Vestel Flora Inverter 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vestel Flora Inverter 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(138 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2022
    klima

    Olumlu yönleri: gayet sessiz ve ekonomik salonumu çok güzel yaz mevsiminde soğutup, kışın ısıtıyor tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2021

    Klimadan aldim ürün güzel gayet iyi . Ayrica ekipten çok memnun kaldım özellikle yazmak istedim. Hızlı teslim ve çok temiz çalıştılar. Yapılan olumsuz yorumları görünce yaşadığım memnuniyeti yazmak istedim . Samsun piazza vestel bayi ve montaj ekibine tekrar teşekkür ediyorum . Duyarlı ve özverili çalışmalarından oturu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ÜRÜN HATALI

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN HATALI ÇIKTI SERVİS ANA KARTI DEĞİŞTİRECEK HALA BEKLİYORUZ.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Memnun kaldim

    Olumlu yönleri: calismasi sessiz .. isitmasi guzel.. goruntusu de şık.. Olumsuz yönleri: similik birsey yok..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Vestel Klima

    Olumlu yönleri: Isınma amaçlı aldım, bir kaç gündür kullanıyorum memnunum. Yarım saatlik çalışmada alanı gayet iyi ısıtıyor ve çok sessiz. Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Çok Güzel...

    Olumlu yönleri: Üründen çok memnun kaldık. R-32 Yeni nesil gaz kullanılması tercih sebeplerimizdendi. Bu sayede ürün perfonması daha iyi ve daha tasurruflu kullanıyoruz.. Tavsiye ederim...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) VERİMLİ GÜZEL

    Olumlu yönleri: ürün güzel, özellikle sessiz modları ve çalışma performansı gayet güzel. eğer 0 derece altında ısınmak için çalıştırırsanız motoru çok fazla rüzgar vs. almayan biraz kuytu bir alana koymanız faydalı olacaktır. Aksi halde yarım saat civarında buz çözme moduna girip 5 dk kadar bekliyor. zaten -10 derece altında çalıştırılması uygun değil pek. biz 46 metrekare ofisi ısıtmak için güz döneminde aldık hava 0-10 derece arasındayken bir kaç dakika içinde soğuğu tamamen kırıp ılık bir ortam oluşturdu

  • Trendyol aracılığıyla, 14.09.2020

    Rengi özellikleri güzel sadece marka için çok paralar harcamaya gerek yok. 2 ay oldu kullanıyorum sadece tek negatif 👎🏻 hızlı soğutmaya bastık kullandık kapattık klimayı 10-15 damla su akıtıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.09.2020

    mükemmel gayet iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: klimamız bozulunca biz de mecburen yeni bir klima alma kararı aldık ama bu sefer marka değişiminde de bulunduk bundan önce ki klima dan pek de memnun kalmamıştık . Vestelin bu ürününü bulduk birkaç araştırma aldığı puan yazılan yorumlar derken çoğunluk memnun kalmış biz de alalım dedik ve aldık gayette memnun kaldık tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Vestelin klimalrını çok başarılı buluyorum. Kalite olarak da bence çok iyiler. Fiyatına gore kalitesi çok iyi. Ben evde uzun yıllardır kullandığım kliması var. Diğer oda için de bunu aldım. Gayet te memnunum. Enerji kullanımı da çok iyi. Çok yüksek fatura gelmiyor. Günde en az 3 saat kullanırız. Bunun dışında sessiz çalışması da çok başarılı. Uygun bir seyler arıyorsanız mutlaka bunu oneririim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    SÜPER

    Olumlu yönleri: Klimamızı bu modelden aldık. Bizim evimiz çok sıcak olduğu için özellikle yaızn gerçekten oturmak çok zor oluyor. Balkonumuz da olmadığı için klima şart oldu bize. Eşimle birlikte bu klimayı aldık ve çok memnunuz. Hem görseli çok şık ve modern bir tarzı var. Hem de performansı çok başarılı. Bizim salon inanılmaz sıcak olmasına rağmen beş dakika da soğutuyor. Soğuk havayı da çok iyi dağıtıyor. Eğer almayı düşünenler falan varsa kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Daha önce baymak kullanıyordum. Ürünün ona nazaran kalitesizliği bariz belli. çalışırken sesi de fazla.Tabi bu kadar fiyata fazla birsey beklememek gerek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2020
    "Aldatıcı satıcı"

    Olumsuz yönleri: Stoğu olmayan ürünü daha yüksek fiyattan sattamaya nasıl devam ediyorsunuz? Benim siparişimi stok yok diye kartımın limitini bloke edip nasıl daha yüksek fiyattan tekrar satışa sunabiliyorsunuz? Gitti gidiyor sitesi güvenirliğini bu satıcılarla çalışarak yitiriyorsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Şimdilik sorunsuz çalışan ürün

    Olumlu yönleri: Kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu. İstanbul'daki Güney ve Batı cepheli, bol pencereli (yerden başlayan büyüklükte) 1+1 dairemi soğutması için aldım. Klima salona üflediği için önce orayı soğutup sonra yatak odasını soğutuyor. Aldığımdan beri gece 10 sabah 5 arası sadece nem alma özelliği ile 25 derece ortam yaratarak çalıştırdım. sabah 6 gibi uyanana kadar sıcaktan rahatsız olmadan uyuyabiliyorum. Elektrik tüketimi konusunda sonraki ayın faturasını bekleyip göreceğim. Aradaki fark sadece klimadan olacağı için kesine yakın bir bilgi çıkar. Eğer soğutma ihtiyacınızın hesabını doğru yaptıysanız bu ürünü tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: KARGO BİR HAYLİ GECİKTİ AMA BEKLEDİĞİMİZE DEĞDİ KLİMA BİR HARİKA VE SATICININ İLGİSİ MÜKEMMEL,ÜCRETSİZ KURULUM İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.06.2020

    Vestel flora doğa 18btu klima aldım. Asla tavsiye etmem. Ürün zaten kalitesiz bide bozuk çıktı hiçbir şekilde soğutmuyor müşteri hizmetlerine bildiriyorsunuz ne değişim ne iade alıyor.yasal işlemleri başlattım. Bozuk mal evde duruyor. Kesinlikle yerli malı diye heves edipte almayın. Benim gibi pişman olursunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) gayet iyi

    Olumlu yönleri: Isıtması da soğutması da başarılı. Ses fena degil.

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2020
    Vestel bir Türk markası ve kaliteli bir marka olduğu için tercih ettim diğer çok pahalı ürünlerdeki özelliklerin aynısı Vestel'de de gördüm 3 yıl garantisi var Ayrıca çok iyi Hesaplı ve 9 taksit yaptım servisten de memnun kaldım

    Ürünü beğendim anlatıldığı gibiydi çok güzel hem servisten hem mağazadan hem kargodan çok memnun kaldım dışarıdaki piyasaya göre de çok uygun aldım alışverişten de çok memnunum

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2020
    mağaza iyi ama kargo çok kötü

    mağaza iyi ama kargo çok kotu

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Flora Inverter 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Flora Inverter 18 A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat