Arçelik 12215-P A Enerji Sınıfı 12000 BTU Portatif Mobil Klima Yorumları

Arçelik 12215-P A Enerji Sınıfı 12000 BTU Portatif Mobil Klima yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tam böyle günler içinmiş !!!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün aslında güzel ama çok ses yapıyor bu yüzden rahatsız olup iade ettik. İade ettiğimde 1600 liraydı şimdi nerelere gelmiş on kattan fazla artmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    AÇIKLAMA YETERSİZ. LÜTFEN ALACAK OLAN KULLANICILAR CAM VEYA DUVARDA DELİK AÇILMASI GEREKTİĞİ BİLGİSİNİ İYİCE EDİNİNİZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper fiyat ve ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı bişekilde teslim edilmiş , kaliteli ve güzel bir ürün tavsiye ederim.. teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teknik özelliklere uyuyor ve iyi soğutuyor

  • Trendyol aracılığıyla, 13.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İş sebebi ile çalıştığım için portatif eşyalara ihtiyaç duyuyoruz ve bu klima bizim için çok ideal oldu. Klima güzel serinletiyor. Soğutma performansı gayet yerinde ve yüksek, su haznesinin temizliğine ve boşaltımına alıştıktan sonra çok kolay geliyor. Oda sıcaklığı belirli bir seviyeye gelince klimanın çıkardığı ses ve yaydığı gürültüde minimuma iniyor. Ben memnunum, aktif olarakhala kullanmaktayım, şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: hem yaz aylarında serinlemek hem de kış aylarında doğalgaza ek olarak ısınma sağlamak amacıyla satın aldık. Direkt olarak arçelikten ürün araştırması yaptık. Fiyat olarak ve özellikleri bakımından bütçemize uygun olan bu üründü. Hemen sipariş verdik. Kargodan hızlı ve sağlam bir şekilde geldi. Kurulumunu da yaptılar. Şu an yaz aylarındayız. Serinletme özelliğinden oldukça memnun kaldık. Almayı düşünenlere tavsiye edebiliriz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    püfür püfür

    Olumlu yönleri: Evimiz çok fazla güneş aldığım için yazın aşırı sıcak oluyor. Çok istediğim bir üründü klima bu yüzden. Bu markanın bütün ürünlerini çok kaliteli bulduğum için gözüm kapalı sipariş verdim. Pişman da etmedi, iyi ki almışım dedim. Çok kısa sürede serinletiyor evi. Çok memnun kaldım üründen, herkese tavsiye ediyorum. Paketlemesi iyiydi, ürün dikkatli taşınmış hiçbir hasar yoktu.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi ve kullanışlı. Hafif.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Klima odaların kapısını falan açınca bütün evi eşit bir şekilde çok hızlı serinletiyor. A+ plus bir enerji tüketimi olması büyük avantaj ve bu da faturaya olumlu yansıyor. Sessiz bir çalışma performansı olması en mutlu edici özelliklerinden. Ben şu ana kadar beklediğim performansında üstünde bir performans aldım. Yerli bir marka olması ise diğer cezbeden özelliği benim adıma.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    kötü

    Olumsuz yönleri: hiç beklediğim gibi olmadı duvarda delik falan lazımmış ben vantilatör gibi düşünmüştüm ama klima gibiymiş pek işime yaramadı o yüzden beğenmedim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    "Güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Çok değişik bir klima tipi ama çokta güçlü bir makine. Hiç bu performansı beklemezdim. Hemm çok sessiz çalışıyor hem de çok iyi soğutuyor. Gelen misafirlerimiz bu klimayı ilk gördüklerinde buzdolabı sanıyor. Gerçeği duyduklarında şok oluyorlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.08.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Klimamdan gayet memnunum soğutma performansı çok başarılı ısıtma performansını henüz görme şansımız olmadı çok olmadı klimayı alalı çünkü kumandada bir çok özelliği var genel olarak klimadan memnunum tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: Bizim evimizde doğalgaz olmadığı için yaz ve kış aylarında klima kullanmamız gerekiyor gerçekten Bunu herkes ne yazık ki anlayamıyor Klimayı lüks olarak görüyorlar ancak bizim resmen Normal şartlarda yaşayabilmeniz için bu sıcaklarda ve kışın soğuğundan klima kullanmamız gerekiyor klima lüks bir şey değildir klima bir ihtiyaçtır ve bu aldığım klimadan da çok memnunum insanların abarttığı kadar kesinlikle faturaya etkisi yok Ben şu ana kadar faturaya öyle büyük bir etkisini hiç görmedim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.06.2020
    "GAYET RAHAT KURULUM VE YER KAPLAMIYOR"

    Olumlu yönleri: KULLANISLI

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok iyi kargo sıfır arçelik servis sıfır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2020
    Üç Yıldız

    Arkadaşlar ürünü 6 aydır kullanıyorum. Soğutma ve nem alma konusunda başarılı fakat ısıtma kapasitesi düşük. Sıcaklığı en yüksek seviyeye de ayarlasaniz güzel ısıtma yapmıyor. Ayrıca 65d den daha fazla gürültü yapıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.11.2019

    çok iyi bir cihaz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 12215-P A Enerji Sınıfı 12000 BTU Portatif Mobil Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 12215-P A Enerji Sınıfı 12000 BTU Portatif Mobil Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat