Intel SSD-520-240GB SSD Yorumları

Intel SSD-520-240GB SSD yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi fiyat

    özellikleri çok iyi iyi fiyat ssd olması çok iyi hızlı açılıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.08.2019
    Fiyatına göre en iyisi

    Öncelikle bilgisayar fiyatına göre en iyisi diyebilirim. İşlemcisi oldukça güçlü, sizi asla yarı yolda bırakmaz. 3.9Ghz e kadar çıkıyor. Size önerim Windows 10 u kurarken UEFİ olarak kurun. Çok daha performanslı çalışır. Windows 7yi pek tavsiye etmiyorum. cihaz yeni olduğu için Windows 10 a göre hantal çalışır. Cihaz pubg lite oynarken 90 dereceye kadar çıkıyor ama bunun da çözümü var, güç ayarlarından yeni bir profil oluşturun ve işlemci hızını %95 olarak sınırlayın. Ama bu profili sadece pubg lite için kullanın çünkü işlemci hızı 1.7 ye düşüyor. Ama bu sizi korkutmasın, kasmadan oynayabilirsiniz ve sıcaklık 75 dereceyi geçmez. oyundan çıkınca dengeli moda tekrar gelirsiniz. Ha neden %95 yaptık da 1.7 ye düştü? 3.7 felan olması gerekmiyordu derseniz, cihaz turbo boost 2.0 ı kullanarak bu hızlara gelebiliyor. Biz %95 e getirince otomatik olarak turbo boost kapanıyor. Diğer özelliklere gelirsek cihaz sağlam gözüküyor ve klavyenin olduğu zemin yeterince şık. Son olarak ta cihazın içinde hiçbir işletim sistemi yok. Bilgisayarı ilk açtığınızda hafıza testi yapılıyor uyarısı alacaksınız ve test bittikten sonra kapanacak ve siz Her açtığınızda aynı şeyi tekrarlayacak çünkü işletim sistemi yok. O yüzden cihazı açma tuşuna bastığınızda hemen USB seçim ekranı na girin ve oradan flashı takıp kurulumu yapın. USB seçme tuşu sanırım F12 veya esc idi, araştırıp bulabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.08.2019
    Beş Yıldız

    ssd farkını gösteriyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.08.2019
    Beş Yıldız

    FIyat/Performans acisindan bulabildigim en iyi laptop bu oldu.8 gb Ram/i5 islemci/240 gb SSD.Islemci hizi 3.7 ye kadar cikti.Urunun katalogunda ethernet girisine yer verilmemis ancak ethernet girisi de var.Urunun paketlenmesi gayet iyiydi.2 gun icerisinde laptop elimdeydi.Laptopun varis suresi tahmini varis suresine gore bir gun sekti.Urunun paketlenmesi gayet iyiydi laptopta hasar bulamadim.Tek bir sorunla karsilastim kargo gorevlisi urunu kontrol etmeme izin vermedi ama prosedure gore urun hasarliysa geri vermem gerekiyordu ve gorevlinin bununla ilgili tutanak tutmasi gerekiyordu.Israrla boyle bir sorumlulugu olmadigi ve acelesi oldugu konusunda diretti.Ancak imzayi attiktan sonra urunu kontrol edebildim.Size tavsiyem urunu kontrol ettikten sonra imza atmaniz yonunde olacaktir aksi takdirde kimsenin sorumluluk kabul edecegini sanmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2019
    Tavsiye Ederim

    Ürün gayet güzel.SSD ve İ5 ikilisi sayesinde gayet hızlı yaklaşık 5 saniyede açılıyor.Windowsu kurduktan ve güncellemeleri yaptıktan sonra rahatça kullanabilirsiniz.Ekranına gelecek olursak full hd dizi veya film izlemek için yeterli fakat görüntü kalitesi çok başarılı değil dikkatli bakınca anlaşılıyor ama bu fiyata gene de çok iyi bir seçim.Düşünenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2019
    Satıcı hızlı gönderdi, ürün güzel

    Ssd farkını hissediyorsunuz 5 saniyede PC açılıyor. Hızı çok iyi kesinlikle günlük işler için ideal bir PC. Sevmediğim yanı ekranı oldu. Ekranda renkler patlama yapıyor gibi, net bir görüntü sağlamıyor. Full HD fakat tam tatmin etmiyor. Malzeme kalitesi de idare eder. Sert plastik, el izi kalıyor. Fiyat performans açısından tercih ettim pişman değilim fakat Ürünün 2 ay garantisi gitmiş geldi bunuda belirteyim. 1 Haziran da garanti başlamış! Ayrıca İçinde takılı olan ssd ise m2 ssd değil. Direk hdd yi söküp takmışlar. Yani içinde harddisk yok ve sanırım takıcak yerde yok. DVD rom un sökülmesi lazım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2019
    Tavsiye Edilir

    Ürün freedos olarak geldi. Freedos kurulumuna hiç girişmedim. Usb'ye hazırladığım Win10 Pro işletim sistemini SSD'ye kurdum ve 12₺'ya aldığım dijital lisans ile etkinleştirdim. Daha sonra wifi görünmediği için kablolu olarak internete bağlandım ve hem cihaz hem de win10 güncellemelerini yaptım. Wifi ile birlikte istediğim tüm ayarlar geldi ve SSD ile birlikte çok hızlı açılıp kapanmaya başladı. Geri tek bir problem kalmıştı o da Bilgisayarın bir tık geriden çalışmasıydı. internette bir şeyler aratırken veya word'de bir şeyler yazarken yazılar 1-2 sn gecikmeli geliyordu. Hatta sağ tıklarken menü 1-2 sn gecikmeli geliyordu. (İlk önce İntel işlemci ile AMD ekran kartı uyuşmazlığını düşünmüştüm.) Ben de Bios ayarlarını kontrol edip rastgele Security bölümünden güvenlik ayarlarını sıfırladım. Böylelikle bu problem de bu şekilde giderilmiş oldu. Sonuç olarak güncellemelerini tam yaptıktan sonra ev-ofis için çok ideal bir Bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Bu Bilgisayarı tercih etmedeki en büyük faktör SSD olması. Ayrıca 1 TB HDD mevcut.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    Dell

    22 Haziran 2019 da ürünü teslim adlım. Windows 10 Pr. yüklemesinin artından Dell.com üzerinden driver larını check edip yükledik. Bu cihazı tercih sebebim ;Öncelikle bütçem ve ev bilgisayarı olarak kullanacak olmam. Marka gözetmedim. Sonra ki dikkat ettiğim hususlar ; Intel Core i5 ve 240GB SSD olması.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.11.2018
    ssd farkllı

    daha önce ssd li makına kullanmamıştım bu gercekten cok hızlı. tsk

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Intel SSD-520-240GB SSD kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Intel SSD-520-240GB SSD yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat