Vestel Bio Cool Plus 24 A Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vestel Bio Cool Plus 24 A Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel daha ne olsun

    ürünü aldığımın ertesi günü kargoya verildi iki gun içinde servise teslim edildi servis 4 gün içinde gelip kurulumunu sorunsuz gerçekleştirdi ben elektrikçi olduğum için sigorta baglantısını kendim gerçekleştirdim servisler yapmıyormus sigorta montajını klimayı hol e taktırdık 100 metrekare 2+1 evi çok güzel serinletiyor tabiki her yer hol gibi değil ama gayet başarılı bize yetiyor Sağlıcakla kalın...

  • HepsiB. aracılığıyla
    ben memnunum

    alırken okadar kötülediler. ama çok memnun kaldım. serviste çok iyiydi şimdiye kadar gelen servislerin en iyisiydi. bundan sonra ilk öncelik vestelin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Memnun kalmadım

    Kargo ve hızı konusunda sıkıntı yaşamadım fakat servis çok sıkıntılı. Geldiklerinde bu eve klima olmaz dediler resmen zor bela ikna ettim, gerekçeleri dış bina kaplamasının tuğla olması, tuğlaları sökün önerisinde bulununca taktılar. Uzun süren araştırmalar sonucu bu klimayı aldım fakat memnun kalmadım çünkü çok hatası var. Fan yönü istenildiği şekilde ayarlamak mümkün değil. En tepeye ayarlandığında bile aşağı yine üflüyor. Kapatıp açıldığında fan yönü her seferinde resetleniyor. Her açışta yine elle ayarlamak zorundasınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KEMAL BEY-TARSUS

    Ürün gayet hızlı ve sağlam sekilde teslim edildi.Burada Vestel servisi ile ilgili olumsuz yorum yapanlara hayret edıyorum.Bana teslim ve montaj konusunda yapabilecekleri en iyi yardımı yaptılar.Kurulumu da hicbir ücret almadan gerçekleştirdiler.Ayrıca bu sıteden alışveriş yapmak çok hesaplı ve güvenli.Ben yıllardır alışveriş yapıyorum.Çok memnunum..Herkese tavsiye ediyorum.Klima konusuna gelince gayet şık ve verimli. Gürüitü sorunuda hiç yok.Ben bugüne kadar yaptığım tüm alışverişlerde olduğu gibi,bundan da cok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    KORKUYORUM

    HOROZ LOJİSTİK çok geç taşıyor ürünleri. 7 günde gelecekmiş. Daha ürün elime ulaşmadı, inşallah düzgün taşırlar. PAhalı bir ürün sonuçta insan korkuyor. Kolide en ufak ezik olursa direk geri yollayacağım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 02.12.2020

    Ben vestelden bio plus aldim yillar once. Ilk haftasi anakart yandi. Sonra sensor arizasi 3.kez sensor ariza en son on kapak paneli bozuldu son olarak fan bozuldu. Degisim talep ettim oyaladilar ta ki garanti bitti. Almayin. Servis oyaliyor. Bu klimayi hic kullanamadi ki hep tamir firma bozuk klimayi almadi bozuk mali satti. Mersin vestel firmasi teshir urunu bana sifir diye satti. Bir daha vestekden igne almadim

  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2020
    güzel ürün

    ürün çok hızlı geldi ve ertesi gün servis geip ücretsiz kurulum yaptı başarılı ürün uygun fiyat vestel güvencesi ile 10 numara

  • NI1 aracılığıyla, 08.01.2020
    SİZ BU KAFAYLA VE EĞİTİMSİZ ÇALIŞANLARLA DEVAM EDİN

    Vasat ürün,daha verimli olmasını umuyordum.Bu parayı etmez.

  • NI1 aracılığıyla, 01.09.2019
    Ne kadar köfte o kadar ekmek

    N11 işini mükemmel yaptı kargo firması malı biraz dolaştırdıysada , kata çıkarmak için (ağırlığından dolayı asansör var) ektra para istesede malı teslim ettiler . satıcı reklamda ki malı yani söz verdiği malı teslim etti mal ( ki klima ) piyasadaki en ucuz klima dolayısıyla pahalı ürünlerden bir yada bir kaç farkı olmalıydı var maalesef dış ünite biraz sesli çalışıyor apartman gibi yerlerde komşular rahatsız olurlarsa haklıdırlar . yani bütün bu alışverişteki tek olumsuz şey dış ünitenin birazcık sesli olması Vestelinde bu sorunu gelecek üretimlerde düzeltmesi lazım yoksa bu ses pek kabul edilebilir değil. ( servis ben aramadan aradı ve jet hızyla düzgün bir montaj yaptı ) bu alışverişte emeği gen herkeze teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 18.07.2019
    Sıkıntısız güvenilir bir alışveriş

    10 günde evime geldi paket sağlam sorunsuz bir şekilde teslim aldım kargo gelmeden bir gün önce ayarıp yarın ürünün geleceği söylendi güzel bir hizmet ben beğendim 👍🏻👍🏻

  • NI1 aracılığıyla, 16.07.2019
    Buzzzz

    Beklediğimden çabuk geldi ve hemen montajı yapıldı. Teşekkür ederim. Evin içini buz gibi yapıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.07.2019
    Kllima ve Vestel Servisi

    Her hangi bir sorunla karşılşamadım. Her şey taahüt edildiği gbi gerçekleşti. Ayrıca VESTEL servisi hizmeti tek kelime ile MÜKEMMEL di... Emeği gecenlere teşekkür edereim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2019
    sakin almayın uzak durun

    Öncelikle klima berbat eve misafir geliyor 7 yada 8 kişi oluyoruz 18 derece ayarlanmasına ragmen halen terleme oluyor odada illa 2 kişi olursak soguk yapıyor yoksa dandik servis desen berbat ötesi duvarı deldiler ama hortumun etrafını kapatmadılar kışın o delikten odaya su akıyor bende bunu alacağınıza gidin 12lik başka Bi marka alın o daha iyi olur 5 para etmez alın çöpe atın

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.04.2019
    Beş Yıldız

    Eğer yalnızca soğutma özelliği istiyorsanız hiç düşünmeden alabilirsiniz. Vesgo(Kaanlar Vestel) adlı satıcıdan aldım. Kendileri Trakya bölgesi Vestel yetkili servisi. Ürün kısa sürede Horoz Lojistik ile elime ulaştı. Sorunsuz ve hızlı bir alışverişti. Satıcı Vestel servisi olduğundan ücretsiz kurulum sağlandı. Fiyat-performans olarak çok iyi bir ürün. tavsiye ederim. Teşekkürler Vesgo. Teşekkürler Vestel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2019
    Beş Yıldız

    Uygunavar firmasından satın aldığım üründen ve hizmetten çok memnunum. Firma oldukça ilgili ve alakalı. Hiç düşünmeden alışveriş yapılabilecek kişiler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.08.2018
    gayet iyi

    Klimanın soğutması ve etki alanı çok iyi. Başka marka ve modellere yüksek para vermeyin. Gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2018
    Şiddetle Tavsiye Ediyorum

    Ürün harika servis harika daha ne olsun. Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2018
    fiyat çok güzel

    fiyatı harika horoz lojistik aşırı yavaş kilima benim bulunduğum dağıtım şubesinde geldi 6gündür burda bekliyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2018
    horoz kargo çok yavaş

    arkadaşlar iki adet sipariş verdim klimalar Kocaeli dağıtım şubesinde iki gündür bekliyor bu şubeye telefon lada ulaşamıyorsunuz evde ağaç olduk hepsi burada kısmında sorun yok

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2018
    Süper

    Ürün Horoz Lojistik sayesinde gayet hızlı bir şekilde elime sorunsuz şekilde ulaştı. Satıcı olarak Tek Çarşıyı seçmiştim. Servis yollamaları ve ilgileri iyiydi. Ürüne gelecek olursak; Tüm evi etkilemesi için aldım. 160 m² evimde salona taktırdım. 18 C de çalışırken, salon 22 C oluyor, en dip odada 28 C görüyorum. Klima yokken evin her yeri 32 - 33 C civarında idi. Bu sebeple ürün beklentilerimi tam olarak karşıladı. Ürün gayet sessiz çalışıyor. Bilgilerinize.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Bio Cool Plus 24 A Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Bio Cool Plus 24 A Enerji Sınıfı 24000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat