MSI Aegis 3 8RC-029XTR Intel Core i7 1 TB 16 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI Aegis 3 8RC-029XTR Intel Core i7 1 TB 16 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 09.04.2019
    BU KASAYI SONUNDA ALABİLDİM.

    OLUMSUZ YAZABİLECEK HİÇBİR ŞEY BULAMADIM. DAHA NE YAZAYIM Kİ ALAN BİLİR. KUTUSUNDA HİÇ AÇILMAMIŞ GÜVENLİK ETİKETLİ ÜRÜNÜ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLİRSİNİZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    O bir Gladyatör

    Ürünü Black Friday kampanyası ile yeni aldım. Msi'ın zaten ürün kalitesine diyecek birşey yok, kendini kanıtlamış bir marka. Ürün performansı ilk izlenimlerime göre gayet güzel, donma kasma vs hiç bir sıkıntı yok. Ayrıca ışıklandırmalarını beğendim, RGB var fakat keşke manuel olarak renkleri seçebilseydik daha iyi olabilirdi. Üst arka tarafında bulunan tutma kulbu çok sağlam rahatça tutup taşınabilir. Zaten ürün monitörümden bile birazcık ufak al istediğin yere götür : ) Herkese tavsiye ederim. Benim aldığım üründe sanırım içerde bir sürtünme veya farklı birşey vardı tam anlayamadım. Teknik servisle görüştüm ve yarın göndereceğim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2018
    HARİKA BİR MAKİNE

    MSİ GERÇEKTEN HARİKA HERKESE TAVSİYE EDERİM ARKADAŞLAR

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2014
    ürün harika

    teşekkürler hızlı kargo

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Aegis 3 8RC-029XTR Intel Core i7 1 TB 16 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Aegis 3 8RC-029XTR Intel Core i7 1 TB 16 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat