Samsung AR9400 AR24NSJXBWK A++ Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Samsung AR9400 AR24NSJXBWK A++ Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(55 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    bes yildiz

    Yeni aldim yaklasik 2 haftadir kullaniyorum isitmada 30 metre Kare odayi 5dk da hamam gibi yapiyor cok memnun kaldim tavsiye ederim sogutmasi daha kullanmadim kullaninca tekrar yorumlarim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat kalite zirvesi

    24.000btu klimalar içerisinde bariz fiyat avantajı bulunan bir ürün ayrıca Samsung Türkiye güvencesinde. Samsung klimalarda dikkate alınması gereken önemli bir konu var dış ünite (kondanser) petekleri bazı modellerde aluminyum malzemeden yapılmıştır. Bu malzeme ısı transferi konusunda oldukça verimlidir fakat korozyon a dayanıklılığı azdır ve bir kaç yıllık kullanım sonrası delinmeler oluyor. Bu modelde ise bakırdan yapılmıştır ki ömürlük cihazdır. Ayrıca 24.000btu cihaz için oldukça sessiz çalışmaktadır. Özetlersek bu fiyata bu kalitede cihaz bulamazsınız. Benim iyi ki dediğim alışverişlerimden oldu. Teşekkürler Hepsiburada...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: duvar tipi klima wi-fi özellikli olduğu için sipariş etmiştim. uzaktan kontrol altına alabilmek benim için çok iyi oldu. ses seviyesi yalnızca 62 DB olduğu için çalışırken fazla rahatsız etmiyor. ısıtma enerji sınıfı a olan ürün enerji tasarrufu sağlıyor. ortamın nemini Başarılı bir şekilde alan üründen çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2021
    klima

    Olumlu yönleri: ürünün montajı henüz saglanmasa da bu fiyata bu klima çok iyi Olumsuz yönleri: servisin bin bir güçlük çıkarmasından ötürü maalesef ürün montajı hala sağlanamadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.12.2021
    Fiyatına göre iyi.

    Olumlu yönleri: Klima gayet güzel. Isıtma modu oldukça kuvvetli, soğutma modunu yazın deneyeceğiz, o da iyidir sanırım. Gayet sessiz çalışıyor. Fiyatına göre gayet özellikli ve iyi. Kablosuz uzaktan bağlantı var. Enerji sarfiyatı da nasıl olacak onu da merak ediyorum. Fiyatına göre gayet iyi. Olumsuz yönleri: Montaj için gelen servis hızlıydı ama bazı içinden çıkan parçalardan almış, bir de dışarıyla ilişkisini kapatmak için yapılan klimanın dış borusuna macunla kapatmadan gitti. Sorduğumuz sorulara çok kısa cevaplarda bulundular.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2021
    Zamanında geldi

    Olumlu yönleri: Hiçbir eksik yok ve hızlı bir servis.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel

    Olumlu yönleri: Tavsiye ederim zamlardan önce almanızı Olumsuz yönleri: Olumsuz bir yanı yok kur dalgasından çok etkileniyor herşer artık karar verdiğiniz gün siparişinizi verin hızlı kargo tedarikçi için teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hızlı kargo

    Olumlu yönleri: Cok hizli soğutuyor. Olumsuz yönleri: Oda sıcaklığını ic unitede gostermiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Bu kadar sıcak bir havada ders çalışmak zulümken bu ürünü aldığımızdan bu yana gerçekten çok fark yarattı. Eğer sınavları geçebilirsem bu ürün sayesinde geçerim. Evde camı dahi açmamıza gerek kalmıyor tek tuşla halledebiliyoruz. Uzaktan kumandası oldukça pratik biraz klavuzu okuduktan sonra kavrayabildik. Herkese öneririm özellikle sınavlardan dışarıya çıkamayıp bunalan öğrencilere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Aile evimden uzak, derslerle yaşamaya çalışırken gerçekten bana büyük kolaylık oldu. Ülkemizde ki hastalıktan dolayı dışarı çıkmaya korkuyorum etraf oldukça kalabalık serinlemek için bir nevi mecbur kalıyordum. Ürün geldikten sonra oldukça rahatladım çünkü ne camı açmama gerek kaldı ne dışarı çıkmama. Canım istediğinde önünde oturup ders çalışıyorum, istediğim de içeceğimi alıp film izleyebiliyorum. Herkese öneririm özellikle tek yaşayan öğrenci dostlarıma.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Samsung görüp görebileceğiniz en iyi markalardan biri. Şimdiye kadar bu markayı kullanmadığıma pişman oldum. Bütün eşyalarımı bozulduktan sonra bu markayla değiştirdim. Klima ihtiyacımız olunca da düşünmeden Samsung markasını seçtim. Beklediğim gibi de oldu. Sesi yok denecek kadar az. Asla su damlatmıyor. Fiyatı biraz pahalı gelebilir ama inanın buna değer.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    Beğenemedim

    Olumsuz yönleri: Motoru çok güçlü olmasına rağmen klima kendini bir türlü ısıtmayı başaramıyor. Isıtma moduna ayarladığınızda ayarlanan sıcaklığa gelene kadar soğuk üflüyor, bu gidişle yakında hasta olacağız. Aynı zamanda üflediği hava tozlu ve motor kokuyor. Motorunu binanın dışına bağladık, ona rağmen sesini içeriden duyuyoruz. Fiyat performans ürünü olmasını ummuştuk ama beklentilerimizi karşılamadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: 4 hafta sonra gelen bir ürün hakkında çok iyi şeyler söyleyemiyorum. Konu hakkında firmaya ulaşım sağlayamadım. Maillerime bile cevap alamadım. Ulaşım konusunda son derece kötü bir izlenim bıraktığınızı söyleyebilirim. Haftalar öncesinde sipariş edilen bir ürünün bu kadar geç gelmesi hakkında bile getiren kişiler hiçbir açıklama yapmıyor. Özür dileme zahmetinde bile bulunmuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Eşimin işyerinde de kullandığı bir klimaydı Samsung iyi bir firma servis imkanını da düşünerek tercih ettik sorunusz gayet güzel çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2021
    Gönderilen lisans kodu başarılı bir şekilde aktive oldu.

    Olumlu yönleri: Aynı Gün içinde dönüş yapıldı. Gönderilen lisans kodu başarılı şekilde aktive oldu.👏👏

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.01.2021
    alınabilir

    Olumsuz yönleri: satıcı ilgisiz ve süresi 1 yıl degil, tavsiye etmem

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) samsun kalitesi tartışılmaz....

    Olumlu yönleri: samsung kalitesi tartışılmaz ürün gayet güzel teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.01.2021
    Ürün 3 gündür elime ulaşmadı

    Olumsuz yönleri: 3 gündür online teslimat olan lisans anahtarı elime ulaşamadı ve satıcıya ulaşamadım bir türlü. Şimdi iade talebi başlattım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.12.2020
    tavsiye edilmeyen satıcı

    Olumsuz yönleri: satıcıya yaptığım yorum nedense bir problem var diye gittigidiyor tarafindan kabul gormedi. Almadan önce mesaj atarak bir problem yaşarmıyım diye sormama ve içiniz rahat olsun denmesine rağmen , ürünün süresi 190 gün cıktı. Satıcıyla iletişim kurmakta çok zorlandım. Satıcının verdiği destek 190 gün sonunda 2 yıla uzayacak diye attığı bir mesaj. Bir problem yaşarsanız iletişim kurabilirsiniz demesi. Zaten problem yaşadım. Ürün onayını reddetiğim güne kadar hic bir mesajıma dönüşte yapılmadı. 190 gün sonunda mağduriyetim giderilecekmiş hiç inandırıcı değil hemde hic.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2020
    Avast Avantajlı

    Olumlu yönleri: Ürünün çoklu cihaz ve uzun süreli kullanımından dolayı avantajlı. Korunduğumu hissediyorum. Olumsuz yönleri: Avast ın diğer ürünlerini( Clenup ve VPN ) ayrıca pazarlama yerine Ürün içerisinde verilebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR9400 AR24NSJXBWK A++ Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR9400 AR24NSJXBWK A++ Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat