AOC G2590VXQ 24.5 inç Monitör Yorumları

AOC G2590VXQ 24.5 inç Monitör yorum ve tavsiyeleri

(198 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Şık, sıkıntısız, güzel. Kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İyi ki almışım. Net

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    mükemmel değil ama iş görür. speaker olduğuna aldanmayın. 1 milyoncuda satılan kulaklığın sesi ve kalitesi var. Eskiden pc kasalarında bulunan, bip sesi çıkaran hoperlörleri anımsattı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çerçevesiz tasarım

    Şu an piyasada bir çok 75hz 1ms giriş seviyesi oyuncu monitörü var. Özellik olarak hiç bir farkı yok birbirlerinden ve hepsi gerçekten çok çirkin. Ama bu monitör 3 yön çerçevesiz tasarım ve güzel dizaynlı ayağı ile ön plana çıkıyor. Üstelik rakipleri ile aynı fiyata.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Merak Edenlere Bilgi; Harika!

    Ekrandan çok çok memnunum, 75 hz 1ms ve freesync yağ gibi akan bir oyun deneyimi fazla söze gerek yok görüyorsunuz :) İçinden display port kablosu çıkıyor bilmeyenler için. Fiyatına göre performansı çok iyi, çerçevesi güzel, ayağı sağlam, mat ekran, oyunlarda karanlık kontrol ayarı çok iyi iş çıkarıyor. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P ürünü, tv olarak da kullanıyorum.

    Arkadaşlar ürün işini görüyor, orta düzey oyuncu iseniz fazlasıyla işinizi görür. Ben ayrıca Hiremco Combo King marka receiver aldım, aynı zamanda ürünü TV olarak da kullanıyorum. 2 HDMI çıkışı olması işimi kolaylaştırdı. Renkler net güzel, tvde de. Dizaynı da güzel , kenarları ince. Kasası biraz narin geldi okadar da önemli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Aras Kargo:

    Aras Kargo dan şikayetçiyim bilerek kargomu adresime teslim etmeyip özel numaradan mesaj atarak adresinizde bulamadık numarası çekip yalan konuşup milleti ayaklarına getirtiyorlar onun dışında ürün sorunsuz için den gerekli kablolarda çıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok iy

    Ekranı sağlam bir şekilde aldım, ancak açıklamasında açıklandığı gibi, kitte bir vga kablosu yoktu. Genel olarak mutluyum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Nacizane yorumum

    Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Daha üst bir model kullanıp bunu almadığınız sürece sizide kesinlikle memnun edeceğini düşünüyorum. Oyun odaklı olmasından yana film vs seyir zevki güzel. Monitörün hoporlörü mevcut ama tatminkar bulmadım ben alıcısına tek kötü yorumum bu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kargo veril

    Süper hizli diye siparis veriyoruz urun kargoya 2 gunde veriliyor.Ürun guzel ama

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fena değil. Parasına göre iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Başarılı ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper !

    Çok hızlı elime ulaştı ve gerçekten çok iyi ürün fiyatına göre.Hepsiburada Express'e de teşekkürler. Nvidia kartınız var ise contrastı arttırmak için Nvidia Control Panel'ine gidip, Renk ayarlarından Output Dynamic Range'i Full yapın. Bu sayede gri görünen siyahlardan kurtulabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Mal güzel ama teslimat çok yavaştı yorumlara bakıp bu konuda aldandım tam 5günde elime ulaştı satıcı çok iyi fakat dediğim gibi tek sıkıntısı teslimat süreci

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    alttaki kırmızı şerit hoş duruyor. Orta seviye kullanım için gayet yeterli oldugunu düşünüyorum. İndirimle çok ucuz bir fiyata aldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre idare eder

    Asus monitörüme göre çok çok fazla renk farkı var ama fiyatına göre idare eder

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ölü Piksel Var!

    Sizin şansınıza ne çıkar bilmem ama ürünümde ölü piksel bulunuyor.Ayrıca gelmesi 2 haftaya yakın sürdü diğer puanı da oradan kırdım.Eğer ölü piksel sorunu olmayan bir ürün aldıysanız performans anlamında sizi yarı yolda bırakmayacak tam orta bütçe sistemlere göre bir monitör.

  • HepsiB. aracılığıyla
    60 hz den geçenler için gayet ideal

    Şahin den Ferrariye binmiş hissi veriyo 60 hz den geçenler için düşünün birde 144 hz ve 2-4 k si var gayet oyun ve gündelik işler için yeterli sadece masayla birlikte sallanıyor hafif olduğu için

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Arkadaşlar ürün güzel demiyorum süper . bu fiyat aralığındaki en iyi monitör . bem ıps ekran diye acer aldım gözümü yordu ve ölü pikseli vardı. Ama bu ürün tn ekranıyla gözü yormuyor . daha biçok artısı var benzer fiyattaki ıps elranlı monitöre kıyasla tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel bir ekranı var.

    Fiyatına göre iyi bir monitör.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC G2590VXQ 24.5 inç Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC G2590VXQ 24.5 inç Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat