MSI Infinite 8RB-228XTR Intel Core i5 2 TB 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar Yorumları

MSI Infinite 8RB-228XTR Intel Core i5 2 TB 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün diğer bir kullanıcının da yorumunda belirttiği gibi görsellerden farklı. Gönderilen üründe ekran kartı kapakta değil anakart üzerinde yer alıyor ve anakart'ın üzerindeki tek expansion yuvasını da engelliyor. Ürünün anakartı çok basit. Ekstra kasa fanı bile takılamıyor, 4 değil 2 RAM yuvası var. Ürün elimize geçtiğinde bu sorunları görünce anakartını MSI'ın daha üst spesifikasyonda bir anakartı ile değiştirmek zorunda kaldık. Ayrıca kasanın diğer alanlarından perçinli bir metal seperatör ile ayırılmış alanda Power Supply'ın yanında yer alan 2 adet 3.5" harddisk yuvasına takılı diskler de 48 dereceye kadar ısınıyor, mutlaka ön panelde yer alan ızgaraya 80mm fan takıp bu bölümü soğutmak gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İndirim bekliyorum

    Şöyle güzel bir indirim olursa hemen alacağım makina gerçekten sağlam.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Beş Yıldız

    Güzel pc alın kullanın. Görseldeki fanlar yok ama performans gayet iyi. Photoshop , video montaj programları kullanıyorum hiç kasma yok. Tek eksisi hafıza kartı girişi yok onuda kart okuyucuyla hallettim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2018
    umduğum gibi değil

    bi kere özelliklerde 4 ghz yazıyor ama 2.8 ghz miş.. bu benim için büyük hayal kırıklığı. ayrıca çokta sessiz değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2018
    Dört Yıldız

    ÜRÜN ÇABUCAK ELİME ULAŞTI. ANCAK ÜRÜN GÖRSELİ BİRAZ FARKLI .SYAN KAPAKTA EKRAN KARTI FANLARI GÖRÜNÜRKEN GELEN ÜRÜNÜN YAN TARAFLARI KAPALI. ÖZELLİKLERDE SIKINTI YOK.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Infinite 8RB-228XTR Intel Core i5 2 TB 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Infinite 8RB-228XTR Intel Core i5 2 TB 8 GB Nvidia Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat