LG ESW18GK2F0 A++ Sınıfı 18000 BTU Standart Duvar Tip Klima Yorumları

LG ESW18GK2F0 A++ Sınıfı 18000 BTU Standart Duvar Tip Klima yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.08.2018
    Kesinlikle Tavsiye Ediyorum. Wi-fi Olması Harika...

    Bu ürünü "Egeizo" adlı satıcıdan aldım ve tavsiye ederim. Sadece paketlemeye biraz daha dikkat ederseler on numara olacaklar. Kargoya 2.8.2018 de verildi ve 4.8.2018 de (İzmir'den İstanbul'a) kısa bir sürede teslimat yapıldı. LG Servisi bir gün içerisinde gelip kurulumu yaptı ve kurulum yapan personel gayet olumlu ve işini güzel yapan kişilerdi. Gel gelelim ürüne daha önce evimde hiç klima kullanmadım ve dolayısıyla çok fazla kıyaslama yapmam doğru değil. Evim 130 metrekare ve öğlen sıcağında turbo modunda (ben 18.000 BTU olandan aldım) bir süre çalıştıktan sonra otomatik konuma aldım ve 1-2 saat sonra eve geldiğimde gayet serin ve rahatlatıcı bir serinlik vardı. Wi-fi özelliği sayesinde dışarıdayken rahatlıkla cihazı kontrol edebiliyorsunuz. Bu özelliği kesinlikle tavsiye ederim. Cihaz sessizlik konusundaki iddiasının hakkını veriyor ve turbo modunda dahi rahatsız etmiyor. Normal bir vantilatörden çok çok sessiz çalışıyor. Görünüş ve tasarım olarak çok şık duruyor. Dış ünitesi ile ilgili olarak ses,boyut ve görünüş gibi hiçbir problem teşkil etmiyor. Bu cihazı almadan önce Samsung marka hemen hemen her şey aynı olmasına rağmen (özellikle Wi-fi olan model ile) ciddi fiyat farkı var. Lg bu konuda fiyat-performans ve memnuniyet üçlüsünde dengeyi gayet iyi oturtmuş gibi duruyor. Eğer 18.000 BTU sınıfında bir klima arıyorsanız mutlaka bu ürüne bir göz gezdirmenizi ve almanızı tavsiye ederim. Ben gayet memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.08.2018
    Beş Yıldız

    Ürün güzel. Beğendim. Satıcı ile aynı şehirde olduğumuz için ürün satın aldığım aynı günün akşamı geldi. Bu 5 yıldız ürün ve satıcı için. LG servisleri ile sorun yaşadım. İlk yönlendirdikleri servis satmadığımız cihazı takmıyoruz dedi. İkinci servis yaklaşık 3 gün boyunca arayıp yarın geleceğiz, ertesi gün gelecektik ama gelemedik gibi şeyler oldu. 5 gün sonra gelip berbat bir işçilikle klimayı klimayı monte etmişler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    Beş Yıldız

    Ürünü uzun süre araştırdım ve hepsiburada.com üzerinden Egeizo'dan aldım ürün gayet hızlı ve eksiksiz geldi. Servis gayet ilgili ve bilgiliydi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2018
    LG teşekkürler

    İkamet ettiğim yer mersin,çukurovanın sıcagını anlatmama gerek yok 40-45 dereceleri gören nemli bir havaya sahip ,hal böyle olunca apartmanın en son katında (beton güneş görüyor) ve 38 metre kare odama çok araştırmalarım sonucu bu klimayı aldım iyikide almışım sogutma anında yansıyor,sessizlik deseniz yok denecek kadar az,wifi ve bir çok özellik cabası,serviste ilgili idi, tek sıkıntı kargo 12 günde geldi,oda ürünle alakalı değil alacak arkadaşlara öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.06.2018
    Canavar plus

    Ürünü bugün kurdurdum servis çok iyi, cihaz hakkında söylenecek şey yok zaten kendi klasmanında rakipsiz bence wifi özelliği ayrı bir havalı soğutmasından gayet memnun kaldık bakalım ısıtma nasıl olacak tavsiye ederim LG beni yanıltmadı.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG ESW18GK2F0 A++ Sınıfı 18000 BTU Standart Duvar Tip Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG ESW18GK2F0 A++ Sınıfı 18000 BTU Standart Duvar Tip Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat