Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB Intel Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB Intel Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    ürün elime ulaştı sorunsuz kullanıyorum 3 aylık kullanımımda sorun yaşamadım.teşekkürler atombilişim.

    fiyat performans ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    4gb ram

    4gb ram tek parça mı belirtilmemiş. 16gb a kadar destekliyor. bu iyi bir şey. ama ram 2×2gb şeklinde gelirse ek yapmak istediğinizde eski ram bellekler işlevsiz konuma düşecek. diğer özellikleri iyi. elinizde eski bilgisayarınızdan bir ekran kartı da varsa sizi uzun yıllar problemsiz götürebilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına Göre Çok İyi

    Tam Fiyat Performans Ürünü Gerçekten Tavsiye Ederim .

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2019
    İyi

    Ben ofis işlemleri için kullanıyorum, iyi hızlı bir bilgisayar açılış süresi çok iyi. 250mb'lık bir pdf dosyasını 2-3 saniye içinde açıyor. Oyunla alakam olmadığı için oyunlarda nasıldır bilmiyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2019
    kasayı kapağı olmadan gönderdiler!

    parmağımla işaret ettiğim yerde olması gereken mıknatıslı kapak gelmedi. konuştuğumda onun ilave olduğunu söylediler. kasanın üstünde yer alan o delikler o kadar büyük ki, orta boy böcekler bile kasanın içine rahatça girip sıcak bir yuva yapabilirler!!!

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2018

    Ürün herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 06.02.2018
    Gayet Güzel

    İşlemci yönünden 4 çekirdekli olması ve fiyatına göre en basarılı kasa paketleme ve gönderim gayet iyi memnun kaldım teşekkür ederim firmaya

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB Intel Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB Intel Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat