Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB AMD Masaüstü Bilgisayar Yorumları

Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB AMD Masaüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    Üç Yıldız

    Ürün elime zamanında ulaştırıldı. Atom bilişim e-ticaret alanında güvenilirliğini kanıtlamış oldu ama ürünle ilgili bazı göze çarpanlar var. Öncelikle bu fiyata bu kadarı olur diye bir şerh düşelim. Ana kart ve monitör fiyatına bilgisayar alıyoruz. Gelelim eksiklerine; Mouse kendiliğinden hareket ediyor bu bilgisayarla birlikte bir de mouse sipariş edin. Usb 3.0 var ama usb 2.0 dan farklı değil. Sandisk extreme 64gb usb 3.0 flash belleğim var. Başka bilgisayarda 110 mbs altına düşmezken, bunda hem usb 2.0, hem usb 3.0 üzerinde 30 35 mbs arası... Ayrıca biraz fan sesi de var. Üzerinde windows 7 kurulu geldi ama ben beraberinde ssd sipariş etmiştim windows 10 kurdum. Bu yorumu da bu bilgisayardan yazdım. daha fazla para ayırabilirseniz ne ala yoksa grafik işleriyle uğraşmıyorsanız, mesela ofislerde okullarda evlerde falan iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Güzel bir bilgisayar

    benimde siparişim yeni geldi çok iyi paketlemişler özellikleri iyi ve hızlı win7 kurulu şekilde göndemişler deneme sürürümü gayet hızlı ve bu ücrete tavsiye ederim klavyesi ve mause çok güzel kasada aynı resimdeki gibi teşekkürler hepsi burada .com

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2018
    TURBOX

    Cok guzel hu sey harikad uygun budce

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB AMD Masaüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Turbox Intel Core i5 500 GB 4 GB AMD Masaüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat