Epson L3050 Wi-Fi Renkli Baskı 100 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı Yorumları

Epson L3050 Wi-Fi Renkli Baskı 100 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum ve tavsiyeleri

(211 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    YAZICIYA 4 YILDIZ. BİTMEYEN KARTUŞ'(satıcı firma)A 1 YILDIZ.

    Yazıcı hakkında ne söyleniorsa o.tek eksik lcd ekran. ağa bağlantısını pc veya tel üzeinden yapıyorsunuz. Sıkıntı satıcıda . ayın 25 inde verdiğim siparişi ayn gün kargoya vermiş gibi gösterip kargoya ürünü 27 sinde teslim etmiş. kargo takipte paket araca bindi indi görünüyor. Gözüm yollarda kaldı.Kafama takılan bir konu için aradım. sesli yanıt sisteminden başka birine ulaşamadım. Ürün güzel. aldığınız yere dikka edin

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İlk piyasaya çıkan Epson tanklı yazıcılara göre kalite arttırılmış.Kurulum çok basit. Hız konusunda standart kalitede 17 tam sayfa renkli çıktıyı 5 dk da çıkarıyor.Bu süre siyah beyaz baskıda daha az. Sorun yaşamak istemiyorsanız daha önceki makinelerimde tecrübe ettiğim durum şu, orjinal mürekkep dışındaki mürkkepler ilk başta fiyat olarak uygun geliyor fakat sonraları donma, tıkanma sorunu yaşanıyor. Cihaz garanti dışı kalıyor. Bu hususa dikkat edilirse sorunsuz kullanılır diye tahmin ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    teşekkür ederim memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    ürünün kurulumunu bir türlü yapamadım bilgisayar yazıcıyı görmüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Çok kullanışlı bir ürün.. Mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Daha ekonomik bir renkli yazıcı yok.

    Mürekkep cimrisi, baskı hızı ve kalitesiyle, size bütün eski yazıcılarınızı unutturacak. Epson, Windows 10 ile tam uyumlu sürücü ve ayaları ile de diğer markalardan daha başarılı. Ayrıca hızlı kargo için, Hepsiburada'ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    çok kısa süredir kullanıyorum ev için aldım kurulumu ayarları kolaydı baskı kalitesi gayet yeterli sadece fotoğraf basmadım daha.. hem cep telefonumdan hem bilgisayarımdan çıktı alabiliyorum kolayca...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok başarılı

    Yazıcıyı bir süredir kullanıyorum. Kurulumu çok basit herkes rahatça yapabilir. Orijinal mürekkepleri uygun fiyatlı ve oldukça fazla çıktıyı garanti ediyor. İçerisinden bilgisayar bağlantı kablosu çıkmıyor. Kablosuz kullanmak için muhakkak wi-fi bağlantısı istiyor, wi-fi direct bağlantısını desteklemediği için yavaşta olsa internet gerekli. Cep telefonundan da yazdırma, tarama fotokopi hizmetlerinden faydalanacaksanız epson iprint uygulamasını indirmeniz ve yazıcı ile aynı internet hattına bağlı olmanız gerek. Uzaktan yazdırma yapacaksanız bir epson connect e-posta adresi açıyorsunuz. yazıcı açıkken bu hesaba atacağınız e-postalar ekleriyle birlikte yazdırılabiliyor. Bu işlemler çok basit.

  • HepsiB. aracılığıyla
    10 numara yazıcı

    yazıcı 2 günde elime geldi cd yi bilgisayara taktım.Kablosuz olarak kurdum hiçbir zorluk yaşamadım.Telefona iprint uygulamasını da indirdim 10 numara epsonun sitesine girip yazıcıyı kaydetip kullanıcı adı ve şifre işlemlerini de yaptım eposta üzerinden yazdırma işide güzel daha ne olsun bitmeyen kartuşlu olmasıda başka bir artısı kartuş bitme derdide yok bana en az 1 sene gider.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    BU TÜR YAZICILAR ARASINDA EN SAĞLAM VE KALİTELİ YAZICI

  • HepsiB. aracılığıyla
    Renkli Baskı için Çok iyi

    Fotoğraf baskısı gayet iyi, kartuş doldurma pratik, kablosuz baskıda yüksek mb pdf bastırırken ağırlık yaşanabilir. Fakat bu zaten kablosuz yazdırmanın genel bir sorunu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Şirkette kullanmaya başladık şimdilik güzel gidiyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün...

    Güzel bir ürün, geç gönderildi ama tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bir kere alın tam alın

    Epson'un L386 modeli yerine, yenilenmiş entegre tankı ile çıkardığı L3050 modeli, kullanım kolaylığının yanı sıra inanılmaz ekonomik baskı yapabilme özelliği ile de diğer markalara göre açık ara önde. Uzun yıllar boyunca en ekonomik şekilde kullanmak için yazıcı arıyorsanız L3050 tam size göre. Kutunun içinden USB kablosu çıkmıyor ama almanıza da gerek yok çünkü tak çalıştır DVD'si her şeyi tek kurulumda hallediyor. Üstelik tüm piyasada en ucuz fiyat Hepsiburada'da. Araştırın siz de tüm dediklerime katılacaksınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Yazıcının kolay kurulumu gerçekleşti.Örnek çıktı aldım.Öneririm...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Güzel bir yazıcı ve tarayıcı.Yazıcıyla beraber gelen mürekkepler epson marka.Oldukça ekonomik ve baskı kalitesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tam anlamıyla Harika !!!

    Evde kullanıyorum. A4 boyutunda ve 10×15 boyutta fotoğraf kağıtlarına baskı aldım. Çok güzel fotoğraf çıktıları aldım. Eposta ile menzilsiz, dünyanın neresinde olursanız olun pdf foto vs dosya falan atabilirsiniz. E posta ile atılan şeyler daha yavaş yazdırılıyor ama dediğim gibi wi-fi flan gerekmiyor. Evde değilken bile yazıcı açık konumda ise Yazıcınin e postasına mail yolluyorum mailde ne varsa hemen çıktı alıyor. Google'a Epson connect/user page yazıyorum ordan kullanıcı adımı vs giriyorum ve yazıcının hangi e postaları aldığını, durumunu, attığım e postanın yazdırılıp yazdırılmadığını ve her türlü bilgiyi görebiliyorum. onun dışında telefona indirip kullandigim epson iprint uygulaması gayet iyi çalışıyor çok hızlı. Yazdır dediğim anda 10 saniye içinde hemen yazdırmaya başlıyor yani telefon bağlantısını çok iyi yapmışlar. Ya da uygulamadan tara butonuna basarsam tarayıp görüntüyü telefona atıyor. buarada tarayıcısı gayet iyi. fotoğraf moduna geçerseniz 2400 dpi 'a kadar çözünürlükte(muazzam) tarama yapıyor. Yazıcınin kötü yani şu: kağıt alırken yüksek ses çıkarıyor. yazma hızı renkli sayfaları 10 saniyede yazıyor. siyah beyaz sayfaları 5 saniyede yazıyor. 10×15 fotoğrafkağıdına 3 dk içinde baskı yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Ürün çok güzel bir şekilde ambalajlanmış ve kutulanmış. Üründe 2 hediye siyah mürekkep ile birlikte 1 siyah + 4 renkli mürekkep şişesi daha bulunmakta. Ürünün kurulumu CD ile gayet basit. Yalnız benim gibi WiFi kullanmak isteyenlere ilk kurulum için USB kablosu gerekiyor. Diğer türlü WiFi ile kurulum yapamadım. Bu kablo da ürünle birlikte gelmiyor. Geçici olarak bir arkadaşınızdan temin edip kurulumu 5 dakikada yapabilirsiniz. Daha sonra bu kabloya ihtiyacınız olmayacak. Yazıcının çıktı hızı oldukça hızlı, özellikle de yazdırırken belirli ayarlar seçildikten sonra 2-3 kat daha hızlı performans alabiliyorsunuz. Kesinlikle ömür boyu kullanacağınız bir ürün. Bu kalite ve hızlı kargo için teşekkürler hepsiburada !

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel ve kullanışlı

    Öncelikle siparişi verdiğim günün akabinde ürün elime ulaştığı için hb'ye teşekkür ederim. 10×15 fotoğraf baskısı yaptım deneme amaçlı. Beklediğimden de iyi bir şekilde fotoğraflar çıktı.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.07.2020
    5.yildiz

    Cıktı.. aliniyomu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Epson L3050 Wi-Fi Renkli Baskı 100 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Epson L3050 Wi-Fi Renkli Baskı 100 sayfa Çok Fonksiyonlu Yazıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat