Vestel Minimalistik Inverter 9 A+ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

Vestel Minimalistik Inverter 9 A+ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel salonda kullanıyordum bitanede odaya aldım memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2021
    İlgi ve alâka için teşekkürler

    Olumlu yönleri: Gerçekten servis ve hizmetler için teşekkürler tavsiye ederim klimada çok güzel tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) EKSİK ÖZELLİKLİ ÜRÜN

    Olumlu yönleri: 1 GÜNDE TESLİM EDİLDİ Olumsuz yönleri: ÜRÜNÜ WİFİ ÖZELLİKLİ ALDIM MONTAJ YAPILDI AMA WİFİ YOK,MOTORUNDA 2017 MODEL YAZIYORİ,FİRMAYLA DEFALARCA YAZIŞTIM KONU BAŞLIGINDAN WİFİ KISMINI ÇIKARTTI BANA WİFİ ALMADINIZ DEDİ AMA BEN EKRAN RESMİ VAR DEDİĞİMDE ŞEHVEN HATALI YAZILMIŞ DEDİLER VE HİÇBİRŞEY YAPMADILAR.2021 YILINDA 2017 MODEL ESKİ VE WİFİ OLMAYAN MALLARINI SATTILAR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: yaz gelmeden fiyatlar çok yükselmeden Vestel Minimalistik Inverter 9 klima aldım. çocuklarım çok beğendiler. çok hoşlarına gitti. siyah rengini aldım. bence tasarımı duruşu çok şık duruyor. Vestel tercih etme sebebimiz ise hem güvendiğimiz bir marka hem de Türk Malı olması. Çocuklarımıza da bunu aşılamak istiyorken başka bir marka almamız doğru olmazdı. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İhtiyacımı görüyor, 20m2 bir alanı rahatlıkla serinletiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 08.05.2020
    Güzel ürün hızlı hizmet

    HIZLI GÖNDERİM VE KURULUM OLDU ÜRÜN ÇOK İYİ MEMNUN KALDIK BİR TEK KARGO DA HIRPALANMIŞTI PAKET AMA BUDA MALESEF KARGO FİRMALARININ SUÇU TEŞEKKÜRLER

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2020
    "burda pahalı"

    Olumsuz yönleri: daha ucuza buldum ve sipariş verdim. 442 TL. sipariş verdiğim siteyi yazmadım. isterseniz yazabilirim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.10.2019
    "A"

    Olumsuz yönleri: U

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.07.2019

    Olumlu yönleri: Ürünün soğutması iyi.Görüntü olarakta hoş.Büyük olmayan odalar için yeterli bir klima.Ben klimamdan memnunum. Alacak olanlara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "teşekkürler "

    Olumlu yönleri: Memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    kaliteli

    ürünü 2019 kışında almıştım. şuan temmuz 2019'dayız ve ciddi zamlanmış iyi ki zamanında almışım. klima hızlı teslim edildi servis de hızlı geldi. klima sorunsuz çalışıyor sessiz, görünüşü güzel.. tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2019

    gayet güzel duruyor. dış ünite gürültülü.ancak iç üniteyi yüksek fan hızında calistirmazsaniz sessiz. çok kaliteli markalara göre gürültülü. ben uygun fiyata 3 adet almıştım. kumandası harika suzak kırmızı,soğuk mavi ren veriyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Tasarım olarak çok şık ve kullanışlı bir model. Fiyatı da özelliklerine göre baya uygun geldi. Performansı beni şaşırttı beklediğimden çok daha iyi çıktı. Hem ısıtma hem de soğutmada gayet iyi. Ses seviyesi de oldukça düşük rahatsız etmiyor. A+ olması da daha az enerji tüketmesini sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.06.2019
    "SAKIN DERİM!"

    Olumsuz yönleri: Sakın “her şey dahil” dediğine kanmayın. Klimanın içinden sadece 1 mt’lik kısacık bir kablo çıkıyor. Yakınlarda kofra yok diye ucu açık bakır teli, duvara düğüm atarak astıkları 3’lü prize iliştirip gittiler. Ölüm tehlikesini hiç umursamadılar. Artı 150 ₺ elektrikçi parası verdim. 2 kere iş çıkması da cabası. Servise 0 (sıfır) puan verdim. Vestel’den arayıp “Bizim elemanımızın bir suçu yok” diye pişkin pişkin açıklama yaptılar. Bir daha Vestel mi? ASLA!! Sipariş verirken göz önünde bulundurun derim...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2019
    "hızlı teslimat sorunsuz ürün"

    Olumlu yönleri: Teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: siyah ön konsoluyla evde kazulet gibi durmuyo. Gayet hoş bi görüntüsü var. 9000 lik bi model. Salonun soğutulması için ideal güçte. A++ enerji tüketimi de oldukça iyi. Faturayı aman aman şişirmedi.

  • NI1 aracılığıyla, 16.04.2019
    Ürün ve Servis

    Kısa süre önce LG marka klima satın almıştım ve salonuma kurdurmuştum. Şimdide mutfak için Vestel klima tercih ettim. Ürün ile ilgili olarak malzeme kalitesi LG kadar iyi değil ve siyah ön kapak resimde görüldüğü kadar parlak değil. Ben mutfak dolaplarım siyah lake olduğu için siyah renk klima tercih ettim, klimanın kapağı daha çok mat siyah ama yinede beyaz klimaya göre daha uyumlu olduğu kesin. Önceki klimamda LG servisi profosyonel bir şekilde çalıştı, temizledi ve gtti. Vestel servisinde malesef aynı profesyonelliği göremedim. Dış ünitenin bağlantı noktalarını koruyucu kapağıda montaj esnasında kırdıklarını konutumdan ayrdılklarından sonra fark ettim. Teşefonla ulaştığımda biz o parçayı zaten takmıyoruz ki gibi cevap verdiler. Ürün kalitesi fiyatına göre makul. Siyah klima çeşidi çok fazla yok ve olanlarda 1000 TL kadar daha pahalı olduğu için bu ürünü tercih ettim. Eğer siyah renk çok önemli değil ise başka marka klima almanızı öneririm. Soğutması iyi, iç ünite çok gürültülü değil. Dış ünite terasta olduğu için sesini bilmiyorum. Kumandanin malzeme kalitesi düşük. Kalitesiz bir plastik, klimanın da aynı şekilde.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2019
    şık görünümlü

    gayet güzel duruyor. dış ünite gürültülü.ancak iç üniteyi yüksek fan hızında calistirmazsaniz sessiz. çok kaliteli markalara göre gürültülü. ben uygun fiyata 3 adet almıştım. kumandası harika suzak kırmızı,soğuk mavi ren veriyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.12.2018
    "Guzel ve kaliteli bir urun."

    Olumlu yönleri: Guzel ve kaliteli bir urun servisi her yerde var. Yerli mali yerli uretim. Cogu Ithal markadan bile daha iyi. Simdiye kadar 6-7 adet klima almisimdir ama ilk kez Vestel aldim. Cok memnun kaldim Vestel artik favorilerim arasina girdi Olumsuz yönleri: Fiyat olarak biraz daha dusuk olabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2018
    şimdilik iyi gözüküyor

    ürün güzel ama vestel servisi evlere şenlik.klimayı montaj yapıyor ancak elektrik bağlantısını klimanın 20 cm yanındaki sigorta ya bağlamıyor. bizim işimiz değil elektrikçinin işi diyor. seyyar kabloyla çalıştırıp deniyor. tamam kliamanız çalışıyor diyip çekip gidiyorlar. tam bir komedi. tam Türk işi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel Minimalistik Inverter 9 A+ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel Minimalistik Inverter 9 A+ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat