Toshiba OCZ TR200 THN-TR20Z2400U8 240 GB 2.5" 555-540 MB/s SSD Sabit Disk Yorumları

Toshiba OCZ TR200 THN-TR20Z2400U8 240 GB 2.5" 555-540 MB/s SSD Sabit Disk yorum ve tavsiyeleri

(502 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Cidden çok iyi bir ürün. PC si yavaş olanlar için süper bir çözüm. Kargolama ve teslimatta çok iyiydi. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SSD Farkını Yaşayın.

    HDD diskimi clone işlemi ile sorunsuz bir şekilde yeni diske kopyaladım. Açılış hızı tabi ki değişti. Kullanım hızındaki artış açılış hızı gibi olmadı ama yinede tatmin ediyor. Dvd-Rom iptal ederek yeni bir kızakla SSD yi bağladım. Eski HDD diskimi de depo olarak kullanıyorum. 240 GB lık bir disk tek başına yeterli olmaz. Eski diskinizi mutlaka kullanın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    bilgisayarım uçuyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    f/p superrr

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    mükemel hız fiyat her açıdan 10 numara

  • HepsiB. aracılığıyla
    F-P Ürünü

    Bilgisayarım canavar gibi oldu. Geliştiriciyim, bütün derleyiciler editörler nerdeyse 10 kat daha hızlı oldu.Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Paket ve ürün zarar görmeden 2 günde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi ürün.

    Ürün PC ye taktımız anda kendini belli etti. Çok iyi çok hızlı bir ürün. Düzgün kargo için teşekkür ederiz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İyi

    Ürün güzel söylenenlere aldırmayın. Kur windows geç.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    Değdi

    Packard Bell Easynote LS44HR model bilgisayarıma taktım. Bilgisayarda belirgin performans artışı oldu. Açılış hızı başlangıçta değişmemişti. Biraz araştırınca AMD ekran kartının sürücüsüyle (driver) alakalıymış. Windows 10'un yüklediği sürücüyü kaldırıp yeniden yükleyince düzeldi. 1.50 dk'de açılan bilgisayar 15 saniyede açılıyor. Önceden kasan programlar rahat çalışıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaçırmayın!

    Ürün gayet başarılı. Ürünün kampanyaya girmesini bekliyordum. Hazır fiyat uygunken ihtiyacınız varsa şüpheye düşmeden alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sorunsuz çalışıyor

    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fatura yok

    kargolama paket güzel ama herhangi bir fatura bulunmuyor içinde

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/Performans ürünü

    1 haftadır kullanıyorum 10 yıllık notebook tekrardan canlandı.Açılış süresi 5 dkdan 12 saniyeye kadar düştü. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Fiyat/Performans olarak başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    eski pc lerinizde manyetik disklerden kurtulmak istiyorsanız fiyat/performans açısında oldukça uygun bir ürün... performans gerektiren durumlarda farklı ürünlere bakılmalı... .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Olumlu

    Ürün elime bir gün içerisinde ulaştı(İstanbul). SSD'yi kendi ebatından büyük bir kutuya öylece koydukları için kutunun içinde sallana sallara gelmiş. Bundan dolayı bir yıldız kırmak zorunda kaldım. Bilgisayarımda var olan hdd yi dvd rw yerine, başka bir satıcıdan aparatını alarak ikinci bellek olarak yerleştirdim. Sistemimi ise aldığım bu ssd ye temiz kurulum yaparak kurdum. Gayet kaliteyi ve fiyat-performans ürünü diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Parasını hakkını çok rahat verıyor

    Kargo şahane 1günde geldi sıcaklık 34 35 derece android studio hdd deyken acılması 3 4 dakika iken şimdi max 1dk !

  • HepsiB. aracılığıyla
    Isınıyor

    Toshiba L750 satelite laptop'a taktım ve windows10 kurdum. Açılış hızı mükemmel, 15 saniye ya sürüyor ya sürmüyor. Güncelleme yaparken hafif ısındı. (sıcak serin arası) Isınma sorunu var maalesef. Yine buradan aldığım soğutucu olmasa belki daha fazla ısınacaktı. Tam olarak işlevselliğine bakamadım. Zamanla nasıl olduğunu göreceğim.. Buraya tekrar geniş bir yorum yazarım inşaallah... Kargo 1 gün geç getirdi. paketleme iyi değildi. Kutunun içine köpük gibi bir şey ile iyice sarılmadan konulup gönderilmiş. Sonuç olarak şimdilik memnunum diyebilirim.. Hepsiburada'ya teşekkür ediyorum...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Merhaba Arkadaşlar, Ürün 1 günde kapıma geldi. Hhd den clone alıp annemin bilgisayarını sedye geçirdim. Bilgisayarı o kadar hızlandı ki uzun süre kendiside inanamadı. Windows açılma süresi 50snden 8 sn yeye düştü. Çok yavaş açılan excel ve mailleri gibi uygulamalar 1 sn içinde açılıyor. Uzun dönem performansı düşmez diye tahmin ediyorum.Sağlamlığınada bakacağız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Toshiba OCZ TR200 THN-TR20Z2400U8 240 GB 2.5" 555-540 MB/s SSD Sabit Disk kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Toshiba OCZ TR200 THN-TR20Z2400U8 240 GB 2.5" 555-540 MB/s SSD Sabit Disk yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat