LG ASW096MMF0 A Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima Yorumları

LG ASW096MMF0 A Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum ve tavsiyeleri

(29 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) FP Kralı

    Olumlu yönleri: Piyasada bu fiyata alabileceğini en verimli cihaz olduğunu söylemem kesinlikle abartı olmaz. Premium bir cihaz ve içindeki kullanılan parçalar da öyle. 5.6 EER ve COP değerine sahip. Bu değerler piyasada ulaşılabilecek en üst kalite cihazların seviyesi. 3.6 civarlarında gezen ve bir de 4.-4.5 civarlarında gezen sınıflar var. Yeni çıkan SCOP ve SEER değerleri ise yanıltıcı oluyor. Orada kıyaslamak isterseni 9 küsürlü bir değeri vardı, üretildiği zamanda o standart olmadığı için paylaşılmıyor ve 5.6 EER de bilmeyen için düşük geliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.09.2020
    "Çok memnunum"

    Olumlu yönleri: Bunun dışında 3 klimam daha hepsi farklı marka ve inverter. En çok memnun kaldığım klima bu diyebilirim. Sessiz, hava temizleme modu içerisinde elektrostatik bir aparatla güven veriyor ekstra filtresi var. Elektrik sarfiyatı diğer inverterlarıma göre çok düşük. Olumsuz yönleri: 3. ayda biraz koku yaptı filtreleri filan temizledim ama tam geçmedi. Antalya neminden içi nemli kalıyor da olabilir. Başka markada da bu sorunu yaşamıştım cihazla alakalı değil muhtemelen yoğun kullanımda nemli kalıyor içi kokuyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.09.2020
    "satıcının ilgisi satana kadar."

    Olumsuz yönleri: Merhaba, Ürünü aldım kurulum ücretsiz dendi ama elektrik tesisatını siz çekeceksiniz diye uyarılmadı, bilginiz olsun. Satıcının hiç alakası yok, düzgünce mesaj yazdığım halde kaale bile almadı. Bunu bilerek alın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.08.2020
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: Telefonumdan televizyonuma laptopuma kadar her şeyim Lg ve beni oldukça memnun eden bir marka. Kalitesiyle gerçekten hiçbir ürününde sıkıntı yaşamadım. Sadece evdeki rutubet ve yapılan yanlış bağlantı nedeniyle önceki televizyonumda alıcısıyla ilgili problem yaşadık. Ürüne gelecek olursak harika bir şekilde soğutuyor ve sessiz çalışıyor. Isıtmasını henüz yaz ayında olduğumuz için deneme fırsatım olmadı. Tasarımı da başarılı kaba durmayan bir klima.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.08.2020
    "Beklentinin üzerinde"

    Olumlu yönleri: 9000 lik olmasına rağmen 12000 lik klimalara taş çıkarır. 12 m2 odayı anında soğuttuğu gibi, kapı açıkken koridoru da aynı seviyede soğutabiliyor. Fan hızı düşükken gayet sessiz. Bol özellikli ve estetik iç üniteye sahip.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "SÜPER"

    Olumlu yönleri: Bu klimayı ofiste kullanıyoruz gayet kaliteli ve kullanışlı. Çok kaliteli ve çok çabuk soğutuyor. Ayrıca gayet sessiz çalışıyor mesela yattığınız oda da bile rahatlıkla çalıştırabilirsiniz o derece. LG zaten kaliteli bir marka kalitesine güvenerek aldık ve gerçekten de beklediğimiz gibi iyi de çıktı. Almayı düşünen herkese de tavsiye edebileceğim kaliteli bir klima.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2020
    "Sessiz ve verimli"

    Olumlu yönleri: Sessiz Düşük enerji sarfiyatı verimlilik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2020
    "kesinlikle tavsiye ederim "

    Olumlu yönleri: Ben bu klimadan toplamda dört adet satın aldım üç tane 12 binlik bir tane dokuz binlik güneydoğuda Hepsini kulanmaktayız Bu klimayı Almakdaki en büyük sebebi çok az elektrik tüketmesi fiyatı önceleri biraz yüksekti mevcut olan klimalara göre ama çok kısa zamanda kendini amorti etti bugün tekrar 9 binlik klima aldım babama 9 binlik 18 metre kare için Kesinlikle yeterli oldu ve 12 binlikten daha da az elektrik tüketiyor elektrik ve performans olarak önerebileceğim en üst klimalardan bir tanesi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.06.2020
    "LG Prestij Sessiz zarif ve ekonomik klima bir o kadar da kaliteli malzemeden üretilmiş."

    Olumlu yönleri: Beklediğimin çok üzerinde kalitede bir klima satın almış oldum. Sipariş verirken biraz tereddüt vardı ancak klimayı teslim alıp montajını yaptırdığımda çok doğru karar verdiğimi anladım. Özenilerek üretilmiş tamamen kaliteli malzemeler kullanılmış ismine yakışmış Prestijli bir model. Salonumda Samsung windfree modeli var 2 katı para ödemiştim Motor kondenser peteği boruları aluminyum çıktı çok üzüldüm aldığıma pişman oldum ayrıca samsungda klasik tek bir filtre var. LG Prestijde ise kondenser petek boroları bakır uzun ömürlü ayrıca klasik filtre haricinde iyonizer ve plazma filtre var. Fiyatına göre süper klima gazı 410a ve verimlilik oranı A görünüyor ama bu şimdiki puanlamayla A++ eder çünkü scop ve eer değerleri 5.6 pek çok A++ klima bu değerlere yaklaşamıyor 9000btu klima optimal elektrik sarfiyatı soğutmada 450W ısıtmada 570W ki bu değerlerle ve 38dB ses seviyesiyle çoğu A++ kimaya fark atıyor. Ampermetreyle rest yaptım ortalama 3Amp elektrik çekiyor. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.06.2020

    Olumlu yönleri: sorunsuz ve sessiz çalışma

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: bir klimanınm ısıtma ve soğutma verimliliği kadar diğer özellikleri de önemlidir diye düşünüğyorum örneğin zamanlayıcılı olmsı oda havalandırma özelliği , yapay zeka ukumandasız çalıştırabilme , hava temizleme falan derken bir çok özelliği arıyor gözümüz. bu klimada hepsi var . çok memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "Sıkıntı yaşadık.."

    Olumlu yönleri: Klima fiyat olarak uygun, gayet kaliteli ve şık. Sessiz, soğutması salonum için yeterli. İyki almışım derdim ama talihsizlikler yaşadık. Olumsuz yönleri: Dikkat edilmesi gereken konular varki bizim gibi talihsizlik yaşamayın. Üzülüyor insan. İki kişinin zor taşıdığı kutuyu Kargocu apartman dış kapısına bırakıp gitti. O an evde yalnızsanız sıkıntı. Dış ünite gelmiş, iç ünite kayıp. Kutuyu açıp bakamıyosunda. Servis geldi açtı geri gitti. Uğraştık. O tarafta unutulmuş. Allahtan firma ilgili bir firma. Salgın, bayram tatili derken Sonra Düz ve resimdekinden farklı bi model geldi. Servis yine geldi duvarı 2 farklı yeri deldi evi tozu dumana kattı sonra burası perde betonmuş olmaz dedi. Şuan kalın bir Boru gözüküyor klimadan çıkan. Hiç şık olmadı. Bide elektiriğini bağlamıyolar 150tl elektirikçi aldı. Sonuç aldığıma alcağıma pişman oldum yani. Herkesin başına gelecek diye bir durum yok. Bizimde ilk oldu böyle bişey ama Ona göre önlemlerinizi alın yoksa klima alınır daha önce kullandığım vestel klimaya göre süper.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.06.2020
    "Oldukça sesiz güzel tavsiye ediyoruz lg den memnunuz"

    Olumlu yönleri: Oldukça sesiz güzel tavsiye ediyoruz lg den memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2020
    "servis"

    Olumlu yönleri: ürün güzel, Olumsuz yönleri: servis sıkıntısı var...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2020
    "hariha"

    Olumlu yönleri: ürünü lg servisi geldi ücretsiz bir şekilde montaj etti ve bana bu ürünün sınıfında en iyisi ve full özellikli bir klima olduğunu söyledi fiyatınında piyasının altında en hesaplı bir şekilde aldığıımı söyledi baya bir memnun oldum havalar sıcadığında göreceğiz ne kadar performanslı oluğunu servis biraz denem yaptı bayağı sessiz çalışıyor sanki robokop gibi ön paneli kendi kendine yükseliyor bu ne için diye sordum daha iyi hava emişi sağlamak için ön panel çalıştığında kendini açıyor dedi açılınca daha iyi hava akışı sağlayıp sessiz çalışmasını sağlıyormuş yani bu klima sınıfının en dolusu ve en iyisi ve fiyatıda piyasanın altında bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    "lg prestige klima"

    Olumlu yönleri: Ürün fiyat performans Açısından herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2020
    "Üst seviye bir klima"

    Olumlu yönleri: Geçen yıldan beri kullanıyorum, elektrik tüketim değerleri çok iyi. Cop ve Eer değerleri 5,6. Şimdi klimalar sezonsal verimliliğe geçti, sezonsal verimliliğe dönüştürüldüğünde enerji etiketi A+++ olacaktır. Sessiz modda sizi hiç rahatsız etmiyor. Olumsuz yönleri: Klima boştayken 4 watt elektrik tüketiyor, 5 watt ampülle oda aydınlatıldığı düşünüldüğünde bu tüketim değeri çok yüksek. Bu yüzden klimanın elektrik bağlantısını fişli yaptırdım, kullanmadığım mevsimde fişini çekiyorum. 4 metre bakır boru montajı ücretsiz ilave her metre için 110 lira isteniyor, fiyat yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2020
    "slm aydın/soke,de bayiniz varmı "

    Olumlu yönleri: Sökede servise,mi gndryorsunz yada korgo eve,mi gonderiyorsunuz bayiniz varsa orayada gönderirseniz daha iyi olur

  • NI1 aracılığıyla, 19.05.2020
    Çok memnun kaldım

    Bu fiyatlara alabileceğiniz en iyi klima budur. Teslimat da sorunsuzdu, teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Klimamızı geçen sene aldık. Evimiz güney cephe. Salon ve mutfakta öğlen saat 11 gibi başlıyor güneş almaya akşama kadar. O kadar sıcak olan bir mekanı bile 5 dakika içinde soğutmaya başlıyor hemen. Hava dağılınmını da çok iyi yapıyor. Ayrıca gayet de sesssiz çalışıyor. Gece klima çalışan yerde rahatlıkla uyursunuz yani rahatsız etmez.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG ASW096MMF0 A Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG ASW096MMF0 A Enerji Sınıfı 9000 BTU Duvar Tipi Klima yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat