Samsung AR09MSFSCWK-SK Klima Yorumları

Samsung AR09MSFSCWK-SK Klima yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 16.03.2020
    süper bir klima

    herşeyiyle harika bir alet,10 yıl kompresör garantisi de çabası,sonuçta Samsung.

  • NI1 aracılığıyla, 14.07.2019
    Ptt kargoyu protesto ediyorum

    Samsung daha öncede kullandıgım ve öemnun kaldıgım bir firma

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2018
    "keşke almasaydım"

    Olumlu yönleri: Öncelikle ürünün iyi tarafını söyleyeyim ürün sessiz. Gelelim kötü tarafına ben ar7500kss serisi klima almıştım iç ünite kırık çıktı değişim dediler aynı ya da eşdeğer ürünü samsung bulamamış. Para iadesi yaptılar. Daha fazla paraya ar5500 serisi aldım sadece yukarı aşağı hava veriyor. Sağa sola manuel. Daha sonra çıkan ve daha pahalı üründe olması gereken dört yönlü hava üflemesi yok. İç ünite kalitesi bile çok düşük (ar7500 serisine göre). Servis desen aynı. Adamlar herşeyi çok iyi biliyor!!!. Kutu içerisinden kabloyu arttırmak ve geri götürmek için neredeyse kablo bağlamayacaklar. Zaten bağlantı da yapmıyorlar. Sadece duvara montajını yapıp deneme amaçlı çalıştırıp kapatıyorlar. Tekrar bağlantı için dışarıdan usta çağırmak gerekiyor. Şimdilik bu kadar. Olumsuz yönleri: Öncelikle ürünün iyi tarafını söyleyeyim ürün sessiz. Gelelim kötü tarafına ben ar7500kss serisi klima almıştım iç ünite kırık çıktı değişim dediler aynı ya da eşdeğer ürünü samsung bulamamış. Para iadesi yaptılar. Daha fazla paraya ar5500 serisi aldım sadece yukarı aşağı hava veriyor. Sağa sola manuel. Daha sonra çıkan ve daha pahalı üründe olması gereken dört yönlü hava üflemesi yok. İç ünite kalitesi bile çok düşük (ar7500 serisine göre). Servis desen aynı. Adamlar herşeyi çok iyi biliyor!!! Kutu içerisinden kabloyu arttırmak ve geri götürmek için neredeyse kablo bağlamayacaklar. Zaten bağlantı da yapmıyorlar. Sadece duvara montajını yapıp deneme amaçlı çalıştırıp kapatıyorlar. Tekrar bağlantı için dışarıdan usta çağırmak gerekiyor. Şimdilik bu kadar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.08.2018

    Olumlu yönleri: hızlı kargo, iyi satıcı Olumsuz yönleri: KARGO ŞİRKETİ HOROZ LOJİSTİK BERBAT BİR FİRMA. MÜMKÜNSE DEĞİŞTİRİLMELİ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2018
    Bir Yıldız

    Ses kalitesi harika icerden cok net dıs uniteninsesini duyabilirsiniz kafa ütğlemek için alınır sessizlik istiyosanız hic almayın derim benim gibi pişman olmayın

  • Media Markt aracılığıyla, 25.07.2018
    kaliteli

    fiyatına göre kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.03.2018
    "ok"

    Olumlu yönleri: ok

  • Media Markt aracılığıyla, 24.03.2018
    UYGUN FİYAT

    bu fiyata bu kalitede bir ürün bulmak gerçekten çok zor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2018
    "Samsung AR5500 AR09MSFSCWK/SKA++ 9000 BTU Inverter Klima (2017 Serisi)"

    Olumlu yönleri: İLGİLİ SATICI VE HIZLI KARGO TEŞEKKÜRLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2018
    "Klima Samsung'un işi değil !"

    Olumlu yönleri: Olumlu bir şey göremedim. Olumsuz yönleri: 3. defa müşteri hizmetlerini aramamız sonucunda ürün montajına gelindi. (Sorun müşteri hizmetlerinden kaynaklı) Ayrıca ürün anlatıldığı gibi değil. Diğer elektronik cihazlarda samsung tek ama klima gibi onları aşan konularda bence çok tecrübe edinmeleri gerek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2017
    güvenilir

    15m2 odayı 5dk içerisinde etkili biçimde soğutuyor, çok sessiz,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR09MSFSCWK-SK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR09MSFSCWK-SK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat