Bosch B1ZMX12406 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Bosch B1ZMX12406 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.09.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: salonda da bosch klima kullanıyoruz ve diğer odalara da bosch aldık ailecek çok memnunuz özllikle bu kadar rahatlatıcı bir ürüne teşekkür ediyoruz :)) baya başarılı bir ürün ve fiyat olarak da tıpı diğer markalar gibi olduğunu düşünüyom. Sağlam bir ürün alıp sorunsu kullanmaktansa ucuz ve sakat bir ürün alıp tamir ücretlerine katlanmak biraz saçma.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Şirketime ve evime aldım bu klimayı. Bende ablamdan tavsiye alarak almıştım bu klimayı. Evde ve ofiste elektrik faturasında pek yüksek bir oynama olmadı. A+ bir klima ve buda avantaj bence. Isıtma performansı da çok iyi ama soğutma performansı daha başarılı bana göre. Havayı temizleme özelliği de önemli bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.08.2020
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: 12 000 btu inverter duvar tipi bi klma hem tasarım olarak çok şık duruyo zaten özellikle gri renk almıştım çok şık durduğu için. Hızlı soğutuyo hızlı ısıtıyo minimum ses düzeiynde çalışıyo yani daha ne olsun marka olarak da zaten çok sağlam ve kaliteli bosch marka sevip güvendiğim bi marka ben bu klimayı en az 5 senedir kullanıyorum memnun bi şekilde

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    "BAŞARILI"

    Olumlu yönleri: 41 Db ses seviyesi ile oldukça sessiz çalışıyor ortamdakş havayı kurutmuyor ve nem dengesini sağlıyor ısıtma ve soğutma performansı başarılı, memnunum ve tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.08.2020
    "kesinlikle bosch"

    Olumlu yönleri: Daha 1 sene önce de almıştım bu sene bir tane daha aldım çok memnunum çok düşük enerji sarfiyatı düşük fatura sıfır ses Çok güçlü soğutma ve ısıtma daha ne olsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: bosch markasının klimalarının methiyesini çok duydum. En son dayanamadık bizde aldık bizim aldığımız model tamda bunun aynısı nisan ayında aldık biz ve tüm yazı bunun sayesinde inanılmaz rahat geçirdik. Nem giderici özelliği tam anlamıyla harika hep duyardım ama deneyimlemek bambaşka. zamanlayıcısı öyle, hava akım yön ayarı deseniz o da öyle. kışında donma koruması ve otomatik fan hızını deneyeceğiz uzun günler boyunca. filtrelemesinde yıkanabilir ön filtresi var ve birde aktif karbon filtresi var, ivnerter bir klima olmasıyla da enerjisi daha verimli halde kullanıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "çok iyiii"

    Olumlu yönleri: 12 bin btu soğutma 13 bin btu ısıtma kapasiteli wi fi ile kontrol edebileceğiniz , yapay zeka özelliğinde , donma koruması sağlayan , kendi kendiniz temizleme iyonizeer çift yönlü ssalınım gibi bir çok özelliği kendinde barındıran kullandığımız ve memnun kaldığımız bir klima. alacak olanlara diyeceğim doğru tercih ettiğidir . ,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2019
    "."

    Olumsuz yönleri: Klima almak istedikten sonra çok uzun zaman araştırma yaptık. En sonunda bunu almaya karar verdim. Ancak hiç de memnun kaldığımı söyleyemem. Hem çok gereksiz bir fiyarı var hem de ne ısıtma ne de soğutma konusunda başarılı sayılmaz. Enerji tasarruflu da değil zaten fatura inanılmaz bir şekilde geliyor. Ben hiç memnun değilim.

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2019
    acaleniz yoksa siariş verin. 15 günde anca montaj yapılıyor

    Aceleniz yoksa siariş verin. 15 günde anca montaj yapılıyor. sürat kargo 1 haftada anca getirdi 1 haftada montaj için servisi bekledim. Anca 15 günde çalışır hale geldi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: A+ sınıfı bir klima ve seçebileceğiniz renkler ile evinizde de uyum ve ahengi yakalayabilirsiniz. Isıtma ayarını daha kullanmadım ama soğutmada gayet başarılı. Çeşitli fonksiyonları hatta fazlaca olan fonksiyonları çok hoşuma gitti. Faturaya çok fazla birşey yansıtmadı da. Zaten bosch kalitesi de olunca fazlaca güven veriyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2019
    "kaliteli"

    Olumlu yönleri: Bu klima gördüğüm en tarz en şık klima kesinlikle. Geçen sene bizim eve taktırdık. Gelen herkesin direk dikkatini çekiyor gerçekten. Çok modern ayrıca çokta kullanışlı. Çok çabuk soğutuyor. Hava dağılımı çok çok iyi. Ayrıca ciddi d bir enerji tasarrufu var. Hava akışı çok iyi. Giyat olarak da performans olarak da gayet makul. Eğer almayı dşünürseniz ben kesinlikle tavsiyee ederim size.

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2019
    siyah istedim gri çıktı

    Ürünün soğutması güzel

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2019
    Güzel ürün

    Ürün çok güzel tavsiye ederim servis özellikle çok yardımcı oldu

  • NI1 aracılığıyla, 03.07.2019
    Ürün

    İlgili mağaza güvenli kargo. Servis de kurulumu yaptı.

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2019
    Bedavanpahali ya teşekkür ederim

    Evet urun gayet güzel şık görünüyor

  • NI1 aracılığıyla, 28.04.2019
    Alışveriş hızlı ve kaliteli

    Çok güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2019
    BENCE KAÇIRMAYIN MÜTHİŞ Bİ ÜRÜN

    ÖNCELİKLE ÜRÜN GÖRSEL OLARAK MÜTHİŞ SERVİS ÇOK HIZLI TESLİMAT GÜVENLİ VE AYNI ŞEKİLDE HIZLI ALIP ÖMÜR BOYU KULLANABİLECEĞİNİZ Bİ ÜRÜN VE BANA GÖRE EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ İSE ENERJİDEN ÇOK ÇOK TASARRUFLU KESİNLİKLE 5 YILDIZI HAK EDİYOR GENEL OLARAK ÇOK MEMNUNUM

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.11.2018
    kacirmayin

    ürün harika ömür boyu kullan.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch B1ZMX12406 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch B1ZMX12406 A+ Enerji Sınıfı 12000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat