Samsung AR9400 AR18NSJXBWK Klima Yorumları

Samsung AR9400 AR18NSJXBWK Klima yorum ve tavsiyeleri

(94 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok güzel

    Enerji tüketimi çok fazla değil, Ses seviyesi insanı rahatsız edici boyutta değil. ısıtması ve soğutması harika Hepsi burada güvencesi ile içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Dış ünitesi çok büyük ancak ürün gayet yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok kaliteli ve sessiz

    Ürün elime sıkıntısız ulaştı. Kargo şirketinden servisine kadar sorunsuz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum

    Ürünün 22 haziran 2019 tarihinde kurulumunu yaptırdım. Klima çarpar vs. gibi endişeleriniz varsa rüzgarsız kullanımı bu durum için birebir başarılı. Ses olarak dış ünitenin çalıştığını duymuyorsunuz. İç ünite de gayet başarılı. 92 m2 dairem. Sadece misafir odasının kapısını kapatıyorum salonda bulunan klima mutfak, yatak odası, banyo odalara yetiyor, üstelik rüzgarsız modda. Tek eksiği wifi olmaması. Onu da sabah çıkarken 9 saat sonra çalışacak şekilde ayarlayarak hallettik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün gayet güzel

    Ürün elime ulaştı gayet güzel kargo biraz geç ulaştı ama diğer kargolara göre daha iyi evime kadar taşıdılar klimayı servis derseniz tek kelimeyle süper bence klima alacaklar hiç düşünmeden alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla
    MÜKEMMEL ÖTESİ

    ARKADAŞLAR KLİMA ALMADAN ÖNCE TAM 1 AY ARAŞTIRDIM BUNDAN DAHA İYİSİNİ BULAMADIM BÜTÜN ARAŞTIRMALARIM BU KLİMAYA ÇIKINCA BENDE ALDIM ŞUAN KULLANIYORUM MÜKEMMEL BİR ÜRÜN.

  • HepsiB. aracılığıyla
    muhteşem bir kilima

    F/P mükemmel Bunda wireless yok ama aman olmasın Yatakodasına wireless aldım bi kere bile kullanmadım Windfree özelliği de müthiş Çok başarılı

  • HepsiB. aracılığıyla
    urun çok güzel

    kaliteli ve sessiz özellikleri cok güzel servis ilgili

  • HepsiB. aracılığıyla
    basarili

    hepsiburadanin kendi mağazasından aldım ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı servisi aradım ertesi güne randevu verdi gayet temiz bir çalışma çıkardılar. Antalya da ısıtma için kullanacağım bakalım performansı nasıl göreceğiz. alt modellerini kullanan arkadaşlar memnunlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    berbat servis

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.06.2021

    Ürün çok kullanışsız.diger klimalar gibi aşağıdan yukarı değil yukardan aşağı üfürüyor.yani sürekli üstünüze.bunu düşünen mühendis ne düşündümde yaptı anlamadık. Ayrıca klima sürekli üfürüyor. Önce ısıtmak için sonra fazla yaptığı ısıyı soğutmak için.4 adet klima kullaniyorum hepsi ayrı marka bu klima yüzünden klimadan soğüyacağım resmen.kesinlikle almayın.

  • NI1 aracılığıyla, 20.12.2019
    cok hizli kargo teşekkür ederim ürünü daha kurmadik servis bekliyoruz hersey icin teşekkür ederim

    ürünü daha acmadik

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    4 aylık deneyim

    Ürünü alalı 4 ay oldu İzmir sıcağında kullanıyorum. Soğutma konusunda tek kelimeyle mükemmel. İç üniteden gelen ses çok fazla değil rahatsız etmiyor. Dış üniteden neredeyse hiç ses çıkmıyor. Wind FREE özelliği harika bir şey normal klimanın üflemesinde oluşan klima çarpma boyun tutukluğu gibi şikayetlerin hiç biri olmuyor. Isıtma performansı soğutma kadar iyi değil bu arada wind FREE özelliği ısıtmada çalışmıyor. Genel itibariyle ürün başarılı aldığıma pişman olmadım

  • Trendyol aracılığıyla, 14.10.2019

    Ürün güzel ve kaliteli iyi paketlendi kargo süreci çok uzun sürdü gereksiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.08.2019
    Wind free olması çok güzel

    ürün gerçekten çok iyi. Servis zamanında gelip kurulumunu yaptı. Wind-free özelliği ile annem ve babam çok rahat etti gerçekten. Parasının hakkını veriyor. Elektrik tüketimi olarak ise sürekli kullanımda ayda 150 TL ek olarak yansıyabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    satıcıyı iyi seçin.

    ar9400 serisi geçen senede almıştım aşırı memnunum. Hepsiburadan satıcısından aldım bayram öncesi bugün elime yetişti, kutular eski püskü yan tarafı açılmış şekilde geldi. hem satıcıdan hem kargodan (horoz lojistik)hiç memnun değilim umarım cihazda sorun yoktur.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: biz uzun araştırmalar sonucu bu ürünü almaya karar verdik. Yorumlarda ürünle alakalı herhangi bir kötü olumsuz yorum yapılmamış. Öyüzden biraz bütcemizi aştık ama evde kayınvaldemle kalıyoruz. Hem yaşlı hem de çocuklu bir ev olduğu için , klima çarpmasın çok etkilenmesinler istedik. bu yüzden bu modeli almaya karar verdik. Fiyatta markanın gerçekten etkisi var. Salona kurduk geniş bir alan. içeriyi ciddi anlamda hızlı şekilde serinletiyor. Rüzgarsız modu şahane , etkilenmiyorsunuz. ben hep rüzgarsız kullanmaya dikkat ettim. henüz ısıtmasını tam anlamıyla kullanmadık. denemek için bir kere ısıtma modunuda açtık ama. uzun kullanımda yorum yapabilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 29.07.2019
    anlatıldıgı kadar var

    cok iyi bi ürün memnun kaldım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.07.2019
    wind free çok iyi

    38 m2 salonda kullanıyorum. soğutma başlar başlamaz rüzgarsız moda geçiriyorum, yani kapak açılmadan kapanıyor, buna rağmen içerisi kısa sürede soğuyor. kapak kapanınca rüzgar sesi de büyük oranda azalıyor. eğer çok sıcak bir ortam varsa kapak açık normal klima gibi 10 dk çalışıyor, sonra wind free moduna geçiyor. wind free modunda çalışırken şimdiye kadar bu kadar sessiz klima görmedim diyebilirim. dış ünitede oldukça sessiz. ionizer özelliği kumanda da var fakat bu klimada bu özellik yok. Digital inverter klimaların şöyle bir özelliği varmış, elektrik tasarrufu sağlamak için , ilk açılışta sadece fan çalışıyor, soğutma yapmıyor, yaklaşık 5dk sonra soğutmaya geçiyor bilginiz olsun.belirli aralıklarla kendini temizliyor, şöyle ki siz klimayı kapatıyorsunuz, kendisi fan modunda yaklaşık 10 dk daha çalışıyor. kapatmak için bir kez daha basmanız gerekli.her 5-6 kullanıştan sonra bu özellik kapatırken devreye giriyor. sonuç olarak şunu diyebilirim ,sadece wind free özelliği için bile kesinlikle bu klima alınır. Diğer klimalar göğsünüze üflerken bu klima 1,5 metreden öteye rüzgar vermiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2019
    Samsung AR18NSJXBWK. Rüzgarsız..! Dertsiz.

    Gerçekten beklentilerimin de üzerinde bir ürün. Çok şık, kaliteli ve mükemmel performansa sahip bir ürün. Samsung Türkiye'ye, kurulumu gerçekleştiren Sezer Soğutma (Urla-İzmir) Teknik Ekibi'ne ve cihazı planlanan tarihten bir gün önce sorunsuz bir şekilde teslim eden Horoz Lojistik'e teşekkür ederim. (Not: Teslimatla ilgili daha önce sipariş veren insanlarımızın karşılaştığı aksaklıklara haklı olarak getirmiş oldukları eleştirilerin işe yaramış olduğunu bizzat tecrübe etmekten son derece müteşekkirim.)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR9400 AR18NSJXBWK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR9400 AR18NSJXBWK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat