LG S3-M18KL1ZA A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

LG S3-M18KL1ZA A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 28.08.2020

    Ürün çok hızlı geldi. fiyat uygun kalite LG markası daha ne olsun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.07.2020
    "ürün mükemmel"

    Olumlu yönleri: Direk Güney Koreden ithal bir ürün bu sebeple LG’nin Türkiye’deki montajı yapılan muadillerine göre kullanılan parçalar daha dayanıklı. Wi-Fi özelliğinin olması da çok iyi. Çok sessiz çalışıyor. Uzaktan kumandanın kullanımı çok kolay. Aynı özellikler cep telefonunuza indirilen LG’nin bir yazılımı ile de kullanımnı mümkün kılıyor.. parasını hakeden bir ürün. Daha pahalı markalarda bulunan bütün özellikleri bünyesinde daha uygun fiyatla bulunduruyor. Bu marka ve modeli seçerken haftalar süren araştırma yaptım. Harcadığım zamana değmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Herşey çok hızlıydı çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2020
    Beş Yıldız

    Piyasanın en iyilerinden dış ünite sessiz

  • Trendyol aracılığıyla, 01.12.2019

    ısıtma ve soğutma için kullandık.çok memnunuz.verimli sessiz tasarruflu.havanı kalitesi artıyor.cep telefonu ile kontrolü kolaylık sağlıyor.h

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.10.2019
    "."

    Olumlu yönleri: LG markasına güvenip aldım. Çünkü evimde televizyondan ses sistemine kadar herşey lg. Beni yanıltmadı klimada da. Yatak odasında kullanıyorum, yaklaşık 2 dakikada hemen odayı istenilen seviyeye getiriyor. Uygulama üzerinden kullanılabiliyor da. . Eşimdde çok memnun, tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2019
    "güzel ürün. kaliteli uuzn ömürlü"

    Olumlu yönleri: Bu klimadan iki tane aldık biri bize birisi de bizim hemen alt katta oturan kayınvalidemler için aldık. Biz de onlar da gayet memnunuz klimalarımızdan. Çok çabuk hemen soğutuıyor ve havayı çok iyi eşit bir şekilde dağıtıyor. Hava akımını gayet eşit bir şekilde sağlıyor. Gönül tahatlığıyla tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.09.2019
    "Bu fiyata değer"

    Olumlu yönleri: Bu LG klima şık görünümlü, az elektrik harcıyor ve iyi soğutuyor. Ücretsiz montaj ve kurulum için bir telefon etmek yeterli oldu, servis elemanları hemen geldi ve ürünün montajını güzelce yaptılar. LG iyi marka.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: yazın sonuna denk geldi takmam biraz geç kaldık ama iyi oldu klimasız artık durulmuyor. Hava ya çok sıcak ya çok soğuk oluyor vantilatör gibi şeyler ile geçiştirmesi imkansız bir hal alıyor en iyisi klima taktırmak. LG hem görünüş bakımından hem de sessiz çalışma bakımından gayet iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.07.2019
    "yeni takıldı fakat şuana kadar iyi.."

    Olumlu yönleri: Ürün şık ve güzel. Enerji sarfiyatıda iyi denecek kadar. Servis fena degil. Olumsuz yönleri: İyonizer nasıl çalışışıyor bulamadık bir türlü.. kitapçıkları da yeterli değil iyi açıklamalar yok.

  • NI1 aracılığıyla, 12.05.2019
    Doğru ürün , çok iyi fiyat tavsiye ediyorum.

    LG nin klimaları içinde en fonksiyonlusu delux. Bunu anlamam uzun sürdü satıcıdan tek ricam LG nin klimalarına dair tek sayfada özelliklerini anlattığı görsel mevcut.Bunu fotoğraflarda paylabilirsiniz. Ürün kurulumu LG çağrı merkezi aranarak ayarlanıyor. Denizli’deki servis işinin tam ehli . Kurulum sonrası kısa denemede ses çok çok iyi , soğutma kapasitesi çok çok iyi , 4 yönlü üfleme. Çok büyük bir artı , WiFi özelliği telefonunuza uygulama indirip kullanıyorsunuz ,dış ünite boyutu çoğu klimadan küçük , ürün çok şık , ekonomik . LG alın kesinlikle çok çok sağlam ve farklarını hissettirecek bir sürü özelliği var iyonizerli ( deluxlarda var sadece) olması çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2019
    çok iyi ve ilgili satıcı

    bütün yardımlarınız için teşekkür ederim çok ilgili ve dürüst bi satıcı kesinlikle tavsiye ederim. satana kadar değil sattıktan sonrada çok yardımcı oldular teşekkürler galeribeyaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    Beş Yıldız

    çok hızlı gönderim fatura da hata yapmıştım ulaştım düzeltiler ilgilendiler satış sonrası ilgide vardı

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2018
    MARKA ÜRÜNLER

    LG markası zaten tartışılmaz. Özellikle de bu modeli mükemmel. Bugün montajı yapıldı ve sorunsuzca çalışmakta. Buz gibi yer 10 dakikada sıcacık oldu. Bu modeli alacaksanız hiç düşenmeden alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 24.11.2018
    beğendim

    daha önce windfree özelliği olan samsung u beğenmiştim ama hala eski r410a soğutucu gazı kullandığı ve ionizer özelliği olmadığı için vazgeçtim. lg nin bu modelini çok beğendim. r32 gaz kullanıyor özellik ve avantajlarına göre fiyatı çok uygundu. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 16.11.2018
    Kaliteli ürün,mağaza ve servis

    Güzel bir ürün ısıtmada kullanacağım şimdilik performansı iyi .

  • NI1 aracılığıyla, 12.09.2018
    S3-18kl1zadeluxe 18 K btu R 32 gaz wıfılı ıyon. 200tl hediye çek

    ürünün kurulumu yeni gerçekleşti. Soğutmada çok beğendim. Uzun süre araştırıp karar verdiğim. Ürün. Eser ve scop değerleri iyi. Kışın ısıtmada kullanacağım.o nedenle Isıtma hakkında yorum yapamadım. 200 tl hediye çeki nasıl temin edeceğim bilgi verirseniz memnun olurum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG S3-M18KL1ZA A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG S3-M18KL1ZA A++ Enerji Sınıfı 18000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat