Samsung AR5400 AR09MSFHDWK-SK Klima Yorumları

Samsung AR5400 AR09MSFHDWK-SK Klima yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2019
    bence almayın neden mi?

    Olumlu yönleri: Çabuk soğutuyor ve hemen rolantiye geçiyor. Olumsuz yönleri: klimanın sağa sola paletleri yok hava direk karşıya geliyor.dış unite çok gürültülü sanırsın jeneratör çalışıyor.ve ünite çok büyük.filtreleri çıkarıp,temzilemek isterseniz ön kapağı açmanız gerekiyor.Size tavsiyem üçgen olanı almanız.Bu ürünü almayı düşünenlere tavsiyemdir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2018
    "COK GUZEL"

    Olumlu yönleri: 9000 lik bile gayet güzel soğutuyor.ne iç nede dış uniteden ses gelmiyor ; çok sessiz.burada yazılan olumsuz yorumların tamamını rakip firmaların elemanlarının yazdığını düşünüyorum. 8 senedir Samsung marka beyaz esye kullanıyorum daha servis çağırmadım. Hepsi de bu klilma gibi süper.servis gayet profosyenel şekilde işini yapti. Velhasıl kesinlikle şikayet edilebileceek hiç bir durum olmadığı gibi aksine memnuniyetimiz yüksektir. Herkese tavsiye ederim. Alşveriş teki memnuniyetim için samsung teknosa gittigidiyor ve Samsung YETKILI Servise teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung AR5400 AR09MSFHDWK-SK Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung AR5400 AR09MSFHDWK-SK Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat