LG S3-M09JA2FA A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

LG S3-M09JA2FA A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnun kaldık, özellikle çok sessiz bir klima, yatak odamıza kurduk, neredeyse hiç ses yok, wifi özelliği işe yarıyor eve gelmeden odamızı serinletme imkanı oldukça keyifli, bir tane de salon için alacağım…tebrikler lg 🧿🧿🧿

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daikin ile arasında kalmıştım bu ürünü aldım. Ses neredeyse daikinle ayni. Sarfiyatı cok cok az. Gecede 1.5 kw civari yakıyor. Wifi ile bağlı için eve gelmeden 10 dk önce açıp tasarruf yapabilirsiniz. Dis ünitenin de sesi az. Kumanda cok anlaşılır ve kaliteli. Olumsuz özelliğini pek görmedim. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    16 m2 lik odam için aldım. Ürün tasarımı ve duruşu çok şık. Soğutması başarılı.(ısıtmayı denemedim) En düşük fan ayarında çok sessiz. LG ThinQ - Wi-fi uygulaması çok güzel ve kullanışlı. Genel olarak Hızlı ısıtma ve soğutma Uyku modu Açma kapama proğramlama Nem alma 4 yöne otomatik salınım ve yine 4 yöne kumandadan ve telefondan kanatçıkları istediğiniz yönde sabitleme. 5 kademe fan hızı. İç ünitenin ekran parlaklığını açna kapama. Günlük/haftalık/aylık enerji tüketimini görme. Enerji tasarruf modu. Tek tuşla komşuların rahatsız olması durumunda dış ünite sesini azaltma. Kendi kendini temizleme. Dış ünite defrost özelliği. Elemtrik kesintisinden sonra otomatik başlama. A++ soğutma - seer 7 A+ ısıtma - scop 4 Kumandanın ışıklı olmaması (wi-fi uygulamasıyla kumanda kullanımına gerek kalmıyor) ve lg firmasının belli bir ücret karşılığı ek garanti sunmaması eksi yönü.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.08.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ilgiliydi LG kalitesi zaten iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 29.08.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo ürün de gayet güzel fakat kargo şirketi taşırken maalesef özen göstermiyorlar ona dikkat edin ürün gayet iyi kullanışlı teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2023
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı kargo geldi cok sağol

  • Trendyol aracılığıyla, 27.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok fazla beklentiniz olmasın

  • Trendyol aracılığıyla, 19.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kalitesi gayet güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    10 numara 5 yıldızı hak ediyorlar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: Marmariste yaşayanlar yazın nasıl sıcak olduğunu bilirler hazirandan eylüle kadar ne öğlenleri ne akşamları uyumak mümkün olmuyor ve kanter içinde uyanıyorsun bir gram da esmiyor hiç lg nin de kalitesini bilmeyen yoktur artık hem öğlenleri hem akşamları rahatça uyuyabiliyorum kışın ise evimi gayet güzel ısıtıyor başka herhangi bir şeye ihtiyacım olmuyor.

  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2021
    eksik ürün

    ürün eksik geldiği için kurulum yapılmadı

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Lg ücretsiz müşteri hizmeti harika. Daha kargom gelmeden hemen dönüş yaptılar. Kargo da horoz lojistik beni çok şaşırttı. Normalde bu kargo hep sorunludur ama şahsen bu kez eve kadar çıkardılar. Kısacası tam kapanmaya rağmen klimayı aldıktan 3 gün sonra takılmış halde şuan hazır. Tebrikler trendyol ve çalışanları. Klimanın işlevine gelince zaten lg den sorun yaşayacağımı düşünmüyorum şimdilik gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 06.05.2021
    Düşünmeyin Alın

    Mağaza sahibi çok ilgili, ürünle alakalı satın alma işlemi sonrasında aradı detaylıca bilgi verdi. Ürün bugün geldi ve servisi arayıp hemen monte ettirdim. 12m2 odam için aldım gayet yeterli. Dış motorda neredeyse ses yok, iç ünite wifi’li uazktan erişimi güzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kurulum gerçekleştirebilirsek iyi olacak

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel 2 günde elime ulaştı servisle birlikte montajı yapıldı.Tavsiye edilir

  • Trendyol aracılığıyla, 14.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Almak isteyen hiç düşünmeden alabilir kesinlikle tavsiye ederim.sürekli yükseliyor fiyatı çünkü. Gönderici izmirden 1 haftadan önce çıkaramadı kargoyu. İstanbuldada bir haftada gelemedi. Yani 10 günün üstü sürdü bana ulaşması. Servis yönlendirilmede biraz sıkıntılar yaşadım. Ama ürün 👌

  • Trendyol aracılığıyla, 03.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    iyi urun . hizli kargo. servis de hızlı

  • Trendyol aracılığıyla, 19.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hem estetik hem de kaliteli, horoz lojistik firması da kazasız belasız getirdiler sağ olsunlar. Ürünü almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    LG DUAL PLUS Süper bir klima. daha önce de 18000 ve12000 BTU aldım. keşke 9000 BTU lugunu da birlikte alsaydım. Wi-Fi özelliği süper. telefondan yönetmek çok büyük rahatlık. kesinlikle tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 31.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Klima gayet güzel ama satıcı acilen Kargo firmasını değiştirmeli.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG S3-M09JA2FA A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG S3-M09JA2FA A++ Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat