sayılabilicek bir ayak yapısına sahip. Monitörü aşağı,yukarı ve sağa sola çevirebiliyorsunuz. Grafik tasarımla uğraşanlar içinde önerebileceğim mükemmel bir monitör diyebilirim. Benden 10 üzerinden 10 puan aldı. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Verdiğiniz tüm para RGB lere gidiyor

    dediğim gibide oluyor ben almadım ama fiyatı çok fazla 240hz olsaydı daha iyi olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yoğun Araştırma Sonucu MSI

    MSI MPG27CQ ile diğer birkaç monitor arasında kaldım. Bana cazip gelen yanları Curved ve 144hz 1ms olması. Kesinklikle parası değer bir ürün farkı kullandıkça daha iyi anlıyorsunuz. Ayrıca Gaming Osd 2.0 yazılı sayesinde kontrol etmek daha kolay ve hiçbir monitorde olmayan ön RGB ışıklarını oyunlara göre (armor/hp/ammo vs.) modlarda ayarlayabiliyorsunuz. Bunların haricinde erkan kartım G-Sync olmasına rağmen FreeSync destekli bu monitöru aldım +ları ve -leri hakkında henüz fikrim yok. Ölü pixel de çıkmadı güvenle alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI OPTIX MPG27CQ 27"

    Ürünü biraz kullanmadan yorum yapmak istemedim. Ürün tam bir oyuncu monitörü. 2k 144hz 1ms VA panel. Daha ne olsun. RGB aydınlatma ne derece gerekli orası tartışılır fakat şık duruyor. Ürünü kendinize göre kalibre ederseniz çok daha tatmin edici bir görüntü ortaya çıkıyor. Kendi içerisinde de hazır modları var. USB bağlantısı sayesinde bilgisayar üzerinden ayarların kontrol edilmesi büyük kolaylık. Bütçeniz elveriyor ise tavsiye ederim. Yıllarca kullanılabilecek bir ürün. Bilgisayar ekosistemim MSI'ın rakibi tahmin edeceğiniz firmanın ekosistemiydi. Yavaş yavaş tüm parçaları MSI'a çevirmeyi düşünüyorum. Yazılım konusunda bence daha başarılılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Msi Fark yaratmış

    Ürün satın aldığım gece kargoya verildi ve kısa süre sonra elime ulaştı. Ürünün kurulumu oldukça basit duvara monte etme gibi bir niyetiniz yok ise vidalama işi için hiçbir araca ihtiyacınız olmayacaktır. Kutu içerisinden 1 adet hdmi kablosu 1 adet display port kablosu çıkıyor. Aynı zamanda monitör üzerinden usb kullanmak istemeniz durumunda hale hazırda bir adet data bağlantı kablosuna da sahip oluyorsunuz. Monitörünüz 144Hz fakat masa üstünde rutin bir iş ile uğraşırken kendini kullandığınız programa optimize ediyor ve 60Hz - 144Hz arasında uygun olan yenileme hızını ayarlıyor ki bence çok güzel bir özellik. Kullandığım ekran kartı Nvidia olmasına rağmen freesync ile uyumunda hiçbir problem yaşamadım Nvidia çözmüş bu uyum sorununu. Bütün bunlarla birlikte 178 derecelik açı konusunda net olarak görüntüyü izleyebildiğinizi söyleyebilirim. Görüş kaybı olmuyor. Ürünün malzeme kalitesi üst segment olduğunu hemen size hissettiriyor Msi bu konuda da ne kadar başarılı olduğunu bu ürünle kanıtlamış. Monitörün ara yüzü gayet anlaşılır ve kullanımı çok rahat joystick ya da msi gaming osd üzerinden tüm ayarlarınızı kişiye özel olarak yapabilme lüksüne sahipsiniz. Rgb ışıklar oyunlara entegre edilebiliyor bu sebeple eğer hoşlanmıyorsanız bu ışıkları kapatabilme imkanınız var. Bununla birlikte kurlumu tamamladıktan sonra tüm testleri yaptım hiçbir ölü piksel ya da başka bir sorun ile karşılaşmadım. Güzel bir indirimde satın alma imkanını yine Msi kalitesinde yaşamak ayrı bir haz. Maddi anlamda yeterliyseniz ve bu bütçelere çıkabiliyorsanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bu anlamda tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi fakat ölü pixel var

    Harika bir monitör keşke 2 adet ölü pixel de çıkmasaydı 5 yıldız verecektim. Alacak olan arkadaşlar eğer kontrol ettirme şansları var ise bilmiyorum öyle bir imkan var mı ettirsinler. Bugün elime geçti yarın MSI servisini arayıp değişim talebinde bulunacağım sırf bu yüzden. 1 pixel dahi olsa çok fazla gözünüze batıyor hele bir kere görünce görmezden gelemiyorsunuz en azından benim için öyle.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Msi optix mpg27CQ

    Msi optix mpg27CQ monitörü 21kasim kampanyasından ciddi şekilde indirimden faydalanarak 21inde aldım,urun 27 kasımda elime geçti, bu gecikmenin sebebi hepsiburada ve ptt kargodur,size sesleniyorum hb. beklettinizde elinize ne geçti soruyorum,5 yıldız sadece ürünün kalitesi ve ozelliklerinedir. Kargolama süresi 0 yıldız, kutu ambalajlanması 10 numara çok sağlam olmus, dp kablo girişi ile 1440p 144hz özelliğini verdi, ürünü birçok sitelerde satın alıp olumlu yorum yapanların sayesinde tercih etmiş bulunuyorum,büyük indirim için teşekkürler hb

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSI = True Gaming

    Monitör tam bir oyuncu monitörü. Çok memnun kaldım hatta bir inceleme videosu bile çekmiştim bilgi sahibi olsun diye karamsar kalanlar için. Halen bu monitörü kullanıyorum. Kişiselleştirilenilen RGB ışıklandırma gerçekten ayrı bir hava katmış monitöre.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HARİKA

    harika bir ürün şiddetle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel ve Kaliteli

    Monitoru yaklasik bir haftadir kullaniyorum. 60hz 24 inc IPS panel full hd bir monitorden gecis yaptim. 27 inc ve 2K nin etkisini hemen fark ediyorsunuz. Kendinize uygun ayarlari yapinca renkler siyahlar gayet guzel gorunuyor. Ayar demisken monitorun arkasinda hemen elinizin altinda olan joystick ile ayarlari degistirmek cok kolay ve hizli. Ayarlar msi in yazilimiyla da degistirilebiliniyor ama acikcasi hic gerek duymadim. Monitorun goruntusu cok hos. Kavisli olmasi ve rgb isiklari monitore ayri bir hava katiyor. Bunlardan hoslanmayanlarin ise monitorden geri durmasina hic gerek yok. Kavisli yapiya gerek oyunlarda gerekse normal kullanimda hemen alisiyorsunuz. Isiklandirma ise herhangi bir dikkat daginikligi yapmiyor, zaten istediginizde de ayarlar menusunden birkac saniyede kapatmaniz mumkun. GameSense teknolojisini ise kullanma firsatim olmadi. Bunun disinda monitorun ayagi oldukca buyuk, bu konuyu goz onunde bulundurmaniz gerekebilir. Ayrica monitor duvara da monte edilebiliniyor. Monitorun yuksekligini istediginiz gibi ayarlayabiliyor, saga sola yukari asagi dondurebiliyorsunuz. Monitorun kutusunun icinden hdmi ve dp kablolari cikiyor. Monitorun bir diger ozelligi ise anti glare yani ekraninin yansima yapmiyor olusu. Monitor FreeSync destegi, 144hz 1ms tepki sureli VA paneli, fiyati ve kalitesiyle bir oyuncu monitoru olarak gayet yeterli. Butcesine uygun olan herkese tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSİ Kalitesini ve Oyuncuya Tam İhtiyacı Olan Monitörü Fazlasıyla Yapmış.

    Şimdi bi monitör düşünün hem 2k görüntü kalitesi ile sizlere 1080p'den daha geniş bi görüş açısı, 27 inc genişliği ve kavisli yapısı ile sizleri oyundaymış'casına saran bir oyun deneyimi,178 derece curved yapısı ile simülasyon oyunlarının vazgeçilmezi, 144hz 1ms tepki ile görüntü yırtılmaları olmadan en iyi tepki süreleri ile oyun keyfi.. Evet bunu başarmışlar, IPS Monitör renkleri en canlı ve gerçekci şekilde almanızı sağlasada tepki süreleri olarak oyuncu monitörlerine tercih edilen bir durum olmuyor burada msi VA panel kullarak hem IPS en yakın gerçekci renkleri alabilmiş hemde oyuncular için 144 hz 1 ms tepki süresi ile birleştirerek diğer markaların yapamadığı yapmış, Neden MSI OPTİX MPG27CQ 27' Almalıyım ? * VA Panel ile IPS En Yakın Gerçekçi Renk Kalitesi * 2K (2560X1440) Ekran Çözürlüğü İle Oyunlara Daha İyi Hakim Olma * 16:9 Görüntü Formatında 144hz Yenileme ve 1ms Tepki Süresi * 16.7 Milyon Renk Skalası %100 NTCS ile %155 sRGB Gamut Oranı ( 2k video izlerken farkı anlıyorsunuz ) * Kavisli Yapısı ve Çok ince Çerçeveleri İle Oyun Oynarken Ekrana Sizi Daha Fazla Çekiyormuşcasına Hissi * MSİ geliştirmiş olduğu MSI Gaming APP OSD ile Türkçe Olarak Ekran Ayarlarına Mause İle Mudahale Edilebilir Olması veya Ekran Üstünde Bulunan Joystick ile Tüm Menü İşlemlerini Yapabilirsiniz. * Geniş Bağlantı Arabirimleri ile 2 HDMİ - 1 DisplayPort * Ekran Sol kısmında bulunan 3 Adet Usb 3.1 Yuvası ile Telefonlarınızı veya Klavye Farenizi Bilgisayara Bağlayabilmeniz * Üzerinde bulunan Ses Giriş Çıkışları ve Mikrofon Girişi ile Kasaya Kadar Ses Kablosu Çekmek Yerine Direk Olarak Monitöre Kulaklık Bağlayabilmeniz * Kimsenin yapamadığını gene ilk olarak yaparak GameSense ile Ön Panelde Bulunan RGP Aydınlatma Sistemi ile Oyunlarda daha iyi bir Etkileşim Sağlaması ( CS:GO gibir oyunlarda rgp aydıntlatma sistemini can-mermi-kafa atışı gibi ayarlar yaparak direk panelden durum takibi ) Bu kadar anlattım bence düşünmeyin sepetteki diğer ürünü silin ve hemen MSİ OPTİX ekleyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kalite

    Farki ve kaliteyi hissediyorsunuz . . Teşekkürler hepsiburada. .

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldız

    Ürün gayet güzel hepsi buradaya zamanında teslımat için çok tesekkurler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Monitör tam bir harika. Aklında şüpheler bulunan varsa hiç düşünmeden alsın derim neden inovasyon ödülü aldığı belli

  • HepsiB. aracılığıyla
    144 HZ WQHD daha ne olsun

    Harika bir oyuncu monitörü, 144 Hz yenileme hızıyla ekran kartınızın vereceği FPS değerine ulaşan, görüntüde yırtılma olmadan akıcı bir şekilde oyunları oynayabileceğiniz bir monitör. Kavisli yapısı sayesinde oyunun içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz. Monitörün alt tarafındaki RGB ışıklandırmaları oyun içerisiyle entegre ederek kalan kurşun, öldürülen adam sayısı, sağlık durumu gibi optimizasyonlar ekranın altındaki ışıklandırmadan takip ederek oyun içerisinde daha konsantre vakit geçirebilirsiniz. MSI harika bir ürün çıkarmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gaming monitör diye ben buna derim

    msi yine yapmış yapacagını monitörü anlatmak için çok uzun yazmam lazım kafanızı agrıtmak istemiyorum ve kısaca geçiyorum 2k ve 144hz 1ms görüntü kalitesi ve rgb aydınlatmalar oyun deneyiminizi tepelere çıkarıyor anlatmaya gerek yok yaşamanız lazım 60hz monitörden geçiş yapınca baya afalladım ama alıştım yavaş yavaş kısacası alın kurun oynayın izleyin ve kalitenin hazzına varın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KESİNLİKLE BİR OYUNCU EKİPMANI

    Daha öncede bir çok kaliteli monitör kullandım ama bu monitörün başına her oturduğumda efsane bir oyuncu ekipmanıyla karşı karşıya olduğumu hissediyorum bence oyuncu monitörleri için tasarım açısından bir milat msi dan sonra bazı diğer markalarda msi çizgisine yakın tasarımlar çıkarmaya başladılar. bir çok açıdan kusursuz ve kullanıcısına keyif veren bir monitör olmuş. Artıları -kesinlikle işlevsel ve bu monitörü eşsiz kılan rgb aydınlatma bir çok oyun ve uygulamada size çok yardımcı oluyor. -va panel 144 hz ve 2k gibi muhteşem bir kombinasyon. Eksileri -monitör ayakları gerçekten büyük almadan önce masanızın ve monitörün ölçülerini karşılaştırın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Düşünmeden alın

    23.11.2018 de sipariş verdim ( efsane cuma ) 1.12.2018 de geldi. O zamandan bu zamana her gün kullandım her hangi bir sıkıntısı olmadı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Canavarr

    2K - 144Hz 27" kategorisindeki en iyi monitör

  • HepsiB. aracılığıyla
    MSİ = KALİTE

    Ürün elime aynı sipariş günü geldi.144hz benim gibi 60hz den geçenler için cidden farkediyor.ilk aldığımda ledler çokta önemli değil falan diyordum fakat masada çok şık duruyor.discord,spotify müzik ile falan entegreli bir şekilde ritmik led oynamaları sizi baya tatmin edicektir.Dürüst olmak gerekirse VA panel IPS panele baya yaklaşmış Yan ekranım IPS panel ve panelden gerekli ayarlamaları yapınca yan yana geldiklerinde çok fazla sırırtmıyorlar.yakınlar baya.Monitör masaya kondu andan itibaren ben kalitenin göbek adıyım diyor.Eksi yönü ise ayakları biraz fazla yer kaplıyor.ayakları ön ile arka kısım arası 41 cm .Monitör ise bu 41 cm in 35.ci santiminde konumlanmış durumunda.Benim masam büyük olduğunda pek sıkıntı teşkil etmedi ama küçük masalarda çapraz oturma biçiminde konumlanmanıza neden olabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MPG27CQ 144Hz 1ms 27 inç Siyah Curved Oyuncu Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MPG27CQ 144Hz 1ms 27 inç Siyah Curved Oyuncu Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat