Samsung AR5400 AR12MSFHCWK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Samsung AR5400 AR12MSFHCWK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(65 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    10 gündür kıllanıyorum gayet memnunum tavsiye edebilirim. 14 m2 oda içerisinde kullanıyorum buz gibi yapıyor fazlası ile yeterli geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Klima güzel ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün gayet iyi

    Ürün genel itibariyle başarılı cok memnun kaldık. 2 tane aldık bu klimadan. Fakat horoz lojistik yukarıya cıkartmadı eğer tek başıma olsaydım geri gönderecektim.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.04.2020

    ürünün hem giyatı uygun hem çok güzel.çok memnun kaldık düşük ayarda oda buz gbi oluyor.güvene=k alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2020
    Motor sesi

    Yazin iyi tmm yorum yazmistim o konuda ama kisin motor sesi asiri yuksek sicaklik iyi faturayada bayayansidi 70 tl fark oldu hergun yakmadigima ragmen motorun sesi degisik valla

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.11.2019
    Çok başarılı

    çok başarılı çok beğendik 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2019
    Başarılı

    4 aydır kullanıyorum soğutması çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: bu klimayı turbo özelliğinin mükemmelliği yüzünden ayrı bi seviyorum. Turboyla bastığınızda anında hava değişimi yapıyor direk olarak. Ayrıca cok sessiz calısıyo fanları kendi kendini temizleyebiliypr ve odaya kötü koku dağıtmıyor. Montajını da oldukça hızlı yapıyolar hemen kullanıyosunuz ben cok memnunum tavsiyem herkese samsung klimadır fiyat olarakta cok ideal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Evimde bu klimayı salon için aldım. 55 metre kare olan salonumu oldukca iyi soğutuyor. Hiç ses yok diyemem ama sesi rahatsız etmiyo yani odanın içerisinde bir klima olduğu belli o kadar . Faturaya cok fazla bir yansıma olmadıgı için elektrik tasarruf oranının yüksek olduğunu düşünüyorum. Görevini yapıyor her sey yolunda.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2019
    Beş Yıldız

    Ürün ve teslim süreci süper

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2019
    "Geç kargolama harici mükemmel ürün"

    Olumlu yönleri: bu seriden aldığım 8. klima. Sessiz, az yakıyor elektirik çekmiyor. Gidip mitsubushiye iki misli fiyat verinceye kadar gönül rahatlılığıyla alabilirsiniz. Bu fiyatlara garip garip markalar var. Samsung servis ertesi gün gelip kurdu. Olumsuz yönleri: Aşırı Geç Kargolama

  • NI1 aracılığıyla, 22.08.2019
    klima iyi ama mağazadan memnun kalmadim.

    ürün fiyat performans olarak iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2019
    Dört Yıldız

    Klima güzel ancak içinden şalteri ve boruların geçeceği yeri kapatıcı kapağı çıkmaması ekstra iş çıkartıyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.08.2019
    ucuz etin yahnisi

    Klima Muadillerinden 200TL ucuzdu. Mağazanın puanı da düşüktü. Her şeyi göze alıp klima siparişini verdim. Ve korktuğum başıma geldi. Kutunun içinden 12lik bakır boru çıkması gerekirken 18lik bakır boru çıktı. Boruyu değiştirmek için +100TL para verdim. Ürün 100TL ucuza geldi. Ancak borunun farklı olması ürünün daha önce açılmış olduğu düşüncesini doğurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2019
    başarılı ürün-düşünmeyin kalite performans

    ürün gayet başarılı 40 metrekare odayı süper soğutuyor. ses rahatsız edici değil tavsiye ederim. f/p ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2019
    1 yıldız eksik

    Şimdi 1 ay oldu alali bekledim 1 ay olsun fatura gelsin diye, kargo margo boş konuşma herşwy oldugu gibi! Şimdi klimayi yorumlayalim, evim 55 m2 salon 22m2 samsung salonda duruyor yatak odada beko almiştim samsungdan once fatura 100 ve 150 oynuyordu şimdi temuzda zamda oldu arti klima samsung taktik fatura geldı 273 lira yani klima guzel çalişiyor buz gibi yapiyor odayi tek başina yatak odaya kadar ama faturayi ağlatti sanki, sogutma enerjidi A++ isitma sadece A şimdi kişin fatura rahat 400 gelir şimdiden titriyorum açikçasi azcik para koyup enerjisi duşuk tuketen mi alsaydim diye duşunuyorum ondan az yidiz cerdim çalişiyor işini gorevını yapiyor o yandan sıkıntı yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2019
    Kaliteli ürün.

    Gerçekten çok kaliteli bi klima. 18000 btu evime almıştım memnumdum şimdide 12 btu yeğenime aldım gerçekten oda hayrannkaldı. Bnde evime 12 btu alıcam. Herşey çok iyi ama horoz lojistik kargo firması bence hiç iyi degil. Daha kalıteli bi firma olurda iyi olur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2019
    Güzel ürün fakat teslimat süresi uzun

    Hepsiburada'dan atın aldım ve 1 hafta sonra teslim edildi. Horoz lojistik ile bir sorun yaşamadım. Montaj işlemi için 4 gün bekledim. Bugün nihayet kullanmaya başladım. Şu an için bir problem yok. Gayet sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor. Sadece teslim ve mpntaj süreleri bana biraz uzun geldi. Onun dışında bir problem yok şimdilik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.07.2019
    Başarılı !

    Ürün hızlı ulaştı,servis geldi istediğim yere montajını yaptı sorunsuz..İzmirde kullanıyorum değerlendirmeyi ona göre yaparsınız siz,bundan önce kullandığım klimada evde üşüdüğüm oluyordu..Samsung klimayı 1 aydır kullanıyorum evet odayı serinletiyor ama bana çokda soğuk üflemiyor gibi geldi ağustos ayında yetersiz gelebilir diye düşünüyorum ve odada oturma odası salon değil.

  • NI1 aracılığıyla, 13.07.2019
    Ürünüm gelmedi

    Bir hafta oldu ürünüm hala gelmedi. Fakat teslimat tamamlandı olarak mail geliyor. Nasıl iş anlamadım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR5400 AR12MSFHCWK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR5400 AR12MSFHCWK A++ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat