Canon Pixma G2411 Yazıcı Yorumları

Canon Pixma G2411 Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(84 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 24.02.2022

    Arkadaşlar ben gerçek kullanıcıyım.kesinlikle tavsiye etmem.yazıcı aldığım 3 ay içinde yazılımsal arıza vermeye başladı. kağıt çekme arızası kağıdı boş gönderme arızası verdi.tam 1 sene sonra da bu arızalardan hariç özellikle renkli çıktılar da iz bırakıyor.garantiye gönderdim teknik servis bana masraf çıkartıp sebebini ise cihazdan alınan baskı sayısına göre cihazın ticari amaçla kullanıldığı diye söylediler.ben cihazı nasıl kullanırsam kullanırım bu kimi ilgilendirir. kesinlikle tavsiye etmem eğer inanmayan olursa msj atsın belgeleri göstereyim.

  • Teknosa aracılığıyla, 17.05.2021
    Yanında printer kablosu alın. (Ürünü satın aldı)

    Bir süredir kullanıyorum. Baskısı iyi. Yanında printer kablosu almanız gerekiiyor yoksa çalışmıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 29.04.2021
    Linux driver destek eksik

    4 yildiz, cunku Linux driver yok. Baski iyi, toner kullanim cok ekonomik. Fotograf baski basarili

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.04.2021

    Canon G2411 kullaniyorum her gun 100 sayfanın uzerinde çıktı rahatlıkla alınıyor tavsiye ederim ihtiyacınız varsa düşünmeden alın derim.mürekkep donma yapmadı ve çıktılar net mürekkepler de hemen tükenmiyor

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Son birkaç senedir çocukların ödevleri bizim ofiste aldığımız çıktı kadar diyebilirim kırtasiyeler çok masraflı olduğu için eve Yazıcı Almaya karar vermek tanklı olan modeller yorumlarda iyi olduğu için biz de bu ürünü tercih ettik çıktı kalitesi oldukça yüksek Hem renkli hem de siyahta problem yaşamadık çok fazla sayıda baskı aldığımız için dışarıya göre çok çok ekonomik diyebilirim aynı zamanda fotokopi ve tarayıcı özelliği var

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Yedek parça konusunda bence sıkıntı yaşamazsınız arkasında koskoca canon var. ben aldım ve memnunum ev ya da ofis içi kullanılabilir tanklarına kolay ulaşılabiliyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    mürekkep sistemi hem daha fazla çıktı almayı sağladı hem de kullanım çok kolay. dökülmüyor ve toner gibi etraf da kirlenmiyor. çocukların ödevleri için aldık ancak eşimle ben de iş için de rahatlıkla kullanıyoruz. maliyeti düşük olduğu için fotoğraf baskısı bile alıyoruz. hem kaliteli hem de kullanımı kolay. bu yüzden memnun kaldık. sadece kablosuz bağlantı ek olabilirdi.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Şirketim için aldım hem ekonomik hemde piyasada bulunan mürekkebi var. yazıcı görevini iyi yapıyor fotokopi de aynı şekilde kötü bir yanı yok.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    ÇOK FONKSİYONLU BİR ÜRÜN ARIYORSANIZ VE GERÇEK GARANTİSİ SERVİSİ OLAN BİR MARKA İSTERSENİZ ARADIĞINIZ ÜRÜN OLABİLİR. SERVİS KONUSUNDA HEM HIZLI HEM DE ÇOK BAŞARILI BULUYORUM.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021
    Yedek Parça

    Yazıcı alırken kesinlikle ihtiyaçlarınızı yani günde kaç çıktı alacağınızı ve yedek parça olayını düşünün. Yazıcı baskı kafası print head hatası verdi. Tek kafa 350 TL+KDV iki kafa renkli ve siyah/beyaz olduğunu düşünürsek baskı kafası değişimi yapacağınız zaman hurda bir yazıcınız olacak. Üstelik Canon Yetkili Servisi parça satmıyor. Teknoloji marketleride satmıyor. Yazıcıyı getirin diyor teknik servis. Artı işçilik alacaklar üstelik.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Bu tip yazıcılar işletmelerde kullanılması daha uygun. Daha basit olanlar ev için ideal olabilir. Ben şimdilik evde kullanıyorum ama biraz fazla yer kaplıyor. Onun haricinde zor bir tarafı yok. Baskı kalitesi renkli olarak gayet iyi. Fotoğraf kağıdı alıp iyi baskılar da alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    marka olarak ofiste de kullandığımız için güvenerek satın aldım. sadece yazıcı değil aynı zamanda fotokop ve tarayıcı özelliğinin olması da sadece çocukların ödevlerini değil bizim işimizi de kolaylaştırdı. tanklı olması sayesinde de hem kullanımı ve mürekkep doldurması kolay hem de uzun ömürlü olduğu için ekonomik kullanılıyor. çıktı kalitesi de yüksek olduğu için renkli de siyah beyaz da rahatça alıyoruz.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Çocukların çok fazla ödevi olduğu için satın aldık Kırtasiye oldukça külfetli oluyordu çok daha tasarruflu olduk hem istediğimiz gibi renkli ve siyah beyaz çıktı alabiliyoruz hem de kullanımı oldukça kolay tanklı olduğu için mürekkep doldurması da diğerlerine göre hem temiz hem de pratik diyebilirim 2 adet siyah şişe de 12 bin baskı alabiliyor renkli şişe setinde ise 7 bin sayfaya kadar alabiliyor ev ekonomisine katkı sağladı

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Ev için uygun ancak aldıktan sonra performansını görünce ofis içinde olabileceğini düşündük özellikle tanklı mürekkebe sahip olduğu için hem doldurması kolay hem de çok fazla baskı alıyor Bu da yüksek ekonomi sağlıyor çocukların bütün ödevlerini renkli siyah çıkartıyoruz hem baskı kaliteli hem de oldukça kısa zamanda çıktı alabiliyor genel olarak beğendik

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.01.2021

    CANON G2411 Yazıcımdan Hiç Memnun Kalmadım yeni Ürün Bir Türlü İkaz Lambasının İkaz Lambası Sönmüyor Nereye Müracat Edebilirim

  • Teknosa aracılığıyla, 19.11.2020
    Ev ofis için mükemmel

    1,5 ay oldu çok güzel makina

  • Teknosa aracılığıyla, 07.11.2020
    kötü kötü

    cok kötü cok kötü yine aynı şekilde cok kötü

  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2020

    Çok işlevli ,evde çalışanlar için özellikle çok gerekli,mürekkep yedekli,daha ne olsun! 😃

  • NI1 aracılığıyla, 18.05.2020
    yazıcı

    güzel bir ürürn sadece wifisi yok

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2020
    ürün tavsiye edilir. güvenilir mağaza

    ürün tavsiye edilir. güvenilir mağaza

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Canon Pixma G2411 Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Canon Pixma G2411 Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat